• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forum yüklenme hızı yavaşladı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaklaşık iki haftadır ben de aynı sorunu yaşıyorum

Bende aynı sorunu yaşıyorum

bir kaç haftadır yavaşlık sorunu vardı ancak bugün bazı zamanlar hiç cevap vermemeye başladı.

Benim içinde aynı yavaşlık söz konusu

Bende de son günlerde çok kötüydü ama son 1 saattir filan düzelme var , hızlandı baya.

Edit : Şuanda yine kötü. Sistem stabil değil, bazı saatlerde yoğunluğu kaldıramıyor sanki.

Son düzenleme:
Hosting planı yetmiyor gibi görünüyor şu anda ayda 5 dolar ödüyoruz bir üst paket 10 dolar. Bir çözüm veya sponsor bulabilirsek bir üst pakete geçebiliriz.

El gücü ile 18 bara kadar basınç üretebilen son derece portatif bir alet. Kutusundan basınçlı sepetli olarak çıkıyor ancak basınçsız sepet olarak kullanmak da mümkün. Nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilirim, çok kolay bir şekilde dönüştürülebiliyor. Yanında taşıma çantası ve temizlemek için fırçası ile birlikte geliyor.

Destekleriniz için teşekkür ederim.Önemli olan birlikte olmak.Plastik v60’ım parçalanmadığı sürece buradayım 🥳

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Başıma gelen olumsuz olaylardan dolayı şimdilik üyelerden bir ücret toplamayı planlamıyorum.

Geri