• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forum yüklenme hızı yavaşladı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alıntılardan ben birşey anlayamadım. Kendi adıma dediğim gibi her sene 1 ay ben sponsor olurum. Sürekli kullandığım bedava hizmet aldığım bir yer burası. Direk olmasa da bağış adı altında bir hesap açın oraya atalım en kötü.

Alıntılardan ben birşey anlayamadım. Kendi adıma dediğim gibi her sene 1 ay ben sponsor olurum. Sürekli kullandığım bedava hizmet aldığım bir yer burası. Direk olmasa da bağış adı altında bir hesap açın oraya atalım en kötü.
Alıntılar eskiden kalmış hocam :D

Katılıyorum. Ayda bir dolar ya da bir kereye mahsus 10 doların hesabını ne ben yaparım, ne de bunun için gönüllü olanlar diye düşünüyorum. Ama yine de Suat hocam bulur bir çaresini.

Ya da 10 kişi toplanalım. Her ay 10 dolar bir kuruma bağış yapıp (Lösev, TEGV vb.), Suat Bey'e makbuzu gönderelim. O da siteye 10 dolar yatırsın gibi gibi.. Bir hayıra vesile olmuş olalım. Burada tabii yine olan Suat Bey'e oluyor ama olsun...

1 $ = 12.5 TL kurundan , kur artışı hazineden olacak şekilde bende katkıda bulunabilirim. 😂

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Başıma gelen olumsuz olaylardan dolayı şimdilik üyelerden bir ücret toplamayı planlamıyorum.
Suat bey merhaba,
forum sayfasına girebilmek işkence haline geldi, ya hata veriyor yada çok yavaş, bazı arkadaşların paket yüksektme amacıyla gönüllü olarak destek taleplerine katılıyorum, sizden ricam kararınızı tekrar gözden geçirmeniz, gönüllülük esasıyla yapılacak maddi desteğe bende katılırım.

Kulübün youtube kanalına destekçi olunabilir aslında destekçi olmayı aktif hale getirirseniz. Vergi kesinti vs para biraz azalır ama yasal olarak başınızın ağrımayacağı bir yöntem.

Merhaba. @NoDRaC Suat bey endişesi konusunda haklı fakat hepimizin faydalandığı bu forumun hosting ücretini tek başına karşılaması da çok uygun değil düşüncesini paylaşıyorum. Hem yeni bir yıl başlayacak, hem sistem artık beni yükseltin diye alarm veriyor, hem bizlere çok şey katan böyle güzel bir foruma küçük bir katkıda bulunabilelim, daha üst bir hosting paketinin en az yıllık ücretini gönüllüler arasında toplayıp bir defada bu işi halledebiliriz. Bu konu içerisinde katkıda bulunacak gönüllü arkadaşlar bile sayıca yeterli oluruz. Forumdan gördüğümüz faydanın yanında, bizim de bir şeyler yapabilmemiz mutlu eder.

Bence Hosting ücretini her ay toplu alımda seçilen kavurucu üstlensin. Sonuçta burdan elde edilen bir geliri var.

@NoDRaC Hocam sitenin iki gram canı kaldı, ölüm döşeğinde gitti gidecek. Ben de diğer arkadaşlar gibi destek olmayı teklif edebilirim. Bununla beraber ücret toplamayı neden istemediğinizi de kesinlikle anlıyorum. Ama kısa zaman içinde bir çözüm gerekecek çünkü son zamanda performans gerçekten epey kötü.

@NoDRaC işkence olmaya başladı inanın. Zaten bulunduğum yerde internet kötü, bu durumda çok zor oluyor bağlanmak.

Bugün yerli bir hosting firması ile görüşeceğim.
Server cihazı değişecek. Bu nedenle dns adresleri değişmesi gerekiyor 30dk-1 saat kesinti olabilir

Türkiye'den Natro ile iletişime geçtim. Sitenin istatistiklerini paylaştım. Gelen cevaba göre transfer yapılabilir.

Forumun en alt kısmına hosting sponsoru x firmasıdır şeklinde ufak bir reklam ile sponsor alabiliriz.

Son düzenleme:
Server cihazı değişecek. Bu nedenle dns adresleri değişmesi gerekiyor 30dk-1 saat kesinti olabilir

Türkiye'den Natro ile iletişime geçtim. Sitenin istatistiklerini paylaştım. Gelen cevaba göre transfer yapılabilir.

Forumun en alt kısmına hosting sponsoru x firmasıdır şeklinde ufak bir reklam ile sponsor alabiliriz.
Çok iyi olur küçük bir reklam ile sorun yaşamayacaksak neden olmasın. Bazen site kullanılamaz duruma geliyor.

Güzelhosting de güzel natroya nazaran fiyatlar da uygun.

Dns değişikliği gerçekleşti maalesef son 5-6 saatte atılan mesajlar silindi.

Dün gece forumun içeriği diğer servera taşınıp bugün yeni server aktive olduğu için mesajlar kayboldu.

Dns değişikliği gerçekleşti maalesef son 5-6 saatte atılan mesajlar silindi.

Dün gece forumun içeriği diğer servera taşınıp bugün yeni server aktive olduğu için mesajlar kayboldu.
Yağ gibi olmuş, emeklerinize çok teşekkürler.
Bu şimdi comfort paketten aşiret pakete geçiş gibi mi oldu 😀🤔

Abi benim telefondan girerken problem yok da, bilgisayarda giremiyorum. "Bu mesajı görmeye devam ediyorsanız DNS adresiniz hâla güncellenmemiştir. Lütfen cache temizlemesi yapın." yazıyor. @NoDRaC

Evde wifi üzerinden cep tel. ile uygulamayı kullanıyorum Chromeda ön belleği temizlememe rağmen "Bu mesajı görmeye devam ediyorsanız DNS adresiniz hâla güncellenmemiştir. Lütfen cache temizlemesi yapın." uyarısını alıyorum ve foruma giremiyorum, bu mesajı mobil ağ ile girip yazdım.
@NoDraC

Bende çözüm olmadı bu. Şuanda bilgisayardan bağlanamıyorum ancak telefondan bağlanabiliyorum .

Geri