monomorphonuclear
Yeni Üye
Coffeerem merakım hat safhada, o yüzden mutlaka denemek istediğim için oyum o yönde oldu. 4 Ekim'de tus illetinden kurtulduktan sonra hayata geri dönüş günlerimi kahvelerini yudumlayarak kutlamak için can atıyorum 
Oyumuzu verdik , kahvemizi aldık , oturduk rutin aylık alım kavgasını bekliyoruz...
Oooo tartışmanın fitili ateşlendiArkadaşlar şimdi çook değişik ve mantıklı bi önerim var size vatsappı boşverelim indirim kodları ve linkler için telegram kullanalım. çünkü ben whatsapp kullanmıyorum. hepiniz bana uymak zorundasınız o yüzden telegram indirin ✌✌✌
O tartışmayı yapmıştık. Aslında hali hazırda orada da grup var sanırım.Oooo tartışmanın fitili ateşlendiBir küçük paket çekirdek açılır
![]()
Bu ay hem kendi kişisel işlerimiz nedeni ile ayarlamayı yapamadık ama aklımızdaydı fark etmeden Eylül ayı gelince hızlı hareket etmek zorunda kaldık gelecek ay için alfabetik olucakUğraşınız için teşekkürler ama daha önce bir arkadaş firmaların isimlerinin alfabetik olarak sıralanmasını ve böylece daha adil olabileceğini belirtmişti. Siz de tamam demiştiniz ancak durum yine aynı. Çok önemli bir şey değil belki ama umarım bir dahaki alıma artık.
Bu arada hangi kavurucu hala karar veremedim.
Edit: Celsius Coffee'ye attım geçtim. Çeşitlilik çok fazla.
Başta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederimCok gecmis olsun Anıl, nasılsın şu anda?
geçmiş olsun hocamBaşta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim ☺ şuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyimherkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın
gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın![]()
Çok geçmiş olsun.Başta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim ☺ şuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyimherkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın
Bunlar çok iyi haberler, kisa zamanda toparlarsın sen AnilcimBaşta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederimşuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyim
herkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın
Çok geçmiş olsun Anıl bey, güzel haberlerinizi bekliyoruz en kısa zamanda.gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın![]()
Geçmiş olsungönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın![]()
Peki niye ankete maille giriş yapılıyor ben mail kullanmak zorunda mıyım???!!???1Arkadaşlar şimdi çook değişik ve mantıklı bi önerim var size vatsappı boşverelim indirim kodları ve linkler için telegram kullanalım. çünkü ben whatsapp kullanmıyorum. hepiniz bana uymak zorundasınız o yüzden telegram indirin ✌✌✌