Kargo poşeti açılınca modunu yükseltiyor insanın; özenilmiş, emek verilmiş bu güzellikler için teşekkürler @Firma1 Yeşil çekirdekler de yeni bir tecrübe olacak
Ekli dosyayı görüntüle 29290
Ay sonuna yetiştirmeye çalışacağız.Keramo bitmiş gözüküyor, tekrar stoğa girme durumu var mı acaba?
Bende 934QQ6791Y nolu siparisle ilk defa sizden siparis veriyorum, foruma da yeni katildim sayilir. Forumdaki feedbackleri gorunce baya heyecanlandim ve kahveleri bekliyorum. Yalniz bu konuyu bir daha gozden gecirince origin ve keramo siparisimin ustune bir de esmeril eklemek istemistim az onceAy sonuna yetiştirmeye çalışacağız.![]()
Aramıza hoşgeldin Berke bey.Bende 934QQ6791Y nolu siparisle ilk defa sizden siparis veriyorum, foruma da yeni katildim sayilir. Forumdaki feedbackleri gorunce baya heyecanlandim ve kahveleri bekliyorum. Yalniz bu konuyu bir daha gozden gecirince origin ve keramo siparisimin ustune bir de esmeril eklemek istemistim az onceancak bitmis gozukuyor. Esmeril de ay sonuna kadar eklenecek mi tekrardan?
Evet ikisinide ay sonuna yetiştirmeye çalışacağız, foruma hoş geldiniz!Bende 934QQ6791Y nolu siparisle ilk defa sizden siparis veriyorum, foruma da yeni katildim sayilir. Forumdaki feedbackleri gorunce baya heyecanlandim ve kahveleri bekliyorum. Yalniz bu konuyu bir daha gozden gecirince origin ve keramo siparisimin ustune bir de esmeril eklemek istemistim az onceancak bitmis gozukuyor. Esmeril de ay sonuna kadar eklenecek mi tekrardan?
Merhaba bugün güncelleme gelecek.Merhaba @roasterbeg
Alım yapmak için ay sonunu beklemiştim fakat Esmeril ve Keramo bitti görünüyor. Ay sonuna yetiştireceğiz demiştiniz zaten fakat nedir son durum?
Eğer yetişecek gibiyse geç kargolama olacak şekilde bugünden stok açma şansınız olabilir mi?
En azından alacağım diğer kahvelerde stok problemi yaşamamış olurum.
Yeni çekirdeklerden haber varmı?Keramo ve Esmeril için Güncellemeler geldi!![]()
Biz teşekkür ederizMerhabalar. İlk olarak hepimizin bayramını kutlarım, gurur ve sevinç dolu bir bayramdı. Biraz geç yazıyorum, kutlamalardan ötürü zaman bulamadım.
Dün kargo elime ulaştı ve ilk izlenim olarak çok beğendim. Clever Dripper ile yaptığım demlemede, Timemore Chestnut C3 el değirmeni 13 click ile Nordic çekirdeğinde çok güzel sonuç aldım. Parlak asiditesi ağız sulandırıcı, gövdesi biraz yüksek. Ancak bir click daha kalın öğütüm istiyor. Değirmenimle alakalı bir durum sanırsam, biraz fazla toz üretti. Ancak sonuç olarak çok başarılı bir deneyim sundu. Yanındaki hediyeler için ayrıca çok teşekkür ederim sizlere.
Yeni çekirdekler kahve kulübüne yetişmedi malesef Kasım sonunu bulacaktır.Yeni çekirdeklerden haber varmı?
İkisini de sipariş verdim. Teşekkürler. Ümidi kesip yarını beklemeye başlamıştım.Keramo ve Esmeril için Güncellemeler geldi!![]()