Alıntılar eskiden kalmış hocamAlıntılardan ben birşey anlayamadım. Kendi adıma dediğim gibi her sene 1 ay ben sponsor olurum. Sürekli kullandığım bedava hizmet aldığım bir yer burası. Direk olmasa da bağış adı altında bir hesap açın oraya atalım en kötü.
Suat bey merhaba,Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Başıma gelen olumsuz olaylardan dolayı şimdilik üyelerden bir ücret toplamayı planlamıyorum.
Like tuşuna bastım ve yaklaşık 50 saniye sürdü işlem.5 dolar fazla vermemek için yüzlerce kişiye haftalardır eziyet çektirmek.
Çok iyi olur küçük bir reklam ile sorun yaşamayacaksak neden olmasın. Bazen site kullanılamaz duruma geliyor.Bugün yerli bir hosting firması ile görüşeceğim.
Server cihazı değişecek. Bu nedenle dns adresleri değişmesi gerekiyor 30dk-1 saat kesinti olabilir
Türkiye'den Natro ile iletişime geçtim. Sitenin istatistiklerini paylaştım. Gelen cevaba göre transfer yapılabilir.
Forumun en alt kısmına hosting sponsoru x firmasıdır şeklinde ufak bir reklam ile sponsor alabiliriz.
Güzelhosting de güzel natroya nazaran fiyatlar da uygun.Bugün yerli bir hosting firması ile görüşeceğim.
Server cihazı değişecek. Bu nedenle dns adresleri değişmesi gerekiyor 30dk-1 saat kesinti olabilir
Türkiye'den Natro ile iletişime geçtim. Sitenin istatistiklerini paylaştım. Gelen cevaba göre transfer yapılabilir.
Forumun en alt kısmına hosting sponsoru x firmasıdır şeklinde ufak bir reklam ile sponsor alabiliriz.
Yağ gibi olmuş, emeklerinize çok teşekkürler.Dns değişikliği gerçekleşti maalesef son 5-6 saatte atılan mesajlar silindi.
Dün gece forumun içeriği diğer servera taşınıp bugün yeni server aktive olduğu için mesajlar kayboldu.
Abi benim telefondan girerken problem yok da, bilgisayarda giremiyorum. "Bu mesajı görmeye devam ediyorsanız DNS adresiniz hâla güncellenmemiştir. Lütfen cache temizlemesi yapın." yazıyor. @NoDRaC
Bende çözüm olmadı bu. Şuanda bilgisayardan bağlanamıyorum ancak telefondan bağlanabiliyorum .Önbelleği ve çerezleri temizleme - Bilgisayar - Google Hesabı Yardım
Chrome gibi bir tarayıcı kullandıÄınızda, tarayıcı, web sitelerindeki bazı bilgileri önbelleÄine ve çerezlerine kaydeder. Ãnbellek ve çerezlerin temizlenmesi, sitelerdeki yükleme veya biçimlendirme gisupport.google.com