Niji Coffee Co.
Barista
- İsim
- Niji Coffee Co.
- Firma
- NİJİ COFFEE CO.
Daha fazla
- İsim
- Niji Coffee Co.
- Espresso Makinesi
- Victoria Arduino Eagle One - Victoria Arduino Prima
- Değirmen
- My75 , Mazzer , Mahlkonig EK43 , 1zpresso K max , Timemore mini , Porlex , comandante
- Firma
- NİJİ COFFEE CO.
- Ekipmanlar
- Orea V3 , V60 , AEROPRESS , ORİGAMİ , CHEMEX , OREA V2 , OREA V3
- nijicoffeeco
Merhabalar,özellikle Ethiopia Bombe Qonqana kahvesini beğenmemekten öte her demlerken burnuma yoğun ve kötü bir koku geliyor. lütfen yorumumu mazur görün; tezek gibi kokuyor =O Tat olarak da tadım notlarından herhangi bir tadı yakalayabilmiş değilim. soğuduktan sonra yasemin çiçeğini hafif aldım ama gerçekten kahve bana ben kahveye bakıyorum nasıl bitireceğim diye.
Onun dışında matruşka 4 ve Indonesia Java Halu Banana arasından Indonesia Java Halu Banana ilk biten oldu. Onun tat profili hoşuma gitti. Genel olarak memnun kaldığım bir alım oldu sonuçta beğeni subjektif bir konu. İlginç bir kahve deneyimi oldu benim için.
Etiyopya kahve çekirdeği seçmemizdeki en büyük etken yıkanmış olmasına rağmen son derece tatlı ve parfümsü olmasındandı. Ve paketi açar açmaz bu kokuların çoğu hissedilir derecededir. Bu yüzden sizlerin memnun kalmaması beni çok üzdü.
eğer ki buraya sipariş numaranızı veya özelden isim soyisim bilgilerinizi aktarırsanız, sizlerin kavurma tarihinde elimizde var olan numuneleri tekrardan deneme fırsatımız olur.
Daha sonrasında çözüme kavuşacağımızı düşünüyorum.

bununla beraber diğer ürünlerimizi beğenmenize çok sevindik. umarım bu ay sizler için güzel geçmiştir.

sevgiler Kevser …