• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar şimdi çook değişik ve mantıklı bi önerim var size vatsappı boşverelim indirim kodları ve linkler için telegram kullanalım. çünkü ben whatsapp kullanmıyorum. hepiniz bana uymak zorundasınız o yüzden telegram indirin ✌✌✌
Oooo tartışmanın fitili ateşlendi 😂 Bir küçük paket çekirdek açılır 😂

Arkadaşlar şimdi çook değişik ve mantıklı bi önerim var size vatsappı boşverelim indirim kodları ve linkler için telegram kullanalım. çünkü ben whatsapp kullanmıyorum. hepiniz bana uymak zorundasınız o yüzden telegram indirin ✌✌✌
D18y7hDXcAEneOx.jpg

Uğraşınız için teşekkürler ama daha önce bir arkadaş firmaların isimlerinin alfabetik olarak sıralanmasını ve böylece daha adil olabileceğini belirtmişti. Siz de tamam demiştiniz ancak durum yine aynı. Çok önemli bir şey değil belki ama umarım bir dahaki alıma artık.

Bu arada hangi kavurucu hala karar veremedim.

Edit: Celsius Coffee'ye attım geçtim. Çeşitlilik çok fazla.
Bu ay hem kendi kişisel işlerimiz nedeni ile ayarlamayı yapamadık ama aklımızdaydı fark etmeden Eylül ayı gelince hızlı hareket etmek zorunda kaldık gelecek ay için alfabetik olucak

Emeğinize sağlık. Yine heyecan dolu bir anket olacak gibi. Bende oyumu kullandım.

Başta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim ☺ şuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyim 🙂 herkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın
geçmiş olsun hocam

Başta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim ☺️ şuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyim 🙂 herkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın
Bunlar çok iyi haberler, kisa zamanda toparlarsın sen Anilcim 😘

gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
Çok geçmiş olsun Anıl bey, güzel haberlerinizi bekliyoruz en kısa zamanda.

gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın 😊
Geçmiş olsun

Peki niye ankete maille giriş yapılıyor ben mail kullanmak zorunda mıyım???!!???1

Geri