• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Formula 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagdasium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-3 Ekim tarihlerinde Singapur gp yerine tekrar takvime girdik hayırlı olsun. Bu arada yarış yüksek ihtimal bir aksilik olmaz ise seyircili şekilde izlenilicek.

Leclerc ve Bottas güzel yarıştı gerçekten. Max şampiyon olacak gibi, Hamilton unuttuğu bir psikolojiye geri döndü. Takım yönetimi sendelemeye başladı. Toto wolf Russel diyor, Hamilton Bottas diyor. Şampiyonluk yarışından öte Mercedes yönetimi de ilginçleşmeye başladı... Russel'ın şansızlığı da beni benden alıyor artık...

4-5 sezon sürecek bir RedBull şampiyonluk serisinin başlangıcına tanıklık ediyor olabiliriz.
Gelecek seneki kural değişikliklerinden sonra takımların alacağı pozisyon önemli, ben reno'dan sıçrama bekliyorum bakalım...

Leclerc ve Bottas güzel yarıştı gerçekten. Max şampiyon olacak gibi, Hamilton unuttuğu bir psikolojiye geri döndü. Takım yönetimi sendelemeye başladı. Toto wolf Russel diyor, Hamilton Bottas diyor. Şampiyonluk yarışından öte Mercedes yönetimi de ilginçleşmeye başladı... Russel'ın şansızlığı da beni benden alıyor artık...
Noktasına virgüle katıldığım bir yorum. Max Fransada yaptığı ilk viraj hatasından güzel ders çıkarmış dün gördük. Güzel başladığı yarışı kontrollü biçimde götürdü. Perez dün 3. Biterbilirdi fakat Redbull pit stopda ciddi süre hatası yaptı 2.2 pit stop ortalaması olan bir takımdan 4.2 saniye kabul edilemez bir durum. Bu durumda maalesef Checo’nun 3.lüğüne mal oldu. Toto ve Ham Bot , Rus ile karşı karşıya gelir mi pek sanmam ama psikolojik olarak Mercedes takımı pek iyi değil ve iyi de günler kendilerini beklemiyor.

O sene bu sene gibi duruyor ee her dominasyonun bir sonu vardır :) Seneye Gasly ve Russell Mercedese geçse, ferrari iyi bi motor yapıp liderliğe oynasa, RB, Ferrari, Mercedes'in çekiştiği bi şampiyonluk yarışı izlesek tadından yenmez :D

Noktasına virgüle katıldığım bir yorum. Max Fransada yaptığı ilk viraj hatasından güzel ders çıkarmış dün gördük. Güzel başladığı yarışı kontrollü biçimde götürdü. Perez dün 3. Biterbilirdi fakat Redbull pit stopda ciddi süre hatası yaptı 2.2 pit stop ortalaması olan bir takımdan 4.2 saniye kabul edilemez bir durum. Bu durumda maalesef Checo’nun 3.lüğüne mal oldu. Toto ve Ham Bot , Rus ile karşı karşıya gelir mi pek sanmam ama psikolojik olarak Mercedes takımı pek iyi değil ve iyi de günler kendilerini beklemiyor.
Yiğit tezcan’ın yorumu çok hoşuma gitti, eskiden hamilton %95 sürüyordu, bottas’ı geçmek için yetiyordu, ama görüyoruz ki bariz daha hızlı bir otomobil karşısında çok ciddi bir mücadele sergiliyor, resmen aracını limitlerinin üzerinde sürüyor. Bottas’a 30 sn fark atmak gerçekten başarı. Şimdi %100’ün üzerinde performans çıkarabiliyor. Perez’in yerinde max veya ham olsaydı, son turlarda yakalardı…

Norris ve russel’dan harika bir performans. Yarınki yarış gerçekten çok ilginç olacak 🙋🏻‍♂️

Nefis bir Q2 ve Q3 oldu Russel çok iyi iş çıkarttı, Lando kesinlikle günün adamı. Max rahat şekilde pole aldı, Checo son anda Mercedesleri avladı. Perdenin öbür tarafında Mercedesler ciddi kan kaybına devam ediyor. Vettel ve Alonso olayında Seb grid cezası alabilir incelemeye alırlarsa.

Ulan russel ulan Russel! Norris max ve russel ilerde bize çok güzel anlar yaşatacaklar 🙋🏻‍♂️

Nefis bir yarıştı özellikle tirübünler F1 yarışında değilde şampiyonlar ligi finalindeymiş gibi harika görüntüler vardı. Max kontrollü başladı kontrollü bitirdi, Perez gereksiz risk aldı sonrasında yaşananlar tamamen çaylak pilotların yapacağı türden hareketlerdi. Ferrarilerin sıkı mücadelesi renk katarken kesinlikle günün adamı Landoydu ve sonuna kadar hakkını verdi podyumun. Sırada Britanya gp var bakalım.

