• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Merhabalar, bugün Sezy’den aldığım El Salvador Shasta’dan büyük bir taş çıktı, öğütücüye zarar verebilirdi belki ama neyse ki fark edip gördüm.
Merhaba, karşılaştığınız tatsız duruma çok üzüldüm. Özür dileriz. Hem kavurma sonrası soğutmada hem de havalandırma sürecinden sonra yabancı madde ve defect için kahveleri elden geçiriyoruz ancak yine de binde bir belki on binde bir böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz. Olmaması lazım tabi ama nadiren de olsa karşılaşılabilen bir durum. Tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.

Merhaba, karşılaştığınız tatsız duruma çok üzüldüm. Özür dileriz. Hem kavurma sonrası soğutmada hem de havalandırma sürecinden sonra yabancı madde ve defect için kahveleri elden geçiriyoruz ancak yine de binde bir belki on binde bir böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz. Olmaması lazım tabi ama nadiren de olsa karşılaşılabilen bir durum. Tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.
Benim hatam.
Geçen gün sezy taş kavursa içilir demiştik. Evren mesajımızı almış, yerine getirmiş):

Iyi günler, 27759 nolu siparisim için sipariş notu düşmüştüm, haftaya kargoya verebilir misiniz diye fakat bugün kargoya verilmiş. @Sezy Coffee Roastery , yani madem kargo konusunda yardımcı olamayacaksınız o zaman geri dönüş yapsanız bende ona göre hareket ederdim.

Iyi günler, 27759 nolu siparisim için sipariş notu düşmüştüm, haftaya kargoya verebilir misiniz diye fakat bugün kargoya verilmiş. @Sezy Coffee Roastery , yani madem kargo konusunda yardımcı olamayacaksınız o zaman geri dönüş yapsanız bende ona göre hareket ederdim.
Merhaba, maalesef size telefonla ulaşamadım. kampanyanın son günleri olması nedeniyle siparişlerde büyük bir yoğunluk oldu. Sipariş notumuz gözümüzden kaçmış. Teslim alacak kimse yoksa, sizin lcln sorun olacaksa kargoyu geri çağırabiliriz.

Merhaba, maalesef size telefonla ulaşamadım. kampanyanın son günleri olması nedeniyle siparişlerde büyük bir yoğunluk oldu. Sipariş notumuz gözümüzden kaçmış. Teslim alacak kimse yoksa, sizin lcln sorun olacaksa kargoyu geri çağırabiliriz.
Geri dönüşünüz için çok teşekkürler, çözüm ve iletişim odaklı oluşunuz gerçekten takdir edilesi.

Siparişim bugun ulaştı. Yanında denemelik yolldığınız bishan wate i hemen demledim. Degas beklemediğim için öğütüp yarım saat havalandırdım. Bu haliyle bile çok hoşuma gitti. Bir daha ki siparişimde mutlaka sepete eklerim. Elinize sağlık

Kamerun gerçekten tam bir kahvaltı kahvesi ve fiyat performans şahı. Peynirli yağlı ballı kahvaltıya çok güzel eşlik etti. 16/250 c3 15 click Hoffmann ile demledim.

Dayanamadım, merak ettiğim çekirdeklerden bir sepet daha yaptım. Sidamo'yu da ekledim :)

Burundi Kayanza Honey × 1
Ethiopia Bensa Hamasho × 1
Ethiopia Aricha Adorsi × 1
Ethiopia Sidamo Natural Gr 1 × 1
Diğer paketlerin degassingini beklerken hediye gelen (teşekkürler ayrıca) yirgacheffe aricha'yı denedim, evde yaptığım en iyi espressolardan birini verdi. Kesinlikle tekrar satın alırım, deneme fırsatı verdiğiniz için ayrıca teşekkürler.

Size gelen kahve de böyle koyu mu kavrulmuştu.

Ekli dosyalar

• IMG_20220903_105321~2.jpg
    IMG_20220903_105321~2.jpg
    126.6 KB · Görüntüleme: 92
Size gelen kahve de böyle koyu mu kavrulmuştu.
Bu Bishan Wate paketi size hediye kahve olarak gönderildiği için sanıyorum ürün sayfasını incelememişsiniz. Bishan Wate’nin kavurma profili ürün sayfasında da belirtildiği üzere medium+. Yani belirtildiğinden daha koyu kavrulmuş ya da koyu kavrulduğu için hediye edilmiş değil. Hediye kahvelerimizle satıştaki kahvelerimiz arasında bir fark bulunmamakta.

Bu Bishan Wate paketi size hediye kahve olarak gönderildiği için sanıyorum ürün sayfasını incelememişsiniz. Bishan Wate’nin kavurma profili ürün sayfasında da belirtildiği üzere medium+. Yani belirtildiğinden daha koyu kavrulmuş ya da koyu kavrulduğu için hediye edilmiş değil. Hediye kahvelerimizle satıştaki kahvelerimiz arasında bir fark bulunmamakta.
"Bence hediye kahve göndermeyelim, anlaşılmıyor" demiştim ben sana. =)

Dün, verdiğim siparişlerden Panama Altieri Natural Anaerobic i demledim. Çok memnun kaldım. Tebrik ederim

Son düzenleme:
Sezy'den aldığım kahvelerden memnun kaldım. Kamerun kahvesi, sabah kahvesi hüviyetinde, dengeli bir kahveymiş. Bir ara mokapotta da denemek istiyorum. Yemen Türk kahvesi de hoşuma gitti, hem kendime hem misafirlere demleyebilirim. Hambela falan da hoştur tabii. Favori kahvem ise Yirgacheffe Ambaye oldu, bir sürü natürel ve anaerobik kahveden sonra ilaç gibi geldi ferah ferah.
Bu kadar ucuza iyi kahve içmek mümkünmüş demek. İnşallah kavurucu batmamıştır.

Ben de hambela ve boreta natural i açtım dün. Hambela yı daha önce denemiştim, bu paket ile daha temiz sonuçlar elde ediyorum gibi. Daha önceki denemelerime kıyasla su ısısını düşürüp öğütümü incelttim, sonuç olarak beğendim.

Tarifim şu şekilde:
James hoffmann tarifi
13.2 gr cmd 19kk - 240ml 91 derece
kuzeyden su

Boreta natural ile nedense henüz iyi bir sonuç elde edemedim. Hafif bir acılık var ve henüz baskın bir tat yakalayamadım. Hem filtre kahve makinesinde hem aeropress ile denedim. Denemiş olanlara sorayım, göreceli kalın mı öğütüme iyi sonuç verdi yoksa inceye mi? Su ısısı nasıldı vs vs

Geri