• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

özellikle Ethiopia Bombe Qonqana kahvesini beğenmemekten öte her demlerken burnuma yoğun ve kötü bir koku geliyor. lütfen yorumumu mazur görün; tezek gibi kokuyor =O Tat olarak da tadım notlarından herhangi bir tadı yakalayabilmiş değilim. soğuduktan sonra yasemin çiçeğini hafif aldım ama gerçekten kahve bana ben kahveye bakıyorum nasıl bitireceğim diye.

Onun dışında matruşka 4 ve Indonesia Java Halu Banana arasından Indonesia Java Halu Banana ilk biten oldu. Onun tat profili hoşuma gitti. Genel olarak memnun kaldığım bir alım oldu sonuçta beğeni subjektif bir konu. İlginç bir kahve deneyimi oldu benim için.
Merhabalar,
Etiyopya kahve çekirdeği seçmemizdeki en büyük etken yıkanmış olmasına rağmen son derece tatlı ve parfümsü olmasındandı. Ve paketi açar açmaz bu kokuların çoğu hissedilir derecededir. Bu yüzden sizlerin memnun kalmaması beni çok üzdü.

eğer ki buraya sipariş numaranızı veya özelden isim soyisim bilgilerinizi aktarırsanız, sizlerin kavurma tarihinde elimizde var olan numuneleri tekrardan deneme fırsatımız olur.
Daha sonrasında çözüme kavuşacağımızı düşünüyorum.🍀

bununla beraber diğer ürünlerimizi beğenmenize çok sevindik. umarım bu ay sizler için güzel geçmiştir.:)

sevgiler Kevser …

"Şahane Kasım" için teşekkür ederek başlayayım önce, sonra da hediyeniz için teşekkür edeyim :)

Bugün ikinci kez demledim hediye kahveyi. Damağım pek yerinde sayılmaz ama yine de keyifliydi. Sanki başlarda hafiften siyah olgun üzüm, ılıdıkça şeftali benzeri, güzel bir fincandı. Aftertaste orta-uzun kuru meyve tarzı sanki. Pek anladığım da söylenemez henüz çok yeniyim 1 yıl civarı. Çekirdek catimor olabilir mi? Yoksa tamamen boş bir tahmin mi oldu 😅

Şu haliyle bile güzel şeyler vaad ediyor ama kavrum nihai değildir diye düşünüyorum, nihai profille güzel bir seçim olabilir ✨

Dün misafirlerime bir dizi demleme yaptım en beğendikleri kahve java halu banana oldu :)
Rakipleri söylemeyeyim şimdi 🤣
Ben de çok beğendim ✨

"Şahane Kasım" için teşekkür ederek başlayayım önce, sonra da hediyeniz için teşekkür edeyim :)

Bugün ikinci kez demledim hediye kahveyi. Damağım pek yerinde sayılmaz ama yine de keyifliydi. Sanki başlarda hafiften siyah olgun üzüm, ılıdıkça şeftali benzeri, güzel bir fincandı. Aftertaste orta-uzun kuru meyve tarzı sanki. Pek anladığım da söylenemez henüz çok yeniyim 1 yıl civarı. Çekirdek catimor olabilir mi? Yoksa tamamen boş bir tahmin mi oldu 😅

Şu haliyle bile güzel şeyler vaad ediyor ama kavrum nihai değildir diye düşünüyorum, nihai profille güzel bir seçim olabilir ✨

Dün misafirlerime bir dizi demleme yaptım en beğendikleri kahve java halu banana oldu :)
Ben de çok beğendim ✨
Merhabalar,
Kasım ayında bizleri seçmiş olduğunuz için asıl biz teşekkür ederiz.🌼
hediye kahve çekirdeğimizi denediğiniz ve düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şuan da hala çalışma aşamasında olan bir kahvemizdir. maalesef tahmininiz tutmadı;)
damağınıza güvenin lütfen çünkü Gayet yakın tatlar almışsınız.

Java Halu çekirdeğimizi beğenmeniz çok mutlu etti.
afiyetler olsun.

sevgiler Kevser…

Merhabalar,
Kasım ayında bizleri seçmiş olduğunuz için asıl biz teşekkür ederiz.🌼
hediye kahve çekirdeğimizi denediğiniz ve düşüncelerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şuan da hala çalışma aşamasında olan bir kahvemizdir. maalesef tahmininiz tutmadı;)
damağınıza güvenin lütfen çünkü Gayet yakın tatlar almışsınız.

