adam kahveci yani bahtsiz kazanamazİkisi de şampiyonluğu o kadar hakettiler ki umarım ikisi de diskalifiye edilir ve şampiyonluk Bottas'a kalır =)
Çok güzel bir tweete denk geldim bugün, max stil olarak geç frenaj ve ilk viraj yokmuş gibi ikinciyi hedef alma gibi bir strateji gütmüş.
Ben max’in yaptığı hata sonucunda geçtiği softlarla avantajı kaybettiğini düşünüyorum. Eğer ham ile max arasında trafik olmazsa, Ham’in en iyi yaptığı şey lastikler optimum performansa getirdiğinde farkı kapatıp geçmesi. Defalarca gördük bunu. Ham farkı 4-5 sn civarında koruyup pitten sonra geçecektir diye düşünüyorum. Zaten erken pite girmek zorunda max. Pist üstü mücadeleden kaçınacaktır. Bakalım artık![]()
0.25 reaksiyon zamanı 0.35 reaksiyon zamanı... Hala da farkı açıyor. İnanılmaz sürücü...Yumuşak lastikle kalkışta sert lastikli Ham'a geçilirsen geçmiş olsun Max![]()
Ham bırakmaz artık, ben de biraz endişelendim ama Max tempoyu tutturamadı, sonlara doğru da vakit kalmayacak gibi...hamilton ı pistte bırakmak biraz kotu bir hamle oldu bana kalirsa. Biraz rahatlamistim hamilton aldi yarisi diye ama yarisin sonlarina dogru isler kizisacak gibi
Tur bindirmeler de basladi degisebilir tabi ama umarim hamilton kazanırHam bırakmaz artık, ben de biraz endişelendim ama Max tempoyu tutturamadı, sonlara doğru da vakit kalmayacak gibi...
Güvenlik aracı tekrar giriyorHam bırakmaz artık, ben de biraz endişelendim ama Max tempoyu tutturamadı, sonlara doğru da vakit kalmayacak gibi...