• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Selamlar Sevgili @Niji Coffee Co.

Bu alımda single origin çekirdekleriniz için espresso kavrum talebimiz olması halinde karşılanmayacak mı 😔

Birde Endonezya niçin 200gram?

Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Ben de 200gr olduğunu görünce onun yerine honduras ekledim 20gr kahveden demleme yapıyorum maddi olarak üzer beni düşününce 😅
Honduras ve filter blend almayı düşünüyorum henüz nihai kararımı veremedim.

Ben de 200gr olduğunu görünce onun yerine honduras ekledim 20gr kahveden demleme yapıyorum maddi olarak üzer beni düşününce 😅
Honduras ve filter blend almayı düşünüyorum henüz nihai kararımı veremedim.

Selamlar @Angela

Belki paylaşımlarıma denk geldiniz yada gelmediniz bilmiyorum ama ben her bir demlemede çekirdeğine göre değişmek ile birlikte 35 Gram - 50 Gram aralığında çekirdek kullanarak yapıyorum, ama 2 sade ve bir az kahve bol sütlü bir fincan çıkarabildiğim için üzülmüyorum.

HONDURAS DON JOAQUIN
CONGO RUGORİ KİVU 3
COLOMBIA CAUCA- OMNI ROAST

Bu üçlü ile alima katıldım, matruska denemek isterdim fakat çok pahali geldi :/

Niji'den ilk defa sipariş ediyorum. Aylık alım ile tanışmış oluyoruz. Umarım bize daimi müşterisi yapacak seviyede kahveler sunar :)

selamlar yeni kahve meraklısı olarak ilk etkinliğime katılıyorum biraz dolu dolu giriş yapmış oldum ama sepetimde matruşka 4 ve 3, honduras don joaquin, ethiopia bombe qonqana, indonesia java halu ile alıma katılım sağlamış bulunmaktaym

Indonesia Java Halu Banana
MATRUŞKA SERİSİ #4
HONDURAS DON JOAQUIN
Ethiopia Bombe Qonqana ve Hario filtre ile alıma katıldım. Niji ile ilk deneyimim olacak heyecanlıyım. :) Tüm ekibe teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, mesajlarınıza gece cevap vereceğiz. Bununla beraber ilk günki yoğunluğumuz çok güzeldi. bunun için ayrıca sizlere teşekkür ediyoruz.belirtmek istediğimiz husus şudur ki matruşka 3 stoğumuz şuan 5 adet bulunmaktadır.
sevgilerimle Alireza…

Selamlar @Niji Coffee Co. Matruşka 3-4 ve Bombe ile katıldım ama aklım diğer kahvelerde kaldı seçkiniz dolu dolu gerçekten. Bu arada 1. yılınız kutlu olsun, daha önce Antep'te yaşamış ve Antep'i çok sevmiş biri olarak nice kahveli yıllar diliyorum 🥳

Son düzenleme:
Sipariş verecekken sepeti onaylarken matruşka 3 tükendi :( işin kötü yanı siparişi verdikten sonra tekrar siteye bakınca matruşka 3 serisi stoklarda görünüyordu. Daha üzücü bir durum yaşadım :(

@Niji Coffee Co. Mail attım öğlen ama dönüş olmadı sorumu burdan size de diğer arkadaşlara da sormak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Kahve olaylarını sizler kadar çok anlamadığım için size bir kaç bi şey sormak istiyorum. Biz otomatik kahve makinesi kullanıyoruz. Eşim amerikano ve filtre içer ben sütlü kahveler içiyorum bize önerileriniz ne olur. Forum da çok geçen banana ve matruşkalar bizim için uygun mudur? Teşekkürler.

@Niji Coffee Co. Mail attım öğlen ama dönüş olmadı sorumu burdan size de diğer arkadaşlara da sormak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Kahve olaylarını sizler kadar çok anlamadığım için size bir kaç bi şey sormak istiyorum. Biz otomatik kahve makinesi kullanıyoruz. Eşim amerikano ve filtre içer ben sütlü kahveler içiyorum bize önerileriniz ne olur. Forum da çok geçen banana ve matruşkalar bizim için uygun mudur? Teşekkürler.
Amerikano ve sütlü için :
Haruki
Matsuo
Murasaki

Filtre için tüm çekirdeklerin tadım notlarına bakarak hoşunuza gidebilecek olanları deneyebilirsiniz.

merakla bekliyoruz, emeği geçen herkese teşekkürler

1667327992190.png

Espresso için öneriniz ne olur? Ayrıca espresso blendlerin hepsi neden 1kg? 250gr. paketlerde satışı olmayacak mı?
Espressoda üç harmanımız bulunmaktadır ki cafeler için özel tasarlamışız .
Haruki serisi / 100% arabica (( orta yüksek asidite , orta gövde , tatlı bir aftertaste ))
Matsuo serisi/ 80% arabica (( orta asidite , orta yüksek gövde , uzun bir aftertaste ))
Murasaki serisi / 60% arabica (( orta düşük asidite , yüksel bir gövde ve uzun bir aftertaste ))
Espressolarımızdaki olan arabica çekirdeği nitelikli bir çekirdek ve puan olarak 82.5 dır.
Robusta çekirdeği ise özenle seçilmiş , genel robusta çekirdeklerde aroma ve tatta lastik, toprak , küf, hayvansal vs bulunuyor , kullandığımız robusta çekirdeği ise daha aromatik (( çiçekimsi )) ve tatlı bir çekirdek .

Espresso için özellikle değerli ev Batista’lar için yeni projelerimiz var ki aralık ayın ortasında yayınlayacağız .

şimdilik 1 KG olarak devam edeceğiz kasım sonuna kadar .

Sevgilerimle , Alireza

Muzlu muzlu kahveler bende aldım, daha önceki bombe müthişti bu da farklı işleme yöntemi farklı tedarikçi ama eminim güzeldir. Matruşka 3 cok ince öğütümü kaldırdığı için ayrıca merak ediyorum, espresso kalınlığında filtre içmedim hiç en az 15 klik bandına inmişimdir.
Umarım beğenirsiniz Halil bey , şimdiden afiyet olsun 💛☕

Geri