Java Halu çekirdeğimizi beğenmeniz çok mutlu etti.
afiyetler olsun.

sevgiler Kevser…
Hediye gönderdiğiniz kahve için ayrıca teşekkür ederim.
94C , 15gr kahve, 60/60/60/60 buzdağı su, hario 40'lı ve bloomin 40 sn.
Açıkcası ilk yudumda yeşil elma karşıladıktan sonra kuru üzüm, anjelik erik, sütlü çikolata gibi notalar aldım diyebilirim.
Gövdeyi 10 üzerinden puanlıyacak olsaydım 6,5-7 yani orta-yüksek derdim.
Fermente gibi bir kokusu var ama bardakta tam emin olamadım.
Kahvenin prosesini o yüzden çok merak ettim:)

Java Halu Anaerobic, James Hoffmann Ultimate tarifiyle çok iyi çalışıyor, referans öğütüm ve sıcaklıkla 15 gr olarak tarifi uyguladım, çok tatlı bir kahve oldu, cidden baya tatlı şeker koyulmuş gibi, aromalar da net

Hediye kahve için teşekkürler. Degassing dolmuş şekilde mi gönderdiniz acaba son haftaki partide olan hediyeyi? Bloomingde çok köpürdü, acaba kavrum çok mu yeni diye düşündüm.

Lezzet olarak tadım notalarını net olarak ayırt edecek damağa sahip olmasam da keyif veren gövdeli bir kahve. Çikolata, üzüm belki?

öncelikle hediye kahve ve hızlı teslimat için teşekkürler. colombia cauca, bombe qonqa ve halu banana aldım. hediye gelen kahvenin ne olduğunu bilmiyorum. üstüne sadece hediye yazılmış. bombe qonqa sıradan bir etiyopya. beklentimi çok yüksek tutmadığım için herhangi bir sorun yaşamadım. halu banana, bana göre biraz daha vakti var. ilk denemem çok başarılı değildi ama bir şans daha vericem. gelelim colombia cauca ya. bu kahvenin nitelikli olduğuna bile inanasım gelmedi. ilk colombia kahvem olsaydı eğer ülke olarak colombia ya olan tüm sempatim kaybolabilirdi. ayrıca özel tarifler mevzusuna pek inanan birisi değilim. iyi bir kahveyi üstün körü french press ile bile demleseniz o kahve üzmez. bir kahve için yok şunu yap, yok bunu yap, olmadı şu tarifi dene deniyorsa kimse kusura bakmasın o kahve iyi bi kahve değildir. şimdi gidip buzluktan bişeyler çıkarıp güzel kahvenin ne olduğunu tekrar hatırlamak istiyorum....

Hediye gönderdiğiniz kahve için ayrıca teşekkür ederim.
94C , 15gr kahve, 60/60/60/60 buzdağı su, hario 40'lı ve bloomin 40 sn.
Açıkcası ilk yudumda yeşil elma karşıladıktan sonra kuru üzüm, anjelik erik, sütlü çikolata gibi notalar aldım diyebilirim.
Gövdeyi 10 üzerinden puanlıyacak olsaydım 6,5-7 yani orta-yüksek derdim.
Fermente gibi bir kokusu var ama bardakta tam emin olamadım.
Kahvenin prosesini o yüzden çok merak ettim:)
Hediye kahve için teşekkürler. Degassing dolmuş şekilde mi gönderdiniz acaba son haftaki partide olan hediyeyi? Bloomingde çok köpürdü, acaba kavrum çok mu yeni diye düşündüm.

Lezzet olarak tadım notalarını net olarak ayırt edecek damağa sahip olmasam da keyif veren gövdeli bir kahve. Çikolata, üzüm belki?

Merhabalar , afiyet olsun …

Geri dönüşünüz için çok ama çok teşekkür ederim . 🙌🙌

İki uç gün içerisinde tüm bilgiler ile satışta olacaktır ☕
Sevgilerimle, Alireza

öncelikle hediye kahve ve hızlı teslimat için teşekkürler. colombia cauca, bombe qonqa ve halu banana aldım. hediye gelen kahvenin ne olduğunu bilmiyorum. üstüne sadece hediye yazılmış. bombe qonqa sıradan bir etiyopya. beklentimi çok yüksek tutmadığım için herhangi bir sorun yaşamadım. halu banana, bana göre biraz daha vakti var. ilk denemem çok başarılı değildi ama bir şans daha vericem. gelelim colombia cauca ya. bu kahvenin nitelikli olduğuna bile inanasım gelmedi. ilk colombia kahvem olsaydı eğer ülke olarak colombia ya olan tüm sempatim kaybolabilirdi. ayrıca özel tarifler mevzusuna pek inanan birisi değilim. iyi bir kahveyi üstün körü french press ile bile demleseniz o kahve üzmez. bir kahve için yok şunu yap, yok bunu yap, olmadı şu tarifi dene deniyorsa kimse kusura bakmasın o kahve iyi bi kahve değildir. şimdi gidip buzluktan bişeyler çıkarıp güzel kahvenin ne olduğunu tekrar hatırlamak istiyorum....
Merhabalar, umarım iyisinizdir.

