• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Aldık bakalım 😁

Sitede iki kahve kalmış :) Ne yaşandı bu ay?

553PN4994I sipariş ile bende alıma katıldım 😊 "just perfect" bu motto beni etkiledi bakalım neler içeceğiz bu ay.

Espresso ve filtre degassing süre tavsiyeniz nedir @Firma1 ?

Dükkandan alabiliyor muyuz ?
Açıkçası izmitte olduğunuzu öğrenince sevindim ancak açık adres bulamadım nedense.

Nordic aldım, beklentim oldukça yüksek ve yorumların da etkisiyle beklentimi karşılayacağı kanaatindeyim. @roasterbeg mümkünse V60 demleme reçetesi paylaşabilirmisiniz..?

Uzun zamandır denemek istediğim bir kavurucuydu, aşağıdakilerle alıma katıldım.

ORIGIN 500 gr - Çekirdek
BOCHESA VILLAGE 250 gr - Çekirdek
NORDIC 250 gr - Çekirdek

357PQ2377N numaraları siparişimle ben de alıma katıldım.
Nordic 500 gr ve Keramo 250 gr aldım

Son düzenleme:
Merhabalar. Öncelikle tebrik ederim. Origin benim için içtiğim en iyi espressolardan biriydi. Bir klasik espressocu olarak oldukça beğenmiştim. Bu alımda önerebileceğiniz naturel kahve var mı? Ayrıca şu an elimde hiç kahve yok. Degass süresi dolmak üzere olan veya olanlar varsa onlardan alabilmem mümkün müdür? Teşekkür ederim.

Merhabalar. Öncelikle tebrik ederim. Origin benim için içtiğim en iyi espressolardan biriydi. Bir klasik espressocu olarak oldukça beğenmiştim. Bu alımda önerebileceğiniz naturel kahve var mı? Ayrıca şu an elimde hiç kahve yok. Degass süresi dolmak üzere olan veya olanlar varsa onlardan alabilmem mümkün müdür? Teşekkür ederim.
Merhaba Şuan degas dolmuş kahvemiz yok en düşüğü 7 günlük onlarda sipariş sırasına göre gönderiliyor. Asidik ve naturel espresso seviyorsanız favorimiz Bochesa. 🙏🏼😊

bundle siparişi geçtim, nordic ve origini biliyorum zaten. ama muhtemelen bundle içinden seçip tekrar sipariş geçeceğim kahveler de olacak.
kahve içmek için güzel bir ay.
emeği geçen herkese teşekkürler. @Firma1 @kahveanalisti

Geri