bosuna nitelikli cekirdek mi kovaliyoruz diye dusunduren cekirdek onerileri bekliyorum arkadaslar
henüz altieri anaerobic deneyen yok sanırım ? galiba bu kahve ile ilgili tek yorumu da sizden alabilicez sezy bey![]()
Nuclear'e büyük ölçüde katılmakla beraber ben çikolata kadar karamel de olduğunu düşünüyorum. Limon mu sirke mi gibi bir durum galibaBugün denedim. Anaerobik algısına ters bir kahve. Baştan sona çikolata. Asidite yok gibi bir şey. Kavrum güzel, sıkıntı yok. Güzel bir sıcak çikolata içmek isterseniz alabilirsiniz.
Kayanzam canım benim. Düşük sıcaklıkla ve narin döküşle soğudukça mükemmel bir kahveye dönüyor. Mükemmel demiş miydim. Kiraz ve vişne arası birşey.
hahahahah o zaman biz yandık yaFiyatına siz karar verin güney amerika kahvesi seviyorsanız honduras catuai çok net bu tanıma uyuyor. Ben bir daha alacağım. Ben iyi kahve baremini 150 liraya çektim. Bunun altındakilere şüpheyle yaklaşıyorum artık.
sipariş üç gün önce ulaşştı, degassing bekliyorum. Hediye için ayrıca teşekkürlerSipariş için biz teşekkür ederiz. Şimdiden afiyet olsun![]()
Etiyopya Hamasho - City Roast
Geçen seneki hasatı yine Sezy'den denemiş ve çok beğenmiştim. Bu seneki Hamasho eski hasata çok benziyor. Florallik az ancak baharatsılık hissediliyor. Hafif limon da kolayca alınabiliyor. Biraz da tatlı bir çekirdek. Kavrum yine sıkıntısız. Tavsiye ederim.
İlk denemeyi yapacak arkadaşlara 1-2 klik kalın öğütmelerini ve hızlı dripper-filtre kullanmalarını öneririm.
@S.Yavuz bu kahvenin geçen yılki hasatı yıkanmış olması lazım. Paketin üstünde natural yazıyor. Emin miyiz natural olduğuna?
yer. mi. anadolu. cocu..)) Ya hocam sen de vallahi etiketlere taktın. Sitede yıkanmış yazıyor, ürün kartında da yıkanmış yazıyor. Etiket hatalı. Onu da ozalite söyledim. Kimse fark etmeden gelse de patlamasak diyordum patladık
![]()
Hahahahayer. mi. anadolu. cocu..![]()
Ben son anda siparişi verirken kod pasif oldu#27757 250x5 ile son dakika golümü attım![]()
Merhaba, su/kahve oranını azaltmak yerine öğütümü kalınlaştırıp ısıyı düşürebilirsiniz.başta @S.Yavuz olmak üzere emeği geçenlere tekrar çok teşekkürler.
honduras ve burtuukana'yı denedim ve özellikle burtukaana'dan çok memnun kaldım.
peki peru için bir tavsiyeniz var mı hocam? standart parametrelerimden sapmamama rağmen çok düz ve bitter bir sonuç elde ettim.
V60, 1/16, comandante 20 klik, 93 C abant su, 2:05-2:10 bitiş
bitterliği azaltmak için 91 dereceye kadar indim ve oranı da 1/17'ye indirdim, acılık azaldı ama gövde de kalmadı.