• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Espresso için olan çekirdeklerde indirim yok mu ?

Merhaba Zümrüt Bey @zumrutkaraca

Arkadaşımızın alıntıladığım mesajı üzerine kampanya link'ine tekrar giriş taptığımda,karşımıza çıkan seçeneklerde espresso/filtre kavrum ayrımı mevcut değil.Konu hususunda bilgi ve görüşlerinizi rica ederiz.

"Espresso bir demleme yöntemi olmakla birlikte espressoya özel bir kavrum seviyemiz bulunmamaktadır. Amacımız, dengeli, tatlı bir çekirdek ve güçlü bir aroma hissidir. Aynı zamanda süt ile kullanıldığında da acı ve yanık tatlar sunmamalıdır. İyi bir espresso katmanlı, zengin bir aroma ve meyvemsi derinliği yansıtan tatlar sunmalıdır. Sitemizde espresso sayfasında görüntülenen çekirdekler espresso kavrum şeklinde ayrıştırılmamıştır. Espresso olarak tadıp denediğimiz ve beğendiğimiz çekirdekleri bu şekilde sınıflandırıyoruz."

Kavurma Profili

"Espresso bir demleme yöntemi olmakla birlikte espressoya özel bir kavrum seviyemiz bulunmamaktadır. Amacımız, dengeli, tatlı bir çekirdek ve güçlü bir aroma hissidir. Aynı zamanda süt ile kullanıldığında da acı ve yanık tatlar sunmamalıdır. İyi bir espresso katmanlı, zengin bir aroma ve meyvemsi derinliği yansıtan tatlar sunmalıdır. Sitemizde espresso sayfasında görüntülenen çekirdekler espresso kavrum şeklinde ayrıştırılmamıştır. Espresso olarak tadıp denediğimiz ve beğendiğimiz çekirdekleri bu şekilde sınıflandırıyoruz."

Kavurma Profili

Selamlar dostum @nuclearmoonrise

Sitede espresso başlığında ayrı çekirdekler görülmektedir.Bu başlık ilgili çekirdeklerin espresso demleme için daha uygun olduğunu mu göstermektedir,ayrı bir kavurma profili değil midir?

Eminim ki;
Zümrüt hocamın ince dokunuşları...
Kahveye olan saygısı...
Bu çekirdeklere de fazlasıyla yansıyacak...
Şu tadım notalarına bakarmısınız. 😍

Eminim ki;
Zümrüt hocamın ince dokunuşları...
Kahveye olan saygısı...
Bu çekirdeklere de fazlasıyla yansıyacak...
Şu tadım notalarına bakarmısınız. 😍
Aydoğan bey merhaba,
Zümrüt hoca candır dediniz etkilendim, alımımı yaptım, beklenti yüksek.🙂
Gerçekten belli bir yöreye kitlenmeden çeşit yapması güzel olmuş, alternatif bol.
Ankaraya selamlar!

Arkadaslar dukkandan alma secenegi de aktif olacak bilginize

KOLOMBİYA GEİSHA WASHED neden 150 gram tercih edilmiş acaba ? Keşke oda 250 gr yapılsaydı da kargo bedavaya gelseydi.
Sadece bunu alınca kargo vermemek için bir kahve daha almak zorunda kalmışız gibi gibi. Hayırlısı bakalım iyi satışlar

Her ay usanmadan yardımcı olan forum yönetimindeki arkadaşlara ve ilgisi için de Zümrüt Bey e öncelikle teşekkür ediyorum. Alım yapmak istedim ancak sepette hata alıyorum nedense halbuki sepet KDV dahil 109 tl.

Edit: sorunu anladım sepetin Kenya Kiambu dışında 105 TL yi geçmesi gerekiyor. Acaba bu bir hata mıdır ?

@zumrutkaraca
tekrar dener misiniz acaba, şu an bir sorun olmaması gerekli @miyankizu

KOLOMBİYA GEİSHA WASHED neden 150 gram tercih edilmiş acaba ? Keşke oda 250 gr yapılsaydı da kargo bedavaya gelseydi.
Sadece bunu alınca kargo vermemek için bir kahve daha almak zorunda kalmışız gibi gibi. Hayırlısı bakalım iyi satışlar
sitede 250 gr secenegi de var zaten 150gr fiyati oranlanarak belirlenmis

Sevgili @baristabekir Daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına gramajı düşürdük
Teşekkür ederim ancak kargo detayı benim her alışverişte takıldığım bir konudur. Bazen 20 liralık online alışveriş kargo ücretsiz gelir bazen 1.000 TL lik alışverişten kargo ücreti alınır. Tek başına o kahveyi alamıyorum mesela sepete ekledim ancak ödeme kısmına gelirken hata veriyor. yanına ikinci bir kahve ekleyince düzeliyor. en azından 200gr yaparak tek alınmasını sağlayabilseydiniz daha hoş olurdu teşekkürler

kampanya dahilinde olmadan o çekirdeği ücretsiz kargo satın alabilirsiniz. kampanyada da 150gr fiyatında indirim yok.

Geri