• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Formula 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagdasium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İkisi de şampiyonluğu o kadar hakettiler ki umarım ikisi de diskalifiye edilir ve şampiyonluk Bottas'a kalır =)

Çok güzel bir tweete denk geldim bugün, max stil olarak geç frenaj ve ilk viraj yokmuş gibi ikinciyi hedef alma gibi bir strateji gütmüş.

Ben max’in yaptığı hata sonucunda geçtiği softlarla avantajı kaybettiğini düşünüyorum. Eğer ham ile max arasında trafik olmazsa, Ham’in en iyi yaptığı şey lastikler optimum performansa getirdiğinde farkı kapatıp geçmesi. Defalarca gördük bunu. Ham farkı 4-5 sn civarında koruyup pitten sonra geçecektir diye düşünüyorum. Zaten erken pite girmek zorunda max. Pist üstü mücadeleden kaçınacaktır. Bakalım artık 🤗

Yine aynısını yaptı verstappen, Allah ne verdiyse içeri dal, pistin dışına kadar süpür, sonra yerimi ver de. İnceleme gelmemesi doğru karar. Ham pistte kalmaya çalışsa ya da frene bassa kaza olacak, mecbur dışarı çıktı. Max'in agresif atak yapmasını gayet makul bulmakla birlikte inceleme olmaması doğru karar. Şu an fark 3.5 sn en hızlı tur onda, Max de sıkıntılar çıktı. Olağan şartlar altınca Ham şampiyon.. 0.25 reaksiyon zamanı çok büyük başarı...

Perez iyi heyecan getirdi.

hamilton ı pistte bırakmak biraz kotu bir hamle oldu bana kalirsa. Biraz rahatlamistim hamilton aldi yarisi diye ama yarisin sonlarina dogru isler kizisacak gibi

hamilton ı pistte bırakmak biraz kotu bir hamle oldu bana kalirsa. Biraz rahatlamistim hamilton aldi yarisi diye ama yarisin sonlarina dogru isler kizisacak gibi
Ham bırakmaz artık, ben de biraz endişelendim ama Max tempoyu tutturamadı, sonlara doğru da vakit kalmayacak gibi...

İlahi güç max e çalışıyor. :)

Madem böyle bir durum vardı keşke bir tur atsalardı bitseydi yarış 😡

Maxin şampiyonluğu mercedes takımının ilerigörüşlülüğüne yazılır.

Çok ama çok haklı bir galibiyet ve şampiyonluk. Dominasyon iyi değildir rekabeti öldürür. Max ve redbull risk aldı ve kazandı. Yarışın son saniyesine kadar bizi de içine alan bu rekabet. Seneye çok daha güzel bir rekabet olacak ve her şey daha eğlenceli olacak. 24 yaşında f1 şampiyonluğu şapka çıkarılacak bir başarı, tekrar tebrikler verstappen.

Sezon arası bol tartışmalı hemen geçer artık. Şampiyonluk SC arkasında bitmesin diye uğraşılınca sonuç böyle oldu sanki biraz. Mercedes'in yanlış stratejisi + Max'ın GIGA şansı getirdi şampiyonluğu.

Bunu Ham fanı olarak yazıyorum, F1 tarihinin en iyi sezonuna en iyi finaline tanık ettiğimizi düşünüyorum. iki sürücü de haketti, Max', tebrik ederim. Kararlar tartışmalı ama bana adil geldi. Şans da var bu sporun içerisinde ve yarış öncesinde Max istemesem de, bu sonuca sevinmediğimi söyleyemeceğim.

Geri