• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Elimde çokça kahve var. Yine de deneyimlemek için Geisha’dan alım yaparım diyordum lakin kahvede indirim yok ve 105 TL altı sipariş geçilemiyor. Kargo ücreti neyse ödeyip tek bir kahve de olsa alabilmeyi dilerdim.
Bu arada indirimli fiyattan Geisha tadımı düşüncesi ile oy kullananlar illaki olmuştur, bu anlamda ters köşe bir durum oldu gibi.
Ek olarak, toplu alımda emeği geçen herkesi kutlarım. Emeklerinize sağlık.

250gr kahve ile 1kg almak arasında indirim pek bisey değiştirmiyor.
Brezilya 250gr 45tl indirimli fiyat
Brezilya 1kg 175tl indirimli fiyat
4 pakete gore 5 tl daha ucuz

8383 nolu Strawberry, Rio Verde ve Geisha ile alıma katıldım. Herkesin emeğine sağlık.

Elimde çokça kahve var. Yine de deneyimlemek için Geisha’dan alım yaparım diyordum lakin kahvede indirim yok ve 105 TL altı sipariş geçilemiyor. Kargo ücreti neyse ödeyip tek bir kahve de olsa alabilmeyi dilerdim.
Bu arada indirimli fiyattan Geisha tadımı düşüncesi ile oy kullananlar illaki olmuştur, bu anlamda ters köşe bir durum oldu gibi.
Ek olarak, toplu alımda emeği geçen herkesi kutlarım. Emeklerinize sağlık.
Tamda dediğiniz gibi oldu indirimli fiyattan geisha alırız diyordum.

Geisha indirimsiz ama buna karşın satışta olmaya 150 gr’lık bir paket oluşturulmuş. İndirimli olmasını beklemiyordum açıkcası, beklediğim gibi de oldu.
60₺ gibi bir rakama 250gr güzel bir kahve başka bir yerde kolay bulunacak bir fırsat da değil şu an için.
Uzun zamandır bu kadar çeşitlilik de yoktu, ayrıca iyi oldu.
Ek olarak, bu vakte kadar hiç bir kahvesi pişman etmemiştir Zümrüt bey’in.
Alım ekibine ve bize bu fırsatı sunan @zumrutkaraca beye tekrar teşekkürler.

8387 ile alıma katıldım, şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İlk toplu alımım da sanırım @zumrutkaraca ydı.
Aslında Geisha alayım dedim ancak hala demleme işini layıkıyla yapamıyorum ve tatları alamıyorum.

8390 ile siparişimi verdim ve her zaman olduğu gibi emeği geçenlere teşekkür ederim.

Espresso için olan çekirdeklerde indirim yok mu ?

8393 geisha, keramo, Kenya massai ile katıldım bakalım. Diğer kavuruculardan keramo denememiştim hiç kısmet zümrütkaracayaymış. Geisha için şöyle güzel bir Clever veya aeropress tarifi olursa tadından yenmez

Elimde yeteri miktarda kahve olmasına rağmen gece gece kendime hakim olamayıp 8396 ile Finca Geisha - Banko Guiti - Las Capuchinas ile alıma katıldım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum🙏🏻 ve lanet olsun içimdeki kahve sevgisine diyerek hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum😬🤦🏻‍♂️😂

Merhabalar arkadaşlar.

Geisha siteye ilk eklendiğinde zaten fiyatı uygun hesaplanmıştı. doğal olarak indirimli gibi oldu. 250 gram sadece çekirdek maliyeti 112 TL olan bir ürünü elektrik su doğalgaz ambalaj kargo personel makina kavurma vb. gibi maliyetler eklendiğinde bu ve benzer çekirdeği bu fiyata koymak o kadar kolay olmuyor malesef. Çok cüzi denecek bir kar payı eklenmişti zaten. Şu ana kadar yıkanmış bir geisha şahsen içmediğim için de hem kendim hem de tatmak isteyenlere uygun fiyatlı olarak sunayım diye düşünmüştüm.

Yeşil çekirdek stoğuna değinecek olursak;
Gutiti 7, Rio Verde 6, Keramo 7 , Capuchinas 6, Kenya 2, Burundi 4 ve Strawberry 3 er çuval var. İlerleyen günlerde duruma göre talebe göre Ulusal'ın etiyopyalarından devam edebiliriz.

Brezilya 1kg sitede onceden de %25 indirim ile 195tl idi
Merhaba 250 gr ve 1 kg lik alimlari guzel bir indirim orani yakaladigimiz icin ayni oranda tutmayackarar verdik yani suanki indirim orani iki paket icinde ayni. Bilginize

%25 indirimle 123.75 TL'ye 250 gram GEISHA alırım diye hayal kuranlar bu ayda Etiyopya'dan devam dedi..

Son düzenleme:
Geri