• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mvscoffee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman ayrı bir başlık açıp bir anket hazırlayalım gelen cevaplara göre çalışmalara başlayalım.

Bende bunu anlamaya çalışıyorum, ağırlıklı tercih gardelli olmayabilir veya orta seviye kahvesi olmayabilir veya miktar 2*250gr olmayabilir. Tam tersi beklenti tam da yazdığınızda olabilir. O sebeple önden bir fikir alınır ve çoğunluğun beklentisini anlarsak o doğrultuda harekete geçeriz demek istemiştim.

Bence kavuruculardan özel indirim kodu almak bile yeterli olabilir.

Bence kavuruculardan özel indirim kodu almak bile yeterli olabilir.
Olabilir pek tabi. Ağırlıklı talep ne yönde bunu anlayalım diyorum zaten. Herkes bence bence yazıyor ya bunları sistematik bir şekilde toplarsak bize kavurucular ile ne yönde konuşmamız gerektiği ile ilgili bilgiyi verecektir.

Ankette şunları sorsak mesela,

Alım yapmak istenilen kavurucu (farketmez de olabilir veya belli başlı kavurucular arasından seçilebilir)
Ne tarz kahveler ile ilgilenildigi (en uygun kahveler, orta seviye veya en üst gibi)
Kahve seçkisi yapılmalı mı, yoksa serbest mi bırakılmalı
Seçki yapılırsa tek mi olmalı
Kargo ve yol hariç birim fiyat üst limiti
Ne kadar alım yapılacak
Nasıl bir fayda sağlaması bekleniyor (toplu alım indirimi, ücretsiz gönderi, sadece indirim kodu, veya bize özel bir seçki)
Gönderi lokasyonu
Sizlerin de ekleyeceği veya değiştireceği sorular...

Ongorebildigim kadarıyla kavurucular için de bir değer yaratmamiz lazım, yoksa onların herkese ayrı fonserim yapması onların mantalitesi ile toplu alim olmayabilir. Ya hacme ya da gönderilerin ortaklasma avantajına bakabilirler.

@hakanie gelişme var mı hakan bey? Konuşma oldu mu aranızda? Plan var mı alım zamanı ve hangi kahveler olacağı hakkında?
Selamlar,

Kusura bakmayın geç dönüyorum. Sabah @mvscoffee ile görüştüm. Kahveler ve olabilecek paketler üzerine konuştuk. Bu akşam üzerine çalışacağım. Yeni kahveler de yarın geliyor tamamı yeni kahvelerle veya bir kaçı ile güzel bir kahve deneyimi olacağını düşünüyorum.

Ufak bir sürpriz olacak. Fermantasyona başladım tahminimce 200 kişiye tek demlemelik Koke'den Rem Project 04 hediye geliyor. Ayrıca bu miktar yetişmez ise Sumatra Orang Utan G1'dan Rem Project 06 yine tek demlemelik hediye olacak.

Selamlar,

Kusura bakmayın geç dönüyorum. Sabah @mvscoffee ile görüştüm. Kahveler ve olabilecek paketler üzerine konuştuk. Bu akşam üzerine çalışacağım. Yeni kahveler de yarın geliyor tamamı yeni kahvelerle veya bir kaçı ile güzel bir kahve deneyimi olacağını düşünüyorum.

Ufak bir sürpriz olacak. Fermantasyona başladım tahminimce 200 kişiye tek demlemelik Koke'den Rem Project 04 hediye geliyor. Ayrıca bu miktar yetişmez ise Sumatra Orang Utan G1'dan Rem Project 06 yine tek demlemelik hediye olacak.

Aklımda deli sorular: Şanslı 200 kişi nasıl belirlenecek? 😀

İlk alan 200 Rem Project 04 sonrası ise Rem Project 06 😊 maalesef limitli miktarda elimizde kaldığı ve yine limitli miktarda fermantasyon yapabildiğim için durum böyle. Hızlı olmaya özen gösterin 😉
O halde hazırlıklı olun, bu ayki hasılatı sitenin altyapısına peşinen harcamanız gerekebilir 😄

Selamlar,

Hakan Bey, toplu alım için hazırlanan kahveler arasında bir Etiyopya kahvesi de olacak mı?

Hakan Bey @hakanie birbirinden güzel paketler hazırlamış. Pazartesi duyurusu ile birlikte alımı başlatmayı planlıyoruz. Sonra ki hafta kargo süreci olacak.

Geri