• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2024 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2024 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Ocak - Calibre Coffee Roastery

Oy: 14 5.1%
  • Şubat - Kafein Kültür

Oy: 8 2.9%
  • Mart - Niji Coffee Roastery

Oy: 24 8.7%
  • Nisan - Grizzly Coffee Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Mayıs - Zümrüt Karaca

Oy: 5 1.8%
  • Haziran - Tetra N Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Temmuz - Vitus Coffee

Oy: 13 4.7%
  • Ağustos - Lot Coffee Roastery

Oy: 3 1.1%
  • Eylül - Spada Coffee

Oy: 14 5.1%
  • Ekim - Coffee Department

Oy: 71 25.7%
  • Kasım - Milestones Coffee

Oy: 53 19.2%
  • Aralık - CoffeeNutz

Oy: 51 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    276
  • Anket kapatılmış .

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz yılki gibi bu yıl da önceki senenin sizin için en iyisini seçmek adına bir anket sunuyoruz.

Vitus Teneke kutulardaki Premium kahveler çok iyiydi vitus diyeceğim sanırım :D

Vitus, Department ve Nutz arasında seçim yapmak zor benim için. Department ve Nutz zaten gönlümün şampiyonu ama yeni bir kavurucu olması sebebiyle Vitus’a pozitif ayrımcılık yapmak istiyorum. Özellikle özel seri teneke kutudaki kahveleri çok başarılıydı.

Toplu alımlarla tanıdığım ve kalbimde taht kuran Niji'den aldığım zevki diğer kahve kavurucularından alamıyorum ayrıca birçok firmada yaşadığım gecikme problemini Niji'de yaşamadım. 29 ekimde kimse doğru düzgün indirim yapmazken Niji firmasının %30 indirim yapmasıyla da benim en sevdiğim kahveci oldu diyebilirim.

Milestones aşkına ☺️🫶🏻

Bu anket geçen ay açılmamış mıydı ?
Sessiz sedasız imha edilip yeniden açılmasının sebebi nedir ?
(Aa bir dakika daha aralık ayı toplu alımı devam ediyor, biz en iyisi bunu silip ocakta yeniden açalım)

Benim için Zümrüt Karaca ve Department ilk ikide ama galiba alımdan hemen önceki siparişler de dahil olunca 14 kahve falan aldığım(+ CD stickerı) için Departman ya. Çeşitlilik, paketleme, 125 gr seçeneği önemli faktörler oldu. En memnun kalmadığım da Spada oldu galiba. Çok sevdiğim bi kavurucuydu ama kahvelere bu sefer tahammül edemedim, bitince derin bi nefes aldım.

Aslında gönlümde yatan Calibre ama department bence bu sene hak etti.

Coffeedepartment bence de. Paketlemesi iletişimi kavrumu güzeldi keyifli bir ay geçirtti. Sadece Etiyopya 28.11 kavrumları sorunluydu onla da ilgili açıklama yapılmadı.

Lot Coffee Roastery & Milestones Coffee & CoffeeNutz arasında gidip geliyorum.

Milestone beklemediğim bir şekilde memnun etti yakında kendilerinden tekrar alım yapmak istiyorum; vitus xox deneme paketleri ve teneke kutularıyla çoşturdu dip not yeni kutular gelmiş benden demesi; ama final koltuğu çeşitli seçkisi, sorun varsa anında müdahale ve pratik çözümleri, en önemlisi benim kavrumlarını bir tık daha sevdiğim coffeenutzındır.

Nutz
kahveler henüz bitmedi ama suanlik iyi gidiyoruz
Süreçteki ilgi alaka ve kahveler hakkında tek tek detaylı bilgi vermesi de +

Geri