Espresso için olan çekirdeklerde indirim yok mu ?
"Espresso bir demleme yöntemi olmakla birlikte espressoya özel bir kavrum seviyemiz bulunmamaktadır. Amacımız, dengeli, tatlı bir çekirdek ve güçlü bir aroma hissidir. Aynı zamanda süt ile kullanıldığında da acı ve yanık tatlar sunmamalıdır. İyi bir espresso katmanlı, zengin bir aroma ve meyvemsi derinliği yansıtan tatlar sunmalıdır. Sitemizde espresso sayfasında görüntülenen çekirdekler espresso kavrum şeklinde ayrıştırılmamıştır. Espresso olarak tadıp denediğimiz ve beğendiğimiz çekirdekleri bu şekilde sınıflandırıyoruz."
Kavurma Profili
Selamlar dostum @nuclearmoonrise
Sitede espresso başlığında ayrı çekirdekler görülmektedir.Bu başlık ilgili çekirdeklerin espresso demleme için daha uygun olduğunu mu göstermektedir,ayrı bir kavurma profili değil midir?
Aydoğan bey merhaba,Eminim ki;
Zümrüt hocamın ince dokunuşları...
Kahveye olan saygısı...
Bu çekirdeklere de fazlasıyla yansıyacak...
Şu tadım notalarına bakarmısınız.![]()
önceden değil hala öyle. kampanyada 175 lira efendimBrezilya 1kg sitede onceden de %25 indirim ile 195tl idi
Şube derken kahve dükkanımızı kastettiniz sanırım. Evet şu an eklendi siteye Mağazadan al seçeneği. Ama bilginiz olsun kavurma günleri haricindeki günlerde alabilirsiniz.Selamlar, şubeden alım ile ilgili genel bir bilgilendirme yapılabilir mi acaba? Sitede seçenek göremedim.
tekrar dener misiniz acaba, şu an bir sorun olmaması gerekli @miyankizuHer ay usanmadan yardımcı olan forum yönetimindeki arkadaşlara ve ilgisi için de Zümrüt Bey e öncelikle teşekkür ediyorum. Alım yapmak istedim ancak sepette hata alıyorum nedense halbuki sepet KDV dahil 109 tl.
Edit: sorunu anladım sepetin Kenya Kiambu dışında 105 TL yi geçmesi gerekiyor. Acaba bu bir hata mıdır ?
@zumrutkaraca
Sevgili @baristabekir Daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına gramajı düşürdükKOLOMBİYA GEİSHA WASHED neden 150 gram tercih edilmiş acaba ? Keşke oda 250 gr yapılsaydı da kargo bedavaya gelseydi.
Sadece bunu alınca kargo vermemek için bir kahve daha almak zorunda kalmışız gibi gibi. Hayırlısı bakalım iyi satışlar
sitede 250 gr secenegi de var zaten 150gr fiyati oranlanarak belirlenmisKOLOMBİYA GEİSHA WASHED neden 150 gram tercih edilmiş acaba ? Keşke oda 250 gr yapılsaydı da kargo bedavaya gelseydi.
Sadece bunu alınca kargo vermemek için bir kahve daha almak zorunda kalmışız gibi gibi. Hayırlısı bakalım iyi satışlar
Teşekkür ederim ancak kargo detayı benim her alışverişte takıldığım bir konudur. Bazen 20 liralık online alışveriş kargo ücretsiz gelir bazen 1.000 TL lik alışverişten kargo ücreti alınır. Tek başına o kahveyi alamıyorum mesela sepete ekledim ancak ödeme kısmına gelirken hata veriyor. yanına ikinci bir kahve ekleyince düzeliyor. en azından 200gr yaparak tek alınmasını sağlayabilseydiniz daha hoş olurdu teşekkürlerSevgili @baristabekir Daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına gramajı düşürdük
dün gece tekrar denedim siparişimi geçtim teşekkür ediyorumtekrar dener misiniz acaba, şu an bir sorun olmaması gerekli @miyankizu
Evet ancak orada indirim yoksitede 250 gr secenegi de var zaten 150gr fiyati oranlanarak belirlenmis
kampanya dahilinde olmadan o çekirdeği ücretsiz kargo satın alabilirsiniz. kampanyada da 150gr fiyatında indirim yok.KOLOMBİYA GEİSHA WASHED neden 150 gram tercih edilmiş acaba ? Keşke oda 250 gr yapılsaydı da kargo bedavaya gelseydi.