• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Coffeerem oldu tercihim. İki gün önce anneme türk kahvesi gönderdim ilgi alakaları çok iyiydi. Kahveleri de bu şekildedir diye düşünüyor ve merak ediyorum.

Coffeerem'in sitesinde biraz gezinince kendimi mağara adamı gibi hissettiğim için Incommon'den yana kullandım oyumu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, bu etkinliğe ilk kez ağustos alımında katıldım ve çok memnun olduğumu söylemeliyim.

Oyumu 2 yil önce Burgazada da keşfettiğim ve bu yıl tekrar giderek gercekten çok beğenerek içtiğim Four Letter World den yana kullandım. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
Siz toparlanın yeter ki gerisi kolay. Acil şifalar olsun.

gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız

Başta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim ☺ şuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyim 🙂 herkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın
Acil şifalar diliyorum.

@Anıl acil şifalar dilerim. umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

Güvenlik nedeniyle forumu kullanmaktan vazgeçtim!!! Oyumun ve adımın görünmesini istemiyorum!!!

İncommon'dan bir kahve denedim ve çok başarılı buldum. Beklentim yükseldi.
Yeni kahveler de eklemişler, piyasaya da (tecrübeleri bir yana) yeni merhaba demişler.
Bu nedenle oyum incommon'a, aylık alımda çıkarsa biz de kulüp olarak bir 'merhaba' ve 'hoşgeldiniz' demiş oluruz.
Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri