Eski ilgimi kaybetmekle birlikte ara sıra izliyorum. Şu an yarışı da izliyorum. Şampiyon kuvvetle muhtemel Hamilton olacaktır.Formula 1 2021 sezonu 5. yarış İspanya GP ile şu an devam etmekte.
Sezon sonu şampiyon pilot adayınız kim?
Asla olamayacak! Schumacher kırmızı çizgimizdir.Hamilton hiçbir daim bir Schumi olamayacaktır der, giderim.
Evet maalesef Mercedes ve Hamilton’ın son yıllarda ki baskınlığı, Ferrari’nin rekabetten uzaklaşması, DRS ve diğer bazı kurallar derken biraz sıkıcı son zamanlarda ama Verstappen biraz heyecan katıyor, bakalım göreceğiz.Eski ilgimi kaybetmekle birlikte ara sıra izliyorum. Şu an yarışı da izliyorum. Şampiyon kuvvetle muhtemel Hamilton olacaktır.
Günümüz pandemi şartlarını düşününce hepsi çok güzel anılar2011'de yarıştan dönerken cebimde 20 lira kalmıştı. Aldıklarımda piston şeklinde anahtarlık, bir Ferrari şapkası ve müthiş kazık ekmek arasıydı. Vay be 10 yıl olmuş.
Yani diğer herkes figüran oldu resmen bu sporda. Buna takım arkadaşı da dahil.Hamilton güle oynaya geçiyor ya herkesi çok sıkıldım bende bu işten ama seviyoruz yinede F1 napalım![]()
Evet Ferrari’nin içinde olmadığı bir F1 rekabeti tatsız oluyor gerçekten fakat bu teknik ekiple zor görünüyor işleri, eski günler için köklü değişimler yapılması gerekli kanımca.Yarışın ilk yarısı o kadar sıkıcıydı ki uyuyakalmışım. Bottasın piti sırasında Serhan Acar'ın heyecanlı yorumlarına uyandım. Ondan sonrası biraz daha izlenebilir oldu benim için. Ferrari için güzel bir geri dönüşün başlangıcı olur umarım.
Hamilton en iyi pilotaja, en iyi araca ve acayip bir bala sahipF2'den beri Hamilton fanıyım, zamanında schumiyi de izledim. ama alonso'nun dediği gibi F1 tarihinin en çirkef pilotlarından biriydi ve hiç sempatim olmamakla birlikte saygım var. Fan olarak da hamilton'ı gerilerde görmek üzse genel anlamda sporda değişiklik görmek bence iyiydi. Saf yetenek olarak Max en iyisi, ama komple pilotaj'da hala hamilton'un üstüne yok bence, griddeki tüm sürücüler ve otoriteler de bu şekilde düşünüyor. Monaco her zaman böyle bir pistti ve genelde kaza ile birlikte güvenlik aracı zevk getirirdi. bence yarışın sıkıcılığı artık sporun genel sıkıcılığından kaynaklanıyordu. Max'i kazanması ve ferrariyi mücadelede görmek gerçekten güzeldi.
Yalnız gearbox'ta sorun olmadığını söylediler. bottas'ın ilk dönemlerini izlediğimde çok sevmiştim, şampiyonluk hamuru vardı ama psikolojik olarak bitmiş durumda. Max'le yarışan da öyle olacak. Her yarıştan sonra Yiğit Tezcan'ın youtube sayfasındaki canlı analizleri izliyorum. Tavsiye de ederim herkese...Bottas bir gün konuşursa Mercedes'te yer yerinden oynar diye düşünüyorum ben. Net bir şekilde sabote ediyorlar memur Bottas'ı
Ek olarak uzun süre sonra ilk defa harika bir antrenman ve sıralama turu geçiriyorsun, sıralamalardan sonra gearbox'ta hiçbir şey yok diye bağrınıp 3-4 tane tweet atıyorsun, tam yarış başlarken Leclerc yarışa başlayamıyor. Yazıklar olsun Ferrari ekibine. Uzun süre sonra mis gibi pilot ekibini buldunuz, aracı da bir tık toparladınız gibi, bari bu tarz basit hatalar yapmayın. Değiştirin gearboxu geriden başlasın emin değilseniz adamı harcadınız resmen.
Yalnız bu pistte nasıl kaza olmadı ya?! En kötü Mazepin, Giovinazzi falan girer diyordum, o da olmadı...
Neyse içimizi döktük. #tifosi