Öncelikle hedefimiz siz değerli arkadaşlarımızı memnun etmektir 🙏🏻

Colombia REGIONAL bir kahve ve Cauca bölgesinde bir kaç farklı çiftlikten tedarik edilmiş .

Tedarikçi firma LA MESETA ve firmanın Q GRADERi bu kahveye 84 puan vermiş.

3F0F196E-03A4-4A1A-A93D-2046CA239410.jpeg

Tabi shipping vs sonra kahvelerin puanı ister istemez düşme ihtimali var ve bu kahve bizden 83 puan almış .

Reçete konusunda ise , kahvelerimizi satın alan arkadaşlarımız direkt kahvenin MAXIMUM potansiyeline ulaşmaları için çıkarıyoruz .

Çoğu arkadaşımız yeni yeni kahve demlemeye başlamış ; reçeteler ile hem öğrenmiş olur hem de 250 gr kahve yanlış demleyip heba olmaz .

Bu reçeteler için baya zaman sarf edip arkadaşlara daha iyi bir hizmet sunmaya çalışıyoruz!

Düşüncenize saygı duyuyorum.🙏🏻

Sevgilerimle, Alireza

Niji kahvekulubu alımına katılmadım. Ancak daha önce Kolombiya Cauca sipariş ettim. Önce yanlışlıkla filtre kavrum geldi ve çok açık kavrumdu. Daha sonra telafi olarak omni geldi ve o daha iyiydi ancak ikisinde de "yeşil" tatlar mevcuttu. Niji tarifini denemedim ama kendi tariflerimle süre 2 dakika da olsa 3 dakika da olsa az veya çok o tarz tatlar aldım. Daha sonra da elim gitmedi kahveye.

Ben 5 çeşit kahve aldım kasım alımında. En beğendiğim ve kolay demlediğim kahveler sitedeki en ucuz kahveler olan congo kivu ve kolombiya cauca oldu. Özellikle congo'yu tekrar almayı düşünüyorum.

Ben 5 çeşit kahve aldım kasım alımında. En beğendiğim ve kolay demlediğim kahveler sitedeki en ucuz kahveler olan congo kivu ve kolombiya cauca oldu. Özellikle congo'yu tekrar almayı düşünüyorum.
Kongo gerçekten çok keyifli bir kahveydi. Diğer forumdaki indirimle almıştım. Fiyatı aldatmasın. Fazlasını hak ediyor.

Ben de çok beğendim ✨

10991 nolu siparişi hafta içinde teslim aldım, ikinci Haruki siparişim oldu ay içinde.
Bir de hediye eklemişsiniz pakete, çok teşekkürler onun için de :)

Ancak hediye çekirdeğin ne olduğu yazmıyor üzerinde, öğrenebilir miyiz yoksa sürpriz mi :D
Bunu yazmaya gelmiştim ben de, teşekkür ederim hediyeniz için ama filtre mi espresso mu nedir acaba? :) @Niji Coffee Co.
Kasım ayı sonunda ikinci alımımı gerçekleştirdim. Java haluyu çok beğendiğim için bir miktar stok yaptım, paketlerim de bugün elime ulaştı ve ilk kez bir kavurucudan hediye çekirdek geldi, hakkaten hoş bir duyguymuş ya hu bu :) Benim çok memnun kaldığım bir ay oldu, kasım ayında forumda da güzel bir hava estiğini düşünüyorum sayenizde. Ellerinize sağlık, hayırlı işler diliyorum.
Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir...
Kasım ayı sonunda hadiye olarak gondermiş olduğum kahve Brasil Beija Flor Anaerobic process 86 puanlı bir kahveydi :)
hafta sonu websitede olacak , yeniden keyifli demlemeler :)

sevgilerimle , Alireza

Merhaba @Niji Coffee Co.

Hediye kahvenizi aeropress ile denediğimde güzel kuru meyve tatları aldığım bir çıktı almıştım. Haftasonu bir de nanopresso ile denedim ve harika hindistan cevizi ve krema tatları aldığım bir bardak çıktı. Kalanın hepsini böyle tüketmeye karar verdim :)

Alacak olanlara bir de espresso denemelerini tavsiye edeyim şimdiden.

Sevgiler

Geri