• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2024 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kocakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured

2024 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Ocak - Calibre Coffee Roastery

Oy: 14 5.1%
  • Şubat - Kafein Kültür

Oy: 8 2.9%
  • Mart - Niji Coffee Roastery

Oy: 24 8.7%
  • Nisan - Grizzly Coffee Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Mayıs - Zümrüt Karaca

Oy: 5 1.8%
  • Haziran - Tetra N Roastery

Oy: 10 3.6%
  • Temmuz - Vitus Coffee

Oy: 13 4.7%
  • Ağustos - Lot Coffee Roastery

Oy: 3 1.1%
  • Eylül - Spada Coffee

Oy: 14 5.1%
  • Ekim - Coffee Department

Oy: 71 25.7%
  • Kasım - Milestones Coffee

Oy: 53 19.2%
  • Aralık - CoffeeNutz

Oy: 51 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    276
  • Anket kapatılmış .
Her türlü ilgi ve alakasından, forumda aktif olmasından, süreç yönetiminden ve güzel seçkisinden dolayı CoffeeNutz diyorum.

Ben sadece Coffeenutz'a katıldım sanıyorum. Oyumu da oraya vereyim bari, süreç iyi işledi ve ilk parti sipariş kavurmaları iyiydi. 2. Leri henüz açmadım. 👀

Coffee Department.
El Porvenir geçtiğimiz sene en beğendiğim kahve oldu, 125gr seçeneği de çeşit çeşit kahve deneyebilmek adına çok yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Oylamada yok ama haksızlık olmasın, Sezy’de her zaman ayrı bir yerde.

Her ne kadar bana çıkmasa da 😂 8000 liralık değirmeni çekilişle hediye eden başka bir kavurucu var mıydı? Kavrum kalitesi, seçkisi, iletişimdeki başarısı, kahve hakkında pek bilinmeyen/konuşulmayan konularla farkındalık yaratması gibi nedenlerden ötürü CoffeeNutz diyorum ben de.

Tek sıkıntısı geciken kargolar oldu ancak benim açımdan en son değerlendirilecek konuydu şahsen.

Aklımda Aralık ayını görene kadar niji vardı ama @Ömer Aydın ın iletişim ve bakış açısı oyumu coffenutz a vermeme sebep oldu. Benim için kargo gecikmesi sorun değil ki zaten aşırıda uzun sürmedi gelmesi. Kahveye dair düşündürten bunu yaparken bizleride buna aktif katılımcı yapabilen ve sonunda paylaşımcı eylemleriyle keyifli bir ay geçirmemize sebep oldu. Nitelikli kahveyle ilgilenmeme sebep olan şeyleri adeta iletişim dilindeki düşünce tarzına adapte etmesiyle ilgimi çekti. Bu yönüyle senenin en iyisi seçilsin ya da seçilmesin fark etmez benim beğenimde ayrı bir yeri oluştu.

Coffee departmant bu işi iyi yaptı. Toplu alımda bir örnekti. Gönlümde daha küçük cok iyi kavrum yapan kavurucular olsa da her yönüyle düşününce hakkını yemeyeceğim. Coffee departmant.

Oyumu Coffee Department @metin beye verdim, gerçekten çok iyi bir toplu alım süreci yaşadık. 10 çeşit kahve aldım kendisinden, çok güzel kahveler içtik ve hala içiyoruz. Bir kahvede sorun yaşadık, hiç bir talebimiz olmadan yenisini göndermiş, bugün teslim edildi.
Ama bi sıralama yapacak olsaydım 1. sıraya Coffee Department ile birlikte Coffenutz @Ömer Aydın beyi de yazardım. Kendisinden iki adet kahve aldım ve henüz hiç açmadım ama süreçteki tavrı mükemmeldi, tüm kavurucuların ellerine sağlık. Bu topluluğun gücü her geçen gün artıyor, hem biz gelişiyoruz hem kavurucular gelişiyor topluluk sayesinde.

Son düzenleme:
MİLESTONESSS

Vitus diyorum temmuz bazında aldığım nectar çok manyak bişeydi bol almıştım 2 ay boyunca doya doya içtim. (son çıkan premiumlar beni memnun etmedi ama seçildiği ay olan temmuzda çok memnun olduğum için oyumu veriyorum)

Ben de birini seçtim ama şunu söylemek istiyorum, 12 ayın tamamında aylık alıma katıldım. Bunu bir etkinlik, eğlence ve yardımlaşma olarak görüyorum çünkü.

8 tanesinden ilk defa alışveriş yaptım.

Hepsinden de memnun kaldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ilgi alâkaları için.

Kazanan bir kod tanımlarsa iyi olur. :D

Oyum Sefer Dağ ve Murat Kaymak 'a
Kendi plaketimi kendim yaptırırım. Mütevazi bi törenle teslim ederim. Net hak ettiler.

Merhaba sevgili kahve dostlarım,

Öncelikle herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. :giggle:
Sektörde işini hakkıyla yapmaya çalışan bir çok firma arasından 1. seçilmek, kendimi şampiyonlar ligi kupasını kazanmış gibi hissettiriyor 😇

Böyle bir durumda neler söyleyeceğimi de pek bilemiyorum ama şunları söyleyebilirim; 2014 yılında Balat'taki ilk dükkanımızı açtığımda, sabah saat 06.45 te dükkana girip saat 10.00 a kadar kahve kavurup ardından cafeyi açıp kahve servisine başlardık. İlk günden beri her zaman inandığım bir iş planı vardı o da kalite idi, işin her aşamasında kalite. Zaten nitelikli kahvenin ana merkezinde olan değer de bu değil mi?

Geçtiğimiz yıl da almış olduğum Q grader sertifikası da kahvede kalite arayışının bir parçası. Her ay onlarca kahve numunesi arasından bizi en çok etkileyen kahveleri bulmaya çalışıp birlikte keyifle demlemeyi hedefliyoruz, çünkü biz de sizin gibi bir kahve severiz 😍

Bu forumun ve kahvenin sayesinde burada buluşup sohbet etme, iletişim kurma imkanı sağlıyoruz, bu iletişim hem kahve satın alan tarafı hem de kahve satan tarafı geliştiriyor ve en nihayetinde bu da sektörel kaliteyi arttırıyor. Ben şahsen bu iletişime elimden geldiğince değer veriyorum ve her zaman bu süreçte empati kurmaya çalışıyorum.

En kısa zamanda yeni kahveler ve güzellikler ile iletişimde olacağız… bizi takip etmeye devam edin 🙏🏻☕

Hepinize tekrardan çok teşekkür ederiz ❤️

Geri