• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Ağustos 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

henüz altieri anaerobic deneyen yok sanırım ? galiba bu kahve ile ilgili tek yorumu da sizden alabilicez sezy bey :)
Bugün denedim. Anaerobik algısına ters bir kahve. Baştan sona çikolata. Asidite yok gibi bir şey. Kavrum güzel, sıkıntı yok. Güzel bir sıcak çikolata içmek isterseniz alabilirsiniz.
Nuclear'e büyük ölçüde katılmakla beraber ben çikolata kadar karamel de olduğunu düşünüyorum. Limon mu sirke mi gibi bir durum galiba :)

Kayanzam canım benim. Düşük sıcaklıkla ve narin döküşle soğudukça mükemmel bir kahveye dönüyor. Mükemmel demiş miydim. Kiraz ve vişne arası birşey.

Kayanza bence de her türlü 90 derece altını seviyor ve biraz nazlı bir çekirdek ama el alışınca gerçekten çok keyifli bardaklar çıkıyor :)

Fiyatına siz karar verin güney amerika kahvesi seviyorsanız honduras catuai çok net bu tanıma uyuyor. Ben bir daha alacağım. Ben iyi kahve baremini 150 liraya çektim. Bunun altındakilere şüpheyle yaklaşıyorum artık.
hahahahah o zaman biz yandık ya :) siteden 150 üstü toplasan toplasan 3-4 kahve ya çıkar ya çıkmaz :)

Etiyopya Hamasho - City Roast

Geçen seneki hasatı yine Sezy'den denemiş ve çok beğenmiştim. Bu seneki Hamasho eski hasata çok benziyor. Florallik az ancak baharatsılık hissediliyor. Hafif limon da kolayca alınabiliyor. Biraz da tatlı bir çekirdek. Kavrum yine sıkıntısız. Tavsiye ederim.

İlk denemeyi yapacak arkadaşlara 1-2 klik kalın öğütmelerini ve hızlı dripper-filtre kullanmalarını öneririm.

@S.Yavuz bu kahvenin geçen yılki hasatı yıkanmış olması lazım. Paketin üstünde natural yazıyor. Emin miyiz natural olduğuna?

Ben de son siparişimi verdim, yeni gelen kahvelerden Etiyopya'lar ve Panama yanında Kenya ve bir de Hambella ekledim.

Benim için güzel bir alım oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.

Etiyopya Hamasho - City Roast

Geçen seneki hasatı yine Sezy'den denemiş ve çok beğenmiştim. Bu seneki Hamasho eski hasata çok benziyor. Florallik az ancak baharatsılık hissediliyor. Hafif limon da kolayca alınabiliyor. Biraz da tatlı bir çekirdek. Kavrum yine sıkıntısız. Tavsiye ederim.

İlk denemeyi yapacak arkadaşlara 1-2 klik kalın öğütmelerini ve hızlı dripper-filtre kullanmalarını öneririm.

@S.Yavuz bu kahvenin geçen yılki hasatı yıkanmış olması lazım. Paketin üstünde natural yazıyor. Emin miyiz natural olduğuna?
:))) Ya hocam sen de vallahi etiketlere taktın. Sitede yıkanmış yazıyor, ürün kartında da yıkanmış yazıyor. Etiket hatalı. Onu da ozalite söyledim. Kimse fark etmeden gelse de patlamasak diyordum patladık :)

Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle Ağustos ayında toplu alım için bizi seçen herkese ve ayrıca ay boyunca kahvelerimizi deneyerek yanımızda olan tüm forumdaşlara çok teşekkür ediyoruz. Umuyorum ki sizlere güzel bir toplu alım tecrübesi yaşatabilmişizdir.

Ayrıca artık kampanyanın son saatlerinde olduğumuz için küçük de bir hatırlatma yapmak istiyorum. Tüm kahvelerimizin kiloluk fiyatları tüm yıl boyunca 750 gram üzerinden hesaplanıyor yani tüm yıl aslında %25 indirimli oluyor. Kurulduğumuzdan bu yana fiyat politikamız bu şekilde. Ayrıca 1000 gram tek ambalaj değil 4x250 gram ambalaj seçeneğini tercih ettiğinizde ise kahve 1000 gram yerine yine 750 gram olarak fiyatlandırılıyor ve bu fiyatın üzerine sadece ekstra kullanılan ambalajların maliyeti ekleniyor. Bu fark şu an için 20 lira yani paket başı 5 lira.

Bu hatırlatmayı da yaptıktan sonra kahvelerimize göstermiş olduğunuz ilgi için bir kez daha teşekkür ediyor ve güzel günler diliyorum :)

başta @S.Yavuz olmak üzere emeği geçenlere tekrar çok teşekkürler.
honduras ve burtuukana'yı denedim ve özellikle burtukaana'dan çok memnun kaldım.
peki peru için bir tavsiyeniz var mı hocam? standart parametrelerimden sapmamama rağmen çok düz ve bitter bir sonuç elde ettim.
V60, 1/16, comandante 20 klik, 93 C abant su, 2:05-2:10 bitiş
bitterliği azaltmak için 91 dereceye kadar indim ve oranı da 1/17'ye indirdim, acılık azaldı ama gövde de kalmadı.

Merhabalar, bugün Sezy’den aldığım El Salvador Shasta’dan büyük bir taş çıktı, öğütücüye zarar verebilirdi belki ama neyse ki fark edip gördüm.

Ekli dosyalar

• 4E65AC0C-9C07-44ED-B4FD-F16B6E0F8889.jpeg
    4E65AC0C-9C07-44ED-B4FD-F16B6E0F8889.jpeg
    80.1 KB · Görüntüleme: 83
  • 03851B10-02D8-4C58-BB00-5B0B8B6E92C6.jpeg
    03851B10-02D8-4C58-BB00-5B0B8B6E92C6.jpeg
    85.2 KB · Görüntüleme: 82
Bu Boreta'dan hem kokuda hem de tadımda bana buram buram gül kokusu geliyor. Tadım notalarında yok ama acaba ben mi yanlış algılıyorum.
üçüncü demlemem bu ve üçünde de aynı his. Başka alan var mı acaba?

Hamasho beni ne kadar üzdüyse Burundi Kayanza Honey o kadar mutlu etti, muazzam kokuyor ve ilk denememde dahi oldukça keyifli bir sonuç aldım ve sonraki demlemelerde çok daha iyiye gideceğine eminim. :)

başta @S.Yavuz olmak üzere emeği geçenlere tekrar çok teşekkürler.
honduras ve burtuukana'yı denedim ve özellikle burtukaana'dan çok memnun kaldım.
peki peru için bir tavsiyeniz var mı hocam? standart parametrelerimden sapmamama rağmen çok düz ve bitter bir sonuç elde ettim.
V60, 1/16, comandante 20 klik, 93 C abant su, 2:05-2:10 bitiş
bitterliği azaltmak için 91 dereceye kadar indim ve oranı da 1/17'ye indirdim, acılık azaldı ama gövde de kalmadı.
Merhaba, su/kahve oranını azaltmak yerine öğütümü kalınlaştırıp ısıyı düşürebilirsiniz.

Geri