• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2024 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2024 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Ocak - Calibre Coffee Roastery

Oy: 14 5.1%
  • Şubat - Kafein Kültür

Oy: 8 2.9%
  • Mart - Niji Coffee Roastery

Oy: 24 8.7%
  • Nisan - Grizzly Coffee Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Mayıs - Zümrüt Karaca

Oy: 5 1.8%
  • Haziran - Tetra N Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Temmuz - Vitus Coffee

Oy: 13 4.7%
  • Ağustos - Lot Coffee Roastery

Oy: 3 1.1%
  • Eylül - Spada Coffee

Oy: 14 5.1%
  • Ekim - Coffee Department

Oy: 71 25.7%
  • Kasım - Milestones Coffee

Oy: 53 19.2%
  • Aralık - CoffeeNutz

Oy: 51 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    276
  • Anket kapatılmış .
Niji ve Coffee Department arasındayım. Kalbim Niji'den beynim Department'tan yana. İlerleyen günlerde yorumlardan etkilenip sonuca göre de birincimi güncelleyeceğim.

Sevgili editör arkadaşlar; "rotten tomatoes" da eklense fena olmaz, ne dersiniz? Koşullar olgunlaşmış, herkes gergin ve sinirliyken ortalık şenlenirdi :)

Yapıştırdım Milestones'a. Ama beni tanıyan herkes calibre'yi ne kadar çok sevdiğimi bilir onlara da saygılar.

Geniş seçki, vaadettiğini veren künyeler, 125glık uygun fiyatlı paketler sayesinde fazla deneyim, sağlıklı iletişim oyum CDden yana🫡

Ben çok fazla alıma katılmadığım için oy vermeyeceğim hak geçmemesi adına ama buradan Coffee Department ekibine ve Metin beye çok teşekkür etmek isterim. 20 küsür çeşit kahve, 125 gram seçeneği, her talebe yanıt vermeleri gibi konular ile beni alışverilerimde çok memnun ettiler. Sırf o ay 3 kilo kadar kahve aldım kendilerinden bazılarını halen tüketiyorum. Finca Milan ve El Mirador deneysel ve muazzam kahvelerdi. Ama bende en çok iz bırakan Los Duran oldu. Tekrar teşekkür ederim kendilerine.

Coffeedepartment.
125 gr seçeneklere fiyat farkı uygulanmaması herkesin bolca kahve denemesine olanak sağladı.
Haliyle toplu alımın ruhuna yakışan bir ay oldu. 3 farklı kıtadan 5'i farklı ülkeden toplam 6 kahve denemiş bulundum.

125 gram seçeneği ile Departmenttan 8 kahve denedim, çoğu çok güzeldi. Bu yılın en iyisi Department.

milestones <3

Geri