• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Hocam 4 günlük bir üye olarak bence senin indirim konusunda rahatsız olmanı gerektirecek birşey yok.
İndirim konusunda rahatsız olmadım ki. Ben 1 kiloluk da almadım. Burası bir kulüpse ve bizim kulübümüzden birine karşı kötü bir uslupla konuşan satıcıya birlikte tepki göstermezsek kulüp olmanın hiçbir mantığı kalmaz.

Herkesi memnun etmek zor, biz alalım kahvelerimizi güzelce demleyelim içelim, her ay bu alımlar sayesinde indirimle çekirdek deniyoruz, niye bu tartışma. İndirim az veya çok sonuçta indirim var ortada ve kulübe özel... Şükretmek yerine daha fazlasını istemek veya hâla kurcalamak olmaaaaaz. Afiyet olsun

Herkesi memnun etmek zor, biz alalım kahvelerimizi güzelce demleyelim içelim, her ay bu alımlar sayesinde indirimle çekirdek deniyoruz, niye bu tartışma. İndirim az veya çok sonuçta indirim var ortada ve kulübe özel... Şükretmek yerine daha fazlasını istemek veya hâla kurcalamak olmaaaaaz. Afiyet olsun
şükretmek mi? şükürcüyseniz üçübiraradaya neden şükretmediniz de daha fazlasını istediniz. :) burdaki hiçkimse şükürcü değil olsa burda olmazlardı. :)

Umarım bu ve benzeri tartışmalar Zümrüt Bey ve gelecekteki firmaların şevkini kırmıyordur. Bu kadar yüksek orandaki indirime rağmen, sonra birkaç gündür yazılan bazı yorumları ben şahsen çok uygunsuz buldum.

Bugün kavurum günüydü. Kavrum yaparken mesajları okuyorsa, umarım bizim kahveler yanık gelmez 🙃

Son düzenleme:
şükretmek mi? şükürcüyseniz üçübiraradaya neden şükretmediniz de daha fazlasını istediniz. :) burdaki hiçkimse şükürcü değil olsa burda olmazlardı. :)
Dostum bak net konuşuyorum, saçmalıyor ve ortamı gereksiz bozuyorsun, niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum, birçok yazında "herkesi, hiçkimseyi" çok kullanıyorsun senin haddine değilki her düşüncene üyeleri peşinen ortak etmek.

Son düzenleme:
Siz bilirsiniz. Satıcılarının sizi eziklemesine izin verin o zaman ne diyim. 3 5 lira indirim için başınızı eğip eyvallah diyin.
Konuyu başka yönlere çekmeyelim lütfen kimsenin kimseyi eziklediği yok. Üsluplara dikkat edelim lütfen

bu 2 veya 3 liralık hata için özür dileriz.
Burdaki alaycı tavırdan nasıl rahatsız olmazsınız aklım almıyor. Gayet elit bir havası vardı halbuki kulübün. E yarın biri başka bir konuda rahatsızlığını bildirirse ona destek olunmayacak mı? Çok saçma. Bana karşı yapılan bir şey yok ama ben rahatsız oldum. Eyvallah denmesi daha da üzücü.

Son düzenleme:
Her ay böyle birileri ortaya çıkmaya başladı. 15 ten fazla toplu alım yapmış kulübe “3-5 lira için kendinizi ezdirmeyin” diyebiliyor birisi çıkıp. Napalım hocam, 3-5 lira indirim ile bizi satın alamazsınız diyip gidip dükkanına taş mı atalım ? Cimer e mi şikayet edelim ?

150şer gramdan 3 çekirdek alasım var.
2 Etiyopya 1 Kenya 1 kolombiya arasında kararsız kaldım😅
Yardımcı olacak var mıdır

150şer gramdan 3 çekirdek alasım var.
2 Etiyopya 1 Kenya 1 kolombiya arasında kararsız kaldım😅
Yardımcı olacak var mıdır
Az once ben de ayni kararsizliga dustum 4 paket almak yerine 5 pket aldim kafamda soru isareti kalmadi 😅😅

Etiyopya Banko Gutiti
Kenya Massai Kiambu ile indirimden faydalanmış bulunuyorum. Hangisi espresso hangisi pour-over için daha verimli olur tavsiyelerinize açığım.

İndiriminden dolayı firmaya(@zumrutkaraca) ve forumda bu işe emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar iyi akşamlar,
tam olarak usluptan bahsediyorum.
Burdaki alaycı tavırdan nasıl rahatsız olmazsınız aklım almıyor. Gayet elit bir havası vardı halbuki kulübün. E yarın biri başka bir konuda rahatsızlığını bildirirse ona destek olunmayacak mı? Çok saçma. Bana karşı yapılan bir şey yok ama ben rahatsız oldum. Eyvallah denmesi daha da üzücü.
Güzelim konu ne hale geldi. Raporlayın geçin arkadaşlar, cevap vererek kendinizi yormayın..
@Bucolie günün anlam ve önemini yansıttığın için teşekkür ederim :)
Siz bilirsiniz. Satıcılarının sizi eziklemesine izin verin o zaman ne diyim. 3 5 lira indirim için başınızı eğip eyvallah diyin.
Beni bilen bilir bu mesajlara Total bir yanıt vermek istedim ve tanıyan arkadaşlar fazlasıyla patavatsız biri olduğumu bildiği içn bodoslama dalıyorum alınmaca gücenmece şükretmece olmasın lütfen. Forum kültürlerinde üslup önemli derken arka arkaya üslup üzerine hatalar yaptığınızı göstermek adına yazıyorum siz dışında rahatsızlık duymayan arkadaşları a sanatçısını nasıl tanımazsın azarı çektiniz bu da üzücü ben şükür eden biriyim her ay sizler için anket hazırlarken şükrediyorum firmalar bana tutarsız teklifler sunduğunda sizler için ( tanımadığın için özet bilgi vereyim sadece kahve sever değil kahve üreticisiyim) tablo hazırlayıp sunan biriyim buna da şükür. Sizler bu dönemlerde iyi kahve ile bir miktar indirimli sunuyoruz bunun için emek, saat harcanıyor lütfen cümlelere dikkat etmiyorsanız bile rahatsızlık duyacağınız şeyleri iyi seçin a haber kitlesi değil kimse. Kimse mükemmel değil daha iyi kahve mümkün kitabı mı yazmamız içine de 3lira yüzünden rahatsız oldum yazalım lütfen mizahı eksik keyfi yarım bırakmayın her bir üyemiz firmalar dahil başları dik, sırtları pek, kahveleri demli kalsın herkes değerlidir. Kahve bu değerin ortak kaidesi çok rahatsız olduğunuz zaman @mvscatch Instagram hesabım, @mvscoffee özel mesaj hattı ve numaramın olduğu kişiler zaten 7/24 ulaşılabilir olduğumu bilir. Herkese iyi akşamlar dilerim :)

Geri