• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2024 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured

2024 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Ocak - Calibre Coffee Roastery

Oy: 14 5.1%
  • Şubat - Kafein Kültür

Oy: 8 2.9%
  • Mart - Niji Coffee Roastery

Oy: 24 8.7%
  • Nisan - Grizzly Coffee Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Mayıs - Zümrüt Karaca

Oy: 5 1.8%
  • Haziran - Tetra N Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Temmuz - Vitus Coffee

Oy: 13 4.7%
  • Ağustos - Lot Coffee Roastery

Oy: 3 1.1%
  • Eylül - Spada Coffee

Oy: 14 5.1%
  • Ekim - Coffee Department

Oy: 71 25.7%
  • Kasım - Milestones Coffee

Oy: 53 19.2%
  • Aralık - CoffeeNutz

Oy: 51 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    276
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar biz de bu durumdan çok memnunuz.

Kampanyadaki gecikme gibi sorunlarımıza rağmen bizi ilk üç arasında görmeniz bana yeni şeyler denemem için tekrar enerji yüklüyor.

Demek sizin için "tutarlılık" bu kadar önemli, demek buna ulaşmak için risk almamız karşılık görmüş, bunlar çok değerli çok teşekkürler.

Sevgiler

Merhaba sevgili kahve dostlarım,

Öncelikle herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. :giggle:
Sektörde işini hakkıyla yapmaya çalışan bir çok firma arasından 1. seçilmek, kendimi şampiyonlar ligi kupasını kazanmış gibi hissettiriyor 😇

Böyle bir durumda neler söyleyeceğimi de pek bilemiyorum ama şunları söyleyebilirim; 2014 yılında Balat'taki ilk dükkanımızı açtığımda, sabah saat 06.45 te dükkana girip saat 10.00 a kadar kahve kavurup ardından cafeyi açıp kahve servisine başlardık. İlk günden beri her zaman inandığım bir iş planı vardı o da kalite idi, işin her aşamasında kalite. Zaten nitelikli kahvenin ana merkezinde olan değer de bu değil mi?

Geçtiğimiz yıl da almış olduğum Q grader sertifikası da kahvede kalite arayışının bir parçası. Her ay onlarca kahve numunesi arasından bizi en çok etkileyen kahveleri bulmaya çalışıp birlikte keyifle demlemeyi hedefliyoruz, çünkü biz de sizin gibi bir kahve severiz 😍

Bu forumun ve kahvenin sayesinde burada buluşup sohbet etme, iletişim kurma imkanı sağlıyoruz, bu iletişim hem kahve satın alan tarafı hem de kahve satan tarafı geliştiriyor ve en nihayetinde bu da sektörel kaliteyi arttırıyor. Ben şahsen bu iletişime elimden geldiğince değer veriyorum ve her zaman bu süreçte empati kurmaya çalışıyorum.

En kısa zamanda yeni kahveler ve güzellikler ile iletişimde olacağız… bizi takip etmeye devam edin 🙏🏻☕

Hepinize tekrardan çok teşekkür ederiz ❤️
Tebrikler Metin. 11 yılı devirdiniz ama odağı bozmadan devam ediyorsunuz bu bile tek başına ödüle layık 👏

@metin

La Cinta
El Gabiado
El Polvenir.

Bekledikçe daha güzelleşen son dönemde içtiğim en iyi çekirdeklerdi. Elinize kolunuza sağlık.

Geri