elbatin
Barista
Forum nickini de soruyorPeki niye ankete maille giriş yapılıyor ben mail kullanmak zorunda mıyım???!!???1
Forum nickini de soruyorPeki niye ankete maille giriş yapılıyor ben mail kullanmak zorunda mıyım???!!???1
Gemma'yı niye vurdun ulannnOyumuzu verdik , kahvemizi aldık , oturduk rutin aylık alım kavgasını bekliyoruz...
Siz toparlanın yeter ki gerisi kolay. Acil şifalar olsun.gönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSiz toparlanın yeter ki gerisi kolay. Acil şifalar olsun.
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınızgönül isterdi ki bu ayki alım için heyecanlanayım ama maalesef korona illetine yakaladım ne tat ne koku alabiliyorum şimdiden herkese afiyetler olsun emeği geçen herkese teşekkür kahveyle kalın sağlıkla kalın![]()
Acil şifalar diliyorum.Başta Denizhan abi olmak üzere iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim ☺ şuan iyiyim abi kan tahlili ve röntgen filmi çekildi sonuca göre tedavi haritası çıkarılacak ama dediğim gibi iyiyimherkese tekrardan teşekkür ederim sağlıkla kalın