• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@turkalpmd @Kdundar @Kahveciningalaksirehberi ve diğer ilgili arkadaşlar ne dersiniz bir ekip kurup yabancı firmalar ile iletişime geçip teklifler alabiliriz paket içeriğini kendimiz belirleriz? Aylık alımlar dışında bir seçki olur.
Gayet iyi olur, buradaki tek aşılması gereken detay (kavurucular pozitif yaklaştı diye varsayıyorum) toplu alımın tekli/çoklu gönderimi olur. Tek gönderim bizim için mümkün olmaz zira ithalat prosedürüne göre işlem yapılması gerekir (tüm gümrük işlemleri, beyanname, gıda olduğu için analizler testler, gümrük vergiler, kdv vs.). ama bireysel gönderiler optimize edilerek (kavurucunun işine gelecek şekilde herkese 2 paket değil, 1 kişiye 8 paket gönderimi gibi) gönderilebilir ve her şehirdeki kahveseverler bölüşebilir. Yalnız biraz tavuk/yumurta ilişkisi olacak. İndirim için elde bir öngörü olmalı, öngörü için de kahve seçkisi olmalı :) Önden bir kamuoyu yoklaması yapsak mı? böyle bir girişim olursa kimler kaç adet kahve ile katılmak ister, nerede ikamet eder vs.

Gayet iyi olur, buradaki tek aşılması gereken detay (kavurucular pozitif yaklaştı diye varsayıyorum) toplu alımın tekli/çoklu gönderimi olur. Tek gönderim bizim için mümkün olmaz zira ithalat prosedürüne göre işlem yapılması gerekir (tüm gümrük işlemleri, beyanname, gıda olduğu için analizler testler, gümrük vergiler, kdv vs.). ama bireysel gönderiler optimize edilerek (kavurucunun işine gelecek şekilde herkese 2 paket değil, 1 kişiye 8 paket gönderimi gibi) gönderilebilir ve her şehirdeki kahveseverler bölüşebilir. Yalnız biraz tavuk/yumurta ilişkisi olacak. İndirim için elde bir öngörü olmalı, öngörü için de kahve seçkisi olmalı :) Önden bir kamuoyu yoklaması yapsak mı? böyle bir girişim olursa kimler kaç adet kahve ile katılmak ister, nerede ikamet eder vs.

En sağlıklısı takipli, bireysel gönderi en fazla 3-4 euro fark eder. Dediğiniz gibi tek gönderi hem gümrük problemi hemde Türkiye de iş yükü yaratacağı için iyi bir seçenek olmaz. Madem iyi kahveye yönelik bir talep var bu durumda bunu talep eden arkadaşlar maliyetine katlanmalı.

En sağlıklısı takipli, bireysel gönderi en fazla 3-4 euro fark eder. Dediğiniz gibi tek gönderi hem gümrük problemi hemde Türkiye de iş yükü yaratacağı için iyi bir seçenek olmaz. Madem iyi kahveye yönelik bir talep var bu durumda bunu talep eden arkadaşlar maliyetine katlanmalı.
Zaten hatrı sayılır bir indirim yaptırılırsa alıma iştirak edecek kişiler €3-4’dan sebep vazgeçmezler diye düşünüyorum. Eğer böyle bir organizasyona girişilirse ben de katılmak isterim.

Evet arkadaşlar, Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı'nı yapacağımız firma belirlendi!

Sonuç: CoffeeREM! @hakanie

SharedScreenshot.jpg

Paketler ve kahveler hususunda görüşmeleri yaptıktan sonra, tekrar güncelleyeceğiz. Toplu alım ekibi olarak, @mvscoffee @coffeebean @mtgg @NoDRaC ile hepinize teşekkür ederiz!

Geçen aylarda da aldığımız kurallar gereği, diğer oy alan firmaların isimlerini paylaşmıyoruz. Önceki ayların konu başlıklarında neden yapmadığımızı da açıkladık. Lütfen sormayınız.

Evet arkadaşlar, Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı'nı yapacağımız firma belirlendi!

Sonuç: CoffeeREM! @hakanie

Ekli dosyayı görüntüle 4357

Paketler ve kahveler hususunda görüşmeleri yaptıktan sonra, tekrar güncelleyeceğiz. Toplu alım ekibi olarak, @mvscoffee @coffeebean @mtgg @NoDRaC ile hepinize teşekkür ederiz!

