• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Nikaragua San Jose Estate - Full City

Söylendiği üzere koyu kavrum bir kahve. Kahvenin kendi aromasından çok kavrum tadı geliyor. Asidite az da olsa hissedilir. Acılık yok. Ben beğendim bekleneni veriyor. Yalnız aileme de bir tık fazla koyu geldi. (Bunun için city, city+ ve full city kahveler almıştım. City+'ı daha çok seveceklerini düşünüyorum.)
Selam hocam. Nicaragua yazdığın gibi full city, dark roast'a beş kala :) Tam benlik. Senin de beğenmene sevindim.

S.Yavuz Merhaba, Etiyopya Boreta Natural tekrar stoğa girecek mi? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Gerçekten güzel bir kahveymiş, keyifle içiyorum..​

Merhaba. Keşke olsa da ben de keyifle içsem. Maalesef sadece bir çuval alabildik. Bir hafta sonra "bu kahve iyiymiş biraz yüklü alalım" dediğimizde ithalatçı firmanın da stoğunda bitmişti. O yüzden tekrar stoğa girmesi mümkün görünmüyor. Bu arada yeni ithalatı falan olursa mutlaka biz de alır ekleriz ama şu an için öyle bir durum yok.

Merhaba hambela honduras catuai ve kayanza üç kahveyi de denedim.
Öncelikle hediyeniz için de teşekkür ederim. Kahvelere dönecek olursak üçü de uzun zamandır piyasada olan kahveler.

Hambelayı ilk defa bu kadar floral içtim. Kendi karakteristiğinizi koymuşsunuz tebrik ederim.
Catuai da tam klasik güney amerika kahvesi. Gövdeli topraksı. Cold brewa mükemmel oldu.Aromalı kahve sevmeyen ofis arkadaşlarım için bir daha alırım.
Kayanzayı fazla çözdüm biraz narin ve düşük sıcaklıkta deneyeceğim.

Toplu alımlarımda genelde bir tık kalite düşüyordu ama siz çok özenmişsiniz bunun için ayrı fiyatlar için de ayrı teşekkür ederim.

Merhaba hambela honduras catuai ve kayanza üç kahveyi de denedim.
Öncelikle hediyeniz için de teşekkür ederim. Kahvelere dönecek olursak üçü de uzun zamandır piyasada olan kahveler.

Hambelayı ilk defa bu kadar floral içtim. Kendi karakteristiğinizi koymuşsunuz tebrik ederim.
Catuai da tam klasik güney amerika kahvesi. Gövdeli topraksı. Cold brewa mükemmel oldu.Aromalı kahve sevmeyen ofis arkadaşlarım için bir daha alırım.
Kayanzayı fazla çözdüm biraz narin ve düşük sıcaklıkta deneyeceğim.

Toplu alımlarımda genelde bir tık kalite düşüyordu ama siz çok özenmişsiniz bunun için ayrı fiyatlar için de ayrı teşekkür ederim.
Merhaba, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Toplu alım sürecinde de standart zamanda verdiğimiz özenli hizmeti sürdürmek için gerçekten çok çabaladık. Aynı gün kargo standardını sağlamak pek mümkün değildi ama en azından diğer konulardan ödün vermek istemedik :)

Hem forumlardan hem çevremizden yıllardır insanlar beni tanıyorlar diye umuyorum. Ne yazılırsa yazılsın hiçbir müşteri geri bildirimine olumsuz cevap vermem, elimden geldiğince de yapıcı davranır ortada bir sorun varsa çözmek için her şeyi yaparım. Ancak kusura bakmayın size bu konuda zerrece katılamayacağım çünkü içinde en ufak bir gerçeklik payı yok. Ne Aricha ne Hamasho ne de Ambaye koyu kavrulmuş kahveler değiller. Tamamı medium kavurduğum çekirdekler. Hatta Ambaye için medium bile biraz zorlama olur. Light-Medium arası earl gray tadında bir kahve. Şu anda da içiyorum.
Afiyet olsun. Aldigim butun çekirdekler beklediğimden daha koyu kavrulmustu. Bunu "Kavrum koyu olmus." tartismasindan cikartarak "Keyif aldigim cekirdekler olmadi' noktasina getirmek istiyorum. Çok limitli bir tat profilleri vardi ve çok fazla bitterness içeriyorlardı.

Hambela’nın içimi çok çok keyifli. Daha 9. gününde, tahminim bir 10 gün sonra zirvesine doğru yol alır.
60*4 ile demledim. 16 gr. Damağı gırtlağı okşaya okşaya geçiyor resmen. Çok başarılı

Guatemala Antigua - City+

Bu kavrumun damak tadımıza daha çok hitap edebileceğini söylemiştim, öyle de oldu. Çekirdekte kavrum tadı veya acılık yok; yumuşak içimli, gövde ve asidite de dengeli. Benim gayet beğendiğim bir kahve oldu. Boşuna mı sürekli nitelikli kovalıyoruz diye düşündürdü hatta.

(Çekirdeğin etiketinde hata var sanırım el paraiso/honduras yazılmış sol altta @S.Yavuz)

Bu kavrumun damak tadımıza daha çok hitap edebileceğini söylemiştim, öyle de oldu. Çekirdekte kavrum tadı veya acılık yok; yumuşak içimli, gövde ve asidite de dengeli. Benim gayet beğendiğim bir kahve oldu. Boşuna mı sürekli nitelikli kovalıyoruz diye düşündürdü hatta.

(Çekirdeğin etiketinde hata var sanırım el paraiso/honduras yazılmış sol altta @S.Yavuz)

Sevindim beğenmene ama etikete üzüldüm ya. Atlamışım herhalde :( Teşekkür ederim söylediğin için. Onu düzelteyim de ozalite yollayayım bari.

sevgili @S.Yavuz , Sidamo Natural GR1 i sormak istiyorum size. tadım notalardında yazanı belirgin bir şekilde veriyor mu. yoksa diğer nitelikli etiyopyalar’dan aldığımız performansları beklemek saçma mı olur? toplu alımın son günü birkaç yeni düşük fiyatlı çekirdeklerinizi de denmek istiyorum da.

etiyopya ambaye, panama altieri ve kenya gathugu yu da sepete ekleneyi düşünüyorum. ama en çok sidamo natural i merak ettim, nedir ne değildir diye

sevgili @S.Yavuz , Sidamo Natural GR1 i sormak istiyorum size. tadım notalardında yazanı belirgin bir şekilde veriyor mu. yoksa diğer nitelikli etiyopyalar’dan aldığımız performansları beklemek saçma mı olur? toplu alımın son günü birkaç yeni düşük fiyatlı çekirdeklerinizi de denmek istiyorum da.

etiyopya ambaye, panama altieri ve kenya gathugu yu da sepete ekleneyi düşünüyorum. ama en çok sidamo natural i merak ettim, nedir ne değildir diye
Selamlar. Bence Sidamo Natural grade 1 fiyat/performans olarak gerçekten çok başarılı. Çok temiz bir çekirdek, tadım notalarında da aftertaste olarak da başarılı. Ulusal’ın Etiyopyaları ile kıyaslamak ise başka bir durum. Tam olmasa da kabaca bir hesapla biri diğerinin iki katı etikete sahip. Premium bir kahve olarak değerlendirirsek çok başarılı diyebilirim.

#27688 ile alıma katıldım emeği geçenlere ve ilgili firmaya teşekkürler

27664 ile ben de 28 Ağustos’ta katıldım henüz kargoya verilmesini bekliyorum bakalım ilk sezy ve ilk toplu alım deneyimimiz olacak🤔

henüz altieri anaerobic deneyen yok sanırım ? galiba bu kahve ile ilgili tek yorumu da sizden alabilicez sezy bey :)

Bensa Hamasho ve Aricha Adorsi yi deneyen var mı? yorumlarınız nelerdir?
Hamasho için konuşuyorum. Yarısını demledim sanrıım, diyeceğim şey zorlu bir çekirdek olduğu. Bazı çekirdekler var ki ya reçetesi sağlam oluyor, ya bir iki demlemeden sonra nasıl demleyeceğimi ben buluyorum ya da çeşitli şekillerde demleseniz bile lezzetli bulduğunuz o bardağa ulaşabiliyorsunuz. Hamasho bence böyle bir çekirdek değil veya ben beceremedim, her şekilde zorlu olduğunu söyleyebilirim. Canım kahve istiyor, yapıyorum ve istediğim bardağı çıkaramadığım için moralim bozuluyor.

evet

Geri