Hayvani bir araç kısmında inancım var ama verstappenin karşısında hayvani bir pilot çıkacağını sanmıyorum. Teknik bir yere kadar gidiyor sanırım . Verstappen hem teknik hem hayvanMercedes muhtemelen bu seneyi kafada bitirdi. Ferrari de bence ne araç olarak, ne takım olarak ne de pilot olarak Red Bull-Max ikilisini yakalayamadılar.
Gerçekten iki yıl için Red Bull ve Max dominasyonu var diyebiliriz. Bunu kırmak için hayvani bir araç + hayvani bir pilot gerekir. Biri olmadan çok zor. Önümüzdeki sene için araçlar eşitlendiği takdirde, Ham, Rus ve Leclerc’in de en az Vers kadar şansı olduğunu düşünüyorum.
Merc ve Ferrari iyice birbirine yakınlaşmış diye düşünüyorum. Takım kararları sezonun ikinci takımını belirleyecek gibi. Yine de pilotlar nedeniyle Mercedesi bir adım önde görüyorum
Verstappen formda buna diyecek lafımız yok ama Ferrari her yarış hata yapmayı başarıyor gerek operasyonel hatalar gerek dayanıklılık sorunlarından dolayı pilotların performansını aşağıya çekti. Bu sene Ferrari Redbula şampiyonluğu hediye etmekten başka hiçbir şey yapmadı. Gerçi alıştık artık Ferrari'nin kaybetmesine.Hayvani bir araç kısmında inancım var ama verstappenin karşısında hayvani bir pilot çıkacağını sanmıyorum. Teknik bir yere kadar gidiyor sanırım . Verstappen hem teknik hem hayvan![]()
Bence Binotto iddia oynuyor Verstappen' e basmış belli. Başka açıklaması olamaz bu kadar farkın.Bugün, Ferrari kendi evi olan monzada ekip olarak çok iyi kararlar aldıklarını düşünüyorum. Güzel strateji, düzgün zamanlama ve kritik kararlar sonucunda Verstappen'in birinci bitirmesini sağladılar.![]()
Nerde kritik karar verdiklerini düşünüyorsun hocam, bence gayet iyilerdi bugün ama daha iyisi vardı...Bugün, Ferrari kendi evi olan monzada ekip olarak çok iyi kararlar aldıklarını düşünüyorum. Güzel strateji, düzgün zamanlama ve kritik kararlar sonucunda Verstappen'in birinci bitirmesini sağladılar.![]()
Mercedes duble yaparak gelecek seni için bir umut ışığı yaktı fakat hali hazırda senenin başına baktığımızda Ferrari bu kadar hızlı bir araba yapıp, geriye düşmeyecektir. Muhtemelen seneye bu hatalardan ders çıkarıp daha da iyi olacaklarına inanıyorum. Redbull zaten hızlı ve Redbull’dan da hızlı bir sürücüleri var. Ceza olarak da bir şey yemediler. Gelişim durdurma cezaları da komik, bundan dolayı seneye de hızlı olacaklardır. Gönlüm tabiki her zaman Ferrari tarafında ama o takım hataları ve pist problemlerini artık rafa kaldırmaları lazım. Seneyi bekliyoruz artıkEvet arkadaşlar ortalığı yeşiilendirelim. Max-perez olayına ne diyorsunuz?Mercedes duble yaptı inşallah seneye russel şampiyon olur da Max'i çekmek zorunda kalmayız. Kişilik bakımından narsizt ve egoist olduğu belliydi, artık nankörlük de eklendi.
Max, maalesef egosuna ve kibrine yenik düşmüştür. Şampiyonada Perez için, her bir puan önemliyken, Monako gp sıralama seanslarında Perezin bilerek yaptığı kazayı öne sürmesi ve telsiz konuşmalarında '' bunun sebebini daha önce sizlere açıkladım bir daha benden böyle bir şey istemeyin '' şeklinde geri dönüşü her şeyi açıklar nitelikteydi. Ne olmuş olursa olsun, takım oyunu bu demek değildir. Kaldı ki Perez gibi bir pilot, Max'in geçen sene, özellikle Abu Dhabi gp yaptığı o muhteşem savunması ile şampiyon olmasında büyük katkı sağlamış, aynı kaliteli duruşu bu sene de sergileyerek Max'e bir şampiyonluk daha kazandırmasına vesile olmuştur.Evet arkadaşlar ortalığı yeşiilendirelim. Max-perez olayına ne diyorsunuz?Mercedes duble yaptı inşallah seneye russel şampiyon olur da Max'i çekmek zorunda kalmayız. Kişilik bakımından narsizt ve egoist olduğu belliydi, artık nankörlük de eklendi.