Arkadaşlar iyi akşamlar,
@Bucolie günün anlam ve önemini yansıttığın için teşekkür ederim
Beni bilen bilir bu mesajlara Total bir yanıt vermek istedim ve tanıyan arkadaşlar fazlasıyla patavatsız biri olduğumu bildiği içn bodoslama dalıyorum alınmaca gücenmece şükretmece olmasın lütfen. Forum kültürlerinde üslup önemli derken arka arkaya üslup üzerine hatalar yaptığınızı göstermek adına yazıyorum siz dışında rahatsızlık duymayan arkadaşları a sanatçısını nasıl tanımazsın azarı çektiniz bu da üzücü ben şükür eden biriyim her ay sizler için anket hazırlarken şükrediyorum firmalar bana tutarsız teklifler sunduğunda sizler için ( tanımadığın için özet bilgi vereyim sadece kahve sever değil kahve üreticisiyim) tablo hazırlayıp sunan biriyim buna da şükür. Sizler bu dönemlerde iyi kahve ile bir miktar indirimli sunuyoruz bunun için emek, saat harcanıyor lütfen cümlelere dikkat etmiyorsanız bile rahatsızlık duyacağınız şeyleri iyi seçin a haber kitlesi değil kimse. Kimse mükemmel değil daha iyi kahve mümkün kitabı mı yazmamız içine de 3lira yüzünden rahatsız oldum yazalım lütfen mizahı eksik keyfi yarım bırakmayın her bir üyemiz firmalar dahil başları dik, sırtları pek, kahveleri demli kalsın herkes değerlidir. Kahve bu değerin ortak kaidesi çok rahatsız olduğunuz zaman @mvscatch Instagram hesabım,
@mvscoffee özel mesaj hattı ve numaramın olduğu kişiler zaten 7/24 ulaşılabilir olduğumu bilir. