• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Selamlar @Niji Coffee Co. ,
Oncelikle indirim ve cekirdekler cok guzel duruyor, forum olarak tesekkur ederiz.
Birde siparislerin kavrum tarihleri nasil olacak? Bu konu hakkinda da bir aciklama yaparsaniz cok mutlu oluruz. Mesela bugun versek hangi kavrum tarihli olacak? Hangi gunler kavuruyorsunuz? Ne zaman siparis versek hangi gunun kavrumu gelir? Bir bilgilendirirseniz seviniriz🙏🏻.

@Niji Coffee Co. oldukça makul fiyatlar ve emekleriniz için çok teşekkürler. Ayrıca demleme reçeteleri de sunduğunuz için memnun oldum...

Toplu alıma; Ethiopia Bombe Qonqana - CONGO RUGORİ KİVU 3 ve HONDURAS DON JOAQUIN ile katıldım merakla bekleyeceğim...
Asıl biz teşekkür ederiz …
2 gün içerisinde tüm kahvelerin reçete ve degassing süresi websitede eklenecektir.
Şimdiden afiyet olsun ☕

Matruşka'lara merakımdan ilk kez bir ayın ilk gününden alım yaptım. Umarım herkes için keyifli bir ay olur👑

Merhabalar @Niji Coffee Co.

Öncelikle kolaylıklar diliyorum bu ay için. Seçki çok eğlenceli duruyor😂

Acaba blend kahvenizdeki Endonezya haricindeki kahveleri ayrıca satışa çıkaracak mısınız?
Bir diğer sorum ise bu blend benim epey ilgimi çekti, acaba espresso kavrum yapmayı düşünüyor musunuz?

Son olarak kritik stoktaki kahveler azalınca bilgi verirseniz çok seviniriz.(en azından ben)

Şimdiden elinize sağlık..
Merhabalar efendim ,
Umarım iyisinizdir.

Maalesef sadece blend içerisinde kullanılacaktır ; ayrıca bu blend üzerine uzun bir zaman çalışmaktaydık ; umarım beğenirsiniz !

Espresso için ayrıca özel bir projemi var ki aralık ayında gerçekleştirme fırsatı bulacağız…

Tabi , kritik stoktaki kahveler azalınca bilgilendireceğiz efendim .

Sevgilerimle , Alireza

Selamlar @Niji Coffee Co. ,
Oncelikle indirim ve cekirdekler cok guzel duruyor, forum olarak tesekkur ederiz.
Birde siparislerin kavrum tarihleri nasil olacak? Bu konu hakkinda da bir aciklama yaparsaniz cok mutlu oluruz. Mesela bugun versek hangi kavrum tarihli olacak? Hangi gunler kavuruyorsunuz? Ne zaman siparis versek hangi gunun kavrumu gelir? Bir bilgilendirirseniz seviniriz🙏🏻.
Merhabalar Teoman bey ,

Asıl biz teşekkür ederiz .

Yarından gelen siparişlere göre üretimi planlayıp kavurmaya başlayacağız .
haftada 3 gün üretim planlıyorum siparişlere göre .
Tarih seçme seçeneği gibi bir durum genel olarak olamayacak stoğa bağlı olarak ya ilk hafta kavrulan stok kalır ise kalır, gerisi hep kavrulup yollanacaktır.

Sevgiler

İndirim için @Niji Coffee Co. ve alım ekibine teşekkürler.
Haruki ve Matruşka 3 ile katıldım ben de. Haruki'nin performansına göre ay sonuna bir tane daha sipariş geçebilirim.

Muzlu muzlu kahveler bende aldım, daha önceki bombe müthişti bu da farklı işleme yöntemi farklı tedarikçi ama eminim güzeldir. Matruşka 3 cok ince öğütümü kaldırdığı için ayrıca merak ediyorum, espresso kalınlığında filtre içmedim hiç en az 15 klik bandına inmişimdir.

Merhaba, indirimler ve çekirdekler çok güzel duruyor.
Benim sorum espresso çekirdekler hariç 1kiloluk ürünlerden sipariş veremiyor muyuz?

Emeği geçen herkese teşekkürler,

matruşka 2 ve don joaquin denemiştik geçen ay, kalanlar için heyecanlı bekleyiş başladı. :)

1667282998476.png

Matruşka #3 , congo ve colombia caucayla uzun zaman sonra toplu alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkürler

Kahve ihtiyacım yok şu aralar diye sadece matruşka 4 almak için girdim, anaerobik blend ve bombe de alıp çıktım. Bir toplu alımda bu kadar erken sipariş vermemiştim hiç, hem alım ekibine hem @Niji Coffee Co. 'ya teşekkürler.

Bir ara 3-5 kavurucudan bombe içmiştim ama o dönemki natüreldi sanırım. Nijideki yıkanmış bir versiyon, merakla bekliyorum.

Ethiopia Bombe ve Indonesia Anaerobik ile katıldım.Matruşka serisinde eksiksiz gidiyordum fakat son seride beklediğimi bulamayınca ara vermek istedim.
İndirimde emeği geçen herkese teşekkürler…

Selamlar Sevgili @Niji Coffee Co.

Bu alımda single origin çekirdekleriniz için espresso kavrum talebimiz olması halinde karşılanmayacak mı 😔

Birde Endonezya niçin 200gram?

Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

şuan sitede bulunanlar güncel stok mu? sonradan stoklara girecek olan başka kahveleriniz olacak mı? Bu seçkiye göre siparişimi vereceğim ona göre :) @Niji Coffee Co.

Desteğiniz ve emekleriniz için teşekkürler. Elinize sağlık şimdiden @Niji Coffee Co.

Alıma; özelikle forumda övgüyle bahsedilen, benimde merak ettiğim Matruşka serilerinden 4 ve 3 akabinde Honduras Don Joaquın , Natural Anaerobic Filtre Blend ile katıldım.

Yayınlayacağınız reçetelerle birlikte demlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Kolaylıklar dilerim, keyifli bir ay olsun.

Matruşka 3-4 ve Endonezya java hala ile katıldım

Java Halu ile alıma katıldım. Ay içinde Bombe de ekleyebilirim elimdeki stok durumuna göre. Güzel kavrumlarla keyifli fincanların çıkacağı bir ay olmasını dilerim.

Geri