• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2023 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2023 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Kafein Kültür

Oy: 40 12.7%
  • Tetra N Caffeine

Oy: 23 7.3%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 11 3.5%
  • Fam Coffee

Oy: 12 3.8%
  • Williams Roastery

Oy: 6 1.9%
  • Spada Coffee

Oy: 16 5.1%
  • Old School Roastery

Oy: 10 3.2%
  • Coffee Department

Oy: 20 6.4%
  • Sezy Coffee

Oy: 62 19.7%
  • Firma1

Oy: 63 20.1%
  • CoffeeNutz

Oy: 43 13.7%
  • Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 8 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    314
  • Anket kapatılmış .
Tüm firmaları tebrik ederim. Ben oyumu Kafein Kültürden yana kullandım.

oy kullanamadım 15 mesaj sınırı yüzünden ama Firma1 diyorum degass sürecinde odamdaki o güzelim vanilyamsı kokuyu unutabileceğimi sanmıyorum. Paketlemesi ve yeşil çekirdek göndermeleri çok çok hoşuma gitmişti.Hatta stickerı dolabımın iç kısmına yapıştırdım :)

Ultra’nın kahvelerinden çok memnun kaldım. İlk geldiği an o buram buram kokusu beni benden almıştı. Aralıkta aldığım kahvelerinden şuan 1-2 demlik kadar kaldı hâla müthiş kahveler çıkıyor. Ultra’nın arkasından grizzly diyorum :)

Toplu alımların çoğuna katıldım. Alımlar ve kahve açısından güzel bir yıl geçti bence.
Emeği geçenlere teşekkürler.
Oy hakkım yok ama olsaydı, Sezy derdim.

Rakamlar Yakın! Oylama Devam Ediyor!

İlk 4 Firmanın ünvanlarında hep "e" harfi var :P

Tam gaz devam ankete. Çok şaşırtıcı sonuçlar var. Sanki yazdıklarınızla paralel gitmeyen bir anket var.

Son düzenleme:
1. ..... Coffee
2. ..... Coffee
3. ..... .....

1. ..... Coffee
2. ..... Coffee
3. ..... .....
Akıl oyunları mısın mübarek, neden ben sizin hürriyet gazetesi bulmacanızdan sonra listeye bakıp gene iki bilinmez arasında kalıyorum.
Yok ilk üç sırada hep e var aman efendim fill in the blanks ipuçları.
Kpss'ye mi hazırlanıyoruz, oylamamı yapıyoruz belli değil Analist bey. Sanırım kucağınızda kedi, kahvenizi yudumlarken bizimle eğleniyorsunuz.

Sadece son iki ay toplu alıma katılabildim ama Ultra'nın kahvelerindeki koku ve tat muazzamdı.

Son düzenleme:
Geri