• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forum yüklenme hızı yavaşladı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağlayıcı tarafında eğer daha DNS güncellemesi yapılmadıysa, lokal cihazlarınızda cache temizlemesi yapsanız dahi giremeyebilirsiniz. Bir müddet beklemek gerekebilir her şeyin normal haline gelmesi için.

macos ve linux kullananlar aşağıdaki komutu çalıştırırsa sorunu hızlıca çözebilirler.

Kod:
sudo echo "66.45.239.142 kahvekulubu.net" >> /etc/hosts

Sağlayıcı tarafında eğer daha DNS güncellemesi yapılmadıysa, lokal cihazlarınızda cache temizlemesi yapsanız dahi giremeyebilirsiniz. Bir müddet beklemek gerekebilir her şeyin normal haline gelmesi için.

macos ve linux kullananlar aşağıdaki komutu çalıştırırsa sorunu hızlıca çözebilirler.

Kod:
sudo echo "66.45.239.142 kahvekulubu.net" >> /etc/hosts
Teşekkürler, bende sistem düzeldi, rahatlıkla giriş yapıyorum.

Kulandığınız DNS te daha bilgiler güncellenmediyse önbellekte temizleseniz aynı döngüye düşeceksiniz. Bir kaç yol var,

1- kullandığınız dns'in güncellenmesini bekliyeceksiniz
2- Güncellenmiş bir dns ile ayarları değiştireceksiniz (şu anda google dns leri güncellenmiş. 8.8.8.8 8.8.4.4 )
3- Dns sorgusunu engelleyip manuel ekleme yapıcaksınız. (yukarıdaki mesajda macos ve linux için bunu tarif ettim)

Son düzenleme:
Ön bellek temizleme ve google DNS ile giriş yapabildik. Teşekkürler Suat @NoDRaC . Ön bellek temizlerken kulüp için "bu site sizin için önemli görünüyor" uyarısıyla temizledim 🙂

Okunmamış mesajları tek tek okurum normalde, site hantallığından sıkılır kapatırdım.
Bu hızla okunmamış mesaj kalmaz 😀🧿

Geri