Valla Cihangir Şişhane Taksim Karaköy'de bir kafeye girince %80 karşınıza Probador çekirdeği çıkar. Büyük ihtimalle stok kulube yokProbador stok olmaması bana çooooook uzak ihtimal geliyor...
%99 indirim %5 %10 gibiydi. İndirim çok az yerine stok yok deniliyor.
Stok yoksa indirim muhabbeti hiç geçmemeliydi.
Hangi firma olursa olsun, ucuz olsun yeter.
Bence de indirim oranı az söylediler tepki alınca da seçilip az satış yapıp prestij kaybı olmasın diye stok yok denmiş olabilir.Tabi @kahveanalisti nin video yorumlarına da katılıyorum emekleri için teşekkürler 2. Firmayla devam edilir sonuçta 2. ve diğer firmalara oy verenlerin oyu da bir seçim hakkıdır.Probador stok olmaması bana çooooook uzak ihtimal geliyor...
%99 indirim %5 %10 gibiydi. İndirim çok az yerine stok yok deniliyor.
Stok yoksa indirim muhabbeti hiç geçmemeliydi.
O halde her şeyi benim gibi oyunu henüz kullanmamışlar belirlicekAbi gerçekten güzel bir tasarım olmuş eline sağlık ancak herkesin motivasyonunu düşürmek istemem ama şimdiden belirteyim. 1. olan firma ile anlaşmamız mümkün gözükmüyor. Ana sebeplerden biri stok sorunları. Ayrıca detaylı açıklamayı anket bitiminde vereceğim. Şu an 2.olan firma ile görüşmelerimize devam ediyoruz.
Arkadaşlar öğrenmek herkesin hakkı sanırım çünkü bende sizlerden bir şey saklıyor gibi düşündürmek istemiyorum ancak 1.firmanın indirim teklifi "5TL" idi. Çünkü firma zaten kafeler ile tüketici arasında en fazla 5 TL indirimle kafelere satış yaptığını iletti. Bu da bizim hem indirim konusunda hem de alımda yardım projemiz açısından sorun olacak bir oran olduğunu söyledim. Aynı zamanda bizim talep ettiğimiz indirimleri karşılamayacağını iletti. Burada stok sorunun da kesinlikle önemli bir sorun olduğu 2 e-postada bana iletti.
Umarım şimdi herkes beni daha iyi anlamıştır. Burada 5 TL indirim alıp forumu ciddi bir şekilde ateşe atmak istemezdim.
Hocam birde kiloda 5tl diyin tam olsunArkadaşlar öğrenmek herkesin hakkı sanırım çünkü bende sizlerden bir şey saklıyor gibi düşündürmek istemiyorum ancak 1.firmanın indirim teklifi "5TL" idi. Çünkü firma zaten kafeler ile tüketici arasında en fazla 5 TL indirimle kafelere satış yaptığını iletti. Bu da bizim hem indirim konusunda hem de alımda yardım projemiz açısından sorun olacak bir oran olduğunu söyledim. Aynı zamanda bizim talep ettiğimiz indirimleri karşılamayacağını iletti. Burada stok sorunun da kesinlikle önemli bir sorun olduğu 2 e-postada bana iletti.
Umarım şimdi herkes beni daha iyi anlamıştır. Burada 5 TL indirim alıp forumu ciddi bir şekilde ateşe atmak istemezdim.
Old school aldıkları kavurdukları çekirdeklerin hakkını veren bir kavurucuBoxx 'ta yaşadık. Probadorda yaşadık. Hepside arka arkaya geldi. Bu güneş tutulması gibi bir olay değil ki 50yılda bir olsun. Bir sonraki ay'da aynı durumda olmayacağımız ne malum?
Mesela Kungpow içinde benzer bir durum olmuştu. Geçtiğimiz aylarda kungpow 15-20günlük bir tatile çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve ankette yeri vardı ve insanlar kungpow'a da oy vermişlerdi. Mesela bu oylara yazık günah.
Biliyorum her ay başı kavuruculara ulaşıp teyid almak çok zor, haklısın ama ankete dahil olacak firmaları belirlerken, kolları sıvayıp, en kötü yılda bir güncelleme yapsak hiç fena olmaz gibi geliyor bana.
Mesela yeni firmalar ekleme konusunda da reaksiyon alamadığımızı düşünüyorum.
Vitus Coffee
Old Scholl Roastry
Coffee.dat
Tak diye aklıma bu üç firma geliyor misal. Resmen taze kan, bu işi keyifle yapan kimbilir kaç tane daha ankete girmemiş firma vardır.
Sanki hep aynı firmalar içerisinde dönüyoruz, kendi arka bahçemizde oynuyoruz gibi geliyor. Tetra'n mesela misler gibi seçildi ve geri dönüşler Sefer bey'in söylediği üzre çok iyi. Tetra'n gibi işini layıkıyla yapan bir sürü firma olduğuna ve ankete katılma konusunda istekli olduklarına inanıyorum.
Amiyane tabiriyle bi bahar temizliği yapsak hazır mart ayı'da belli olmuşken. Hepimizin kafası rahat olur.
Keşke isimleri listeye yazılmadan önce konuşulsaydı bunlar. Benim için pek mühim değil gerçi. Kavurucu fark etmez bana.Arkadaşlar öğrenmek herkesin hakkı sanırım çünkü bende sizlerden bir şey saklıyor gibi düşündürmek istemiyorum ancak 1.firmanın indirim teklifi "5TL" idi. Çünkü firma zaten kafeler ile tüketici arasında en fazla 5 TL indirimle kafelere satış yaptığını iletti. Bu da bizim hem indirim konusunda hem de alımda yardım projemiz açısından sorun olacak bir oran olduğunu söyledim. Aynı zamanda bizim talep ettiğimiz indirimleri karşılamayacağını iletti. Burada stok sorunun da kesinlikle önemli bir sorun olduğu 2 e-postada bana iletti.