Bu hafta Britanya Grand Prix ile Formula 1’de ilk kez Sprint yarışı göreceğiz, farklı yarış organizasyonlarında halihazırda var olan bu yarış tipi bakalım Formula 1’e nasıl renk katacak göreceğiz.🏁🏎

18:00, ilk start anında Max'in agresif sürüşü önemli alanı daraltıp Ham. geçerse Britanyalıların sevinci kursaklarında kalır. Kural basit, birinci bitiren yarın ki yarışta ilk cebi kapar.

Son düzenleme:
Sprint yarışları sayesinde hafta sonları daha heyecanlı geçeceğe benziyor. Serbest lastik seçimi ve pit zorunluluğu olmayışı eski yarışlardaki (pit stoplarda yakıt ikmali yapılabilen zamanlar. Hey gidi.) strateji kapışmalarının benzerini 15-20 tur içinde sunabilir gibi duruyor. Bugünkü yarış özelinde konuşursak max’ın hamilton’a yaptığının aynını hamilton yarın yapabilir kalkışta. Alonso’yu 11’de görünce bir kaç sıra alıp heyecan katabileceğini düşünmüştüm. Nitekim kısa yarışın akılda kalan hareketi de ondan geldi. (2. Kez emekli olmadan adam akıllı bir araç içinde görsek keşke)

Sprint yarışları sayesinde hafta sonları daha heyecanlı geçeceğe benziyor. Serbest lastik seçimi ve pit zorunluluğu olmayışı eski yarışlardaki (pit stoplarda yakıt ikmali yapılabilen zamanlar. Hey gidi.) strateji kapışmalarının benzerini 15-20 tur içinde sunabilir gibi duruyor. Bugünkü yarış özelinde konuşursak max’ın hamilton’a yaptığının aynını hamilton yarın yapabilir kalkışta. Alonso’yu 11’de görünce bir kaç sıra alıp heyecan katabileceğini düşünmüştüm. Nitekim kısa yarışın akılda kalan hareketi de ondan geldi. (2. Kez emekli olmadan adam akıllı bir araç içinde görsek keşke)
Max beni şaşırtmadı, kalkmadan önce alev alan frenlerine daha çok şaşırdım diyebilirim. Hamilton ve Britanyalı taraftarların hevesleri kursaklarında kaldı. Perez her zaman ki gibi yarın Max'i yalnız bırakıcak olması kötü aynı şekilde bir, iki hata daha yaparsa fişini çeker Horner. Genel anlamda seyir zevki güzeldi, bilindik F1'e farklı bir aksiyon ve değişiklik geldi.

Yarışı izleyenlerden max lewis çarpışması için yorum alabilir miyim ben yarışı izlemedim sadece kaza anını gördüm birkaç kez ve lewis kazayı önleyebilirmiş ama geri adım atmamış gibi geldi. Haksız demiyorum ama sanki istese önleyebilirmiş biraz mesafe verebilirmiş gibi geldi

Yarışı izleyenlerden max lewis çarpışması için yorum alabilir miyim ben yarışı izlemedim sadece kaza anını gördüm birkaç kez ve lewis kazayı önleyebilirmiş ama geri adım atmamış gibi geldi. Haksız demiyorum ama sanki istese önleyebilirmiş biraz mesafe verebilirmiş gibi geldi
Yarış içinde izlerken sanki max lewisten tarafa aniden kapanıyor gibi görünmüştü ama rb takımının ve eski pilotların söylemleri, o viraj için max’ın doğru çizgiye geçmek istediği ve lewis’in burnunu sokmaması gerektiği şeklinde. Bu açıdan bakınca lewis max’ı ciddi bir tehlikeye atmış oldu. Son bir kaç yıldır fia, savunma yapan pilotların zikzaklar çizmesinin önüne geçmek için yakın takip esnasında pilotların kendilerine bir çizgi belirlemesi kuralını getirdi. Yalnız kazanın olduğu viraj çok hızlı ve lewis iddia ettiği gibi kaza anında max’ın yanında değildi. Yarış içerisinde alınabilecek riskler vardır ama lewis’in yaptığı risk değildi ve max ölümden döndü. (10sn ceza ise ayrı komedi) Kazadan sonra leclerc kazansın isterdim ama olmadı. Lewis hem adamı bariyere uçurdu hem de sonrasında umursamaz şekilde kutlamalar ve sevinç gösterileri yaparak müthiş karakterini bir kez daha ortaya koydu!

Geri