• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

G-IOATA DF-64 Solo 64mm Düz Bıçaklı Single Dose Low Retention Elektrikli Değirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dis
Merhaba,

iptal yok aynen devam ediyor ithalat işlemleri.
Uzak doğuda olan yoğunluk ve elektronik cihazın TSE uygunluk işlemleri beklediğimizden uzun sürdü.
İşlemlerin biraz daha sürmesini bekliyoruz

Distribütör olarak, carrier gibi yedek malzemelerden getirmeyi düşünüyor musunuz?

Üreticinin başka değirmeni varmış yahu! Single Dose değil.

"I think the same manufacturer makes this weird Eureka Mignon XL knock off with a built in scale called ZF64 (or is it called ZFW64?) as well. I'm interested in that one instead. Lol."

Merhaba,

linkteki model resimden hu olarak gorunuyor. Fiyat uygun, o civarda.
filtre unimodal>unimodal espresso yada mp > hu siralama ama hu kotu degil kesinlikle commandante ile mukayese edersek biraz daha iyi sonuc aliyorsunuz, digerleri cok iyi.
espresso icin eski unimodal i kullanmayin , kullanamazsiniz.
um mp ile hu tercih meselesi, um mp ile daha temiz ama daha az govdeli, sure olarak daha kisa oran olarak daha yuksek, yuksek akis hızı tarzda espressoyapmanız gerekiyor, hu da yine temiz, ama biraz daha govdeli surubumsu klasik ile moden arasinda dusuk-orta akis hizi espressolar yapabilirsiniz.
konik yada klasik degirmenden direk um a gecenler tam olarak ne istedigini bilmiyorsa basta yadirgiyor memnun kalmiyor, alismak vakit aliyor, o yuzden gecis icin hu daha az riskli.
Selamlar @OkanT,
Ben de tamamen pour over için df64 ve ssp unimodal silver knight coating burr almak istiyordum.
Fakat bazı kaynaklarda unimodal burr'de marker testi ile Alignment yapılamıyor diyor. Bu durumda ne yapmak gerekir sizce?
Screenshot_20210725-013253_Opera.jpg

Selamlar @OkanT,
Ben de tamamen pour over için df64 ve ssp unimodal silver knight coating burr almak istiyordum.
Fakat bazı kaynaklarda unimodal burr'de marker testi ile Alignment yapılamıyor diyor. Bu durumda ne yapmak gerekir sizce?
Ekli dosyayı görüntüle 14616
Merhaba,

evet malesef okudugunuz gibi diş yapısından dolayı unimodal hatta mp dada marker test pek verimli yapılamıyor dis yapısından dolayı. Bıcakların o kısımları tam olarak birbirine değmediği için. Benim bildiğim tek çözüm bu durumda komparatör deniyor sanırım onunla yapmak. Komparator ureten yerli firmalar var bir donem almak icin arastırmıstım, fakat fiyatlar 300 liradan baslayıp birlac binlere kadar gidiyor acikcasi farkı nedir bilemedim, elektrikli olanlari vs var yine ayak ayrıca satılıyor, eger okuyan muhendis arkadaslar yada bu konuda bilgisi, ilgisi yuksek olan arkadaslar varsa daha iyi yonlendirebilir, en uygun hangi marka model alinabilir yon gostermek için.

Merhaba,

evet malesef okudugunuz gibi diş yapısından dolayı unimodal hatta mp dada marker test pek verimli yapılamıyor dis yapısından dolayı. Bıcakların o kısımları tam olarak birbirine değmediği için. Benim bildiğim tek çözüm bu durumda komparatör deniyor sanırım onunla yapmak. Komparator ureten yerli firmalar var bir donem almak icin arastırmıstım, fakat fiyatlar 300 liradan baslayıp birlac binlere kadar gidiyor acikcasi farkı nedir bilemedim, elektrikli olanlari vs var yine ayak ayrıca satılıyor, eger okuyan muhendis arkadaslar yada bu konuda bilgisi, ilgisi yuksek olan arkadaslar varsa daha iyi yonlendirebilir, en uygun hangi marka model alinabilir yon gostermek için.
Evet dün gece araştırırken gördüm komparatör saati diye geçiyor :)
Fakat sadece alt burr için kullanılabiliyor sanırım

Elektrikli ev tipi değirmen/öğütücü arıyorum bende, iyi olanlar uçuk, orta fiyatlı olanlar da el değirmenlerinden daha kötü performans sergiliyor. Sizler hangisini nereden aldınız?

Cok guzel ve derli toplu bir yazi olmus.

ülkemize gelirse öhöm öhöm öhöm almayi düsünüyorum..

yaz tatilidir alamancı akrabalardır vs derken getirtme/alma imkanı olanlar siyah/beyaz stokta olmasa da bence en basic modelini çantaya atıp getirsinler..
mlsf siyah 400euro bitmiş, krem 430euro go go

gelbura soruları ignore'luyo, sır vermiyo.. en iyi ihtimal 5k küsür zaten..

Kimse darılmasın ama ben bu giotanın olayını anlayamadım. Piyasada halihazırda bulunan 64mm bıçaklı değirmenlerden ne farkı var ? Keza Motor gücü ve bıçakları da fark yaratmıyor. Mazzer, eureka ve ceado varken pek mantıklı gelmiyor.

Ayrıca konik burrlu Nichenin rakibi dahi olamaz. Tat profili, bıçak yapısı ve boyutu, motor teknolojisi ve estetik görünüş anlamında Niche başka bir boyut..

Piyasada halihazırda bulunan 64mm bıçaklı değirmenlerden ne farkı var ?
hepsinden ucuz, single dose ve ssp burr takilabiliyor.
konik burrlu Nichenin rakibi dahi olamaz. Tat profili, bıçak yapısı ve boyutu, motor teknolojisi ve estetik görünüş anlamında Niche başka bir boyut..
Burr’ler farkli oldugu icin karsilastiriliyor zaten. Ayni burr’e sahip olsa cevap “fiyati uygun olan” olur..

hepsinden ucuz, single dose ve ssp burr takilabiliyor.

Burr’ler farkli oldugu icin karsilastiriliyor zaten. Ayni burr’e sahip olsa cevap “fiyati uygun olan” olur..
Pek ucuz durmuyor rakiplerine göre. Ya da ben mi yanlış bakıyorum bilmiyorum, şuan vergi dahil tam fiyatı nedir ?

SSP burr mazzere de takılıyor, Fiorenzatoya da. Ayrıca ssp burr işine girince maliyette yükseliyor pek bir albenisi kalmıyor o noktada.

Niche ile Karşılaştırma olayını farklı bıçak kullandıkları için söylüyorum zaten. Giotayı dev konik burrlu Niche yerine, 64mm flat bıçaklı rakipleri ile kıyaslamak daha mantıklı gözüküyor.

Geri