Geçen aylarda da aldığımız kurallar gereği, diğer oy alan firmaların isimlerini paylaşmıyoruz. Önceki ayların konu başlıklarında neden yapmadığımızı da açıkladık. Lütfen sormayınız.

Aklıma kulüp için özel "rem project" olur mu diye bir soru geldi nedense :)

Adı da "Rem Project Kahvekulübü" olabilir

cascara da bitmişti evde... paketler belli olsun da cascara ve cold brew da ekleyerek bi paket yapayım 😄

Güzel bir alım olacağından hiç şüphem yok. Sadece tek isteğim 3x,5x alımlarda paket içeriğini biz belirleyelim lütfen.

Selamlar herkese 🙋🏽‍♂️

Öncelikle oy veren herkese teşekkürler 🙏

@msacid güzel fikir olabilir. Tabi ne kadarlik bir âlim söz konusu ona göre belki ilk Rem PROJECT partisi gibi tek demlemelik bir ürün olabilir.

@brkisa istenilen kahvelerin seçildiği bir secki de olabilir. Ancak bazı kahvelerimiz sınırlı miktarda kaldı. Örneğin Ethiopia Koke Natural ve Guatemala San Pedro. Bir de yeni gelecek 3-4 kahve var ama gümrük işlemleri vs 10 günü bulabilir. Ufak bir ipucu eski efsanelerimizden Rwanda Musasa Dukundekawa yeni hasatı ile geliyor.

@muec bir toplu alımı maalesef çıkarmaz herhalde. Denemek isteyen elini çabuk tutsun tükenmeden 😂

harika olur. gardelli mesela 3 günde gönderdi benim kahvelerimi iyi bir kavurucudan yüksek miktarda alırsak adamlar inanın bizim firmaların çoğundan daha ilgili ve özenli davranacaktır. tek sorun yüksek miktarda kahve olacağı için gümrükte sorun yaşanacak olması. bunu da ancak bir firma bize yardımcı olursa aşarız diye düşünüyorum.

yine tek tek gönderim olabilir aslında. Bireysel kargolanır.
Belki avantaj bir miktar indirim ve ücretsiz kargoyu halledersek bu iş olur.

Tüh yeni kahvelerin gümrük işlemleri profil çıkarma derken yetişmez herhalde. San pedro da azaldığına göre geriye en iyi colombia anaerobic ve kongo kalıyor. Öyleyse umarım hazırlanacak paketler dışında bir de tek tek kahve alımına izin verilir bir kod ile.

Cunartesi az daha sipariş verecektim Hakan beyden. İyi ki vermemişim ilk denemem olacak coffeeremi merakla bekliyorum.

Selamlar herkese 🙋🏽‍♂️

Öncelikle oy veren herkese teşekkürler 🙏

@msacid güzel fikir olabilir. Tabi ne kadarlik bir âlim söz konusu ona göre belki ilk Rem PROJECT partisi gibi tek demlemelik bir ürün olabilir.

@brkisa istenilen kahvelerin seçildiği bir secki de olabilir. Ancak bazı kahvelerimiz sınırlı miktarda kaldı. Örneğin Ethiopia Koke Natural ve Guatemala San Pedro. Bir de yeni gelecek 3-4 kahve var ama gümrük işlemleri vs 10 günü bulabilir. Ufak bir ipucu eski efsanelerimizden Rwanda Musasa Dukundekawa yeni hasatı ile geliyor.

@muec bir toplu alımı maalesef çıkarmaz herhalde. Denemek isteyen elini çabuk tutsun tükenmeden 😂
REM PROJECT 01 olma imkanı yok sanırım değil mi? hazırlamak isteseniz yetişebilir mi alımlara ? 02 yi denemiştim bu arada 01'e yetişemedim ve merak ediyorum epey.

Tüh yeni kahvelerin gümrük işlemleri profil çıkarma derken yetişmez herhalde. San pedro da azaldığına göre geriye en iyi colombia anaerobic ve kongo kalıyor. Öyleyse umarım hazırlanacak paketler dışında bir de tek tek kahve alımına izin verilir bir kod ile.
Biz de profil çıkartma diye bir şey yok 😊 ben yazılımcıyim kendi yazdığım bir yazılım ve farklı gelişim hesaplamaları ile nerdeyse her kahveden tek kavurmada en yüksek verimi alıyoruz.

Geri