• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fakir Aroma Master

Selamlar, bu ürünü okulda 7 öğretmen genelde 30-40 gramlık demlemeler yapmak için almayı düşünüyoruz. Önerir misiniz? Yoksa mocamaster tarzı konchero veya vestel kopyalarından mı almalıyız?
Karafı metal bir termos ile değişirseniz hem toplu kullanımda kırılma riski yüksek olan cam karafın kırılma ihtimalini hem de termosla uzun süre sıcak kahve imkanı ile alttan ısıtma olmaması dezavantajını bertaraf ederseniz.

30,40 gram demlemelerde bu cihaz resmen şov yapıyor. Kesinlikle öneririm. Öğütme işini nasıl yapacaksınız?

Comandante + motordante. Ağzı olmayan dostlarım öğütülmüş içer direkt.

Cam haznesi 1 litre, göz kararı 1,2 litreye kadar su alır, buradan da 170 ml’lik porsiyonlar çıkar, alt hazne 1,5 litreye kadar kahve alıyor, sonradan su ekleyerek (su soğuyınca otomatik olarak ısıtıyor tekrar) 7 kişi için sonuç alınabilir gibi geldi.

Selamlar dostlar, makine elimize ulaştı dördüncü günde karafını kırdık. Elimde origami air s + hario + clever drip var. Bu ekipmanlardan birine 750/1000 ml lik bir server alsak olmaz mı? Fazla para harcamak istemiyorum.

ses büyük ihtimalle yakın çekim olduğu için bu kadar yüksek gelmiş, normalde bu düzeyde bir ses yok. bir de şu başlıkta her yeni mesaj olduğunda "ohh be biri yazılım yaptı en sonunda" diye açıyorum ama yine hayal kırıklığı :) birgün yazılım yapılır belki diye kutusunda açılmamış yedeğini tutuyorum elimde

ses büyük ihtimalle yakın çekim olduğu için bu kadar yüksek gelmiş, normalde bu düzeyde bir ses yok. bir de şu başlıkta her yeni mesaj olduğunda "ohh be biri yazılım yaptı en sonunda" diye açıyorum ama yine hayal kırıklığı :) birgün yazılım yapılır belki diye kutusunda açılmamış yedeğini tutuyorum elimde
Bu makineye sadece istenen gramajda su döktüğünde demlemeyi bitirme modu eklense yetip artacak. Yok mu yapacak babayiğit😄

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-09-21-30-07-60_0311c9f6806a66343c45622522faa000.jpg
    Screenshot_2025-10-09-21-30-07-60_0311c9f6806a66343c45622522faa000.jpg
    102.8 KB · Görüntüleme: 14
Ben Bodum Chemex sürahi kullanıyorum. Alternatif olarak işe yarıyor. Ölçüleri de tam oturuyor.

Nasıl yaptınız hocam, son durum nedir? Isı yalıtımlı bir server ben de bakıyorum da.
Hocam şimdilik yedekte duran hario dripper + server ile idare ediyoruz. Colove'un önerdiği termosu sipariş ettik bekliyoruz, uymazsa milyoncudan 300 lira civarına filtre kahve makinesi serverlarından alacağız.

Geri