• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Anketlerde Firma Seçme Önceliğinizde Aşağıdakilerden Hangisini Dikkate Alıyorsunuz ?

  • Mevcut Kahve Seçkisi Yeterliliği

    Oy: 61 17.0%
  • Kavurma Tutarlılığı

    Oy: 61 17.0%
  • Fiyat - Performans Ürün Sunumu

    Oy: 115 32.1%
  • Tadım Notalarında Tutarlılık

    Oy: 28 7.8%
  • Fiyat Odaklı Ucuz Ürün Seçenekleri Sunması

    Oy: 14 3.9%
  • Firmanın Müşteri Yaklaşımı

    Oy: 33 9.2%
  • Kargolama Hızı

    Oy: 0 0.0%
  • Premium Kahveler Sunması

    Oy: 41 11.5%
  • Paketleme Şekli

    Oy: 2 0.6%
  • Demleme Reçetesi Sunması

    Oy: 3 0.8%

  • Kullanılan toplam oy
    358
  • Anket kapatılmış .
Selamlar

Tüm kahveler "Sonraki Kavrulma Tarihinde Gönderim" seçeneğinde sanırım? Sonraki kavurum da 7 gün sonra :(
 
Selamlar

Tüm kahveler "Sonraki Kavrulma Tarihinde Gönderim" seçeneğinde sanırım? Sonraki kavurum da 7 gün sonra :(
Merhaba @BK8 evet haftaya Çarşamba kavrulacak fakat:)

Bugün kavrum var ve birazdan planın son durumunda mutabık olup, kalanların stoklarını gireceğiz. 1 saate girilmiş olur haber veriririm buradan.

👋
 
5 Eylül siparişim sanırım bugünkü kavrumdan sonra gönderilecek:)
 
teşekkür
 
Sevgili arkadaşlar,

14 Eylül stokları girilmiştir. Şu anda "Sonraki Kavrum Tarihi" 21.09.22 Çarşamba'dır. Girdiğimiz stoklar:

Kolombiya Fincamigos WASHED
Kolombiya Quindio HONEY
Guatemala Maragogype WASHED
Burundi NATURAL
Burundi HONEY
Panama Altieri Geisha Anaerobik
Panama Altieri Caturra NATURAL
Panama Altieri Caturra WASHED
Kolombiya La Reserva NATURAL
Etiyopya Hamasho WASHED
Etiyopya Duwancho NATURAL

Bitenler:
- Panama Berlina Estate Catuai'ye veda ettik yerine aynı fiyatta Altieri'den bildiğiniz Caturra'nın yıkanmışı geldi. Fındığı tamamlayan temiz limon içimi ile tanıdığınız tatlar diyebilirim.
- El Salvador Pacamara ne yazık ki (yanlış hatırlamıyorsam) dün bitti, tüm kavrum ve gönderimler sonucunda elimizde belki 1-2 paket kalabilir bu durumda 1 tanesini önceden @zebercet yazmıştı ona ayıracağım ;) ve yine kalırsa stoğa giriş yapar haber veririm.

Stoğu sinyal verenler: Kolombiya La Reserva, Kolombiya Geisha Honey * Üst segment Kolombiya'lar seviliyor demek ;)

Selamlar
 
Selamlar ikinci alımımı yapacağım önümüzdeki günlerde deneyenlere sormak istiyorum. Eminimki hepsi biribirinden harikadır ama bu üç kahveyi mutlaka denemelisiniz dediğiniz kahveler neler acaba ?
 
Selamlar ikinci alımımı yapacağım önümüzdeki günlerde deneyenlere sormak istiyorum. Eminimki hepsi biribirinden harikadır ama bu üç kahveyi mutlaka denemelisiniz dediğiniz kahveler neler acaba ?
Etiyopya Duwancho, Panama geisha anaerobik, Colombia La reserva
 
gunaydın. Nensebo refisa 'ya yakın aromalara sahip espresso ya uygun ne önerebilirsiniz?
 
gunaydın. Nensebo refisa 'ya yakın aromalara sahip espresso ya uygun ne önerebilirsiniz?
Merhaba @seyyah69 Duwancho geçen seneki bombe naturali ve kısmen nenseboyu anımsatıyor fakat espresso için bombe natural gibi bunu da önermem.

Onun yerine vaktiniz varsa Etiyopya Yeast Process veya göreceli daha dengeli tatlar uygunsa Panama Caturra Doğal'ı öneririm.
 
Merhabalar ön alım kahvelerinden kenya reika aa ve kenya kabingara sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu kahvelerin gelmesi kavrulması kargolanması tahmini ne kadar sürer acaba yada tarih belli mi? degas sürelerini göz önünde bulundurarak bi planlama yapmak istiyorum. @Ömer Aydın
 
Merhabalar, kasım ayı şeklinde düşünmekte fayda var @Kahve&kitap
 
Değerli arkadaşlar,

Bu haftanın tüm kahvelerini birleştirip dün ve bugün kavurduk, biraz önce de La Reserva kavrumu ile haftayı sonlandırdım.

Öncelikle harika kahveler sizi bekliyor, heyecanlandığımı söylemeliyim.

Gönderiler hakkında bir not; size duyurusunu yaptığım Çarşamba-Cuma kavrum Perşembe-Cumartesi gönderim planı yerine Çarşamba-Perşembe kavrum Cuma gönderim planına geçtim, şimdi biri +1 diğer gün ise -1 gün yani önceden gönderilmiş olacak.

Mevcut ürün sayfalarındaki sonraki kavrum ibaremizi de aşağıdaki şekilde güncelledim.
"21-22 EYLÜL 2022 tarihinde kavrulup 23 EYLÜL 2022 CUMA kargoya teslim edilecektir."

Başta öngörememiştim ama bu şekilde çok daha efektif olacak, umarım anlayışla karşılarsınız, özet olarak tüm gönderilerinizi yarın yola çıkartmaya çalışacağız - az da olsa bir kısmı Cumartesiye kalabilir, en eski tarihliden başlayacağız...

Bu arada kargo ile ilgili haklı olarak çok fazla soru alıyoruz, tüm kargo ile ilgili sorularınızı Kahvesever hattımıza yöneltebilirsiniz: 0533 075 75 42

Tüm dikkatimi kahvelerinizin en iyi tat profilinde kavrulmasına veriyorum ve hafta içinde mekanımızı ziyaret eden aranızdaki çok değerli kahvesever arkadaşlar ile bol vakit olmadığı için sohbeti ilerletemedik lütfen Cumartesi Günleri İzmir Karataş'a uğrayınız, sohbetse sohbet, kahveyse kahve, bekliyoruz bak:)

Bu arada en fazla soru "niye stokta ürünümüz yok?" üzerinden oluyor. Çok doğru! Niye yok! Bunu bir sonraki kavrumda düzeltelim, gani gani olsun...

Kahveler çok acayip oldu çok ;)
 
instagramda paylaştığınız yeşil geisha alteri çekirdekleri los cabezos mu? Yoksa yeni bir kahve mi?
 
Geri
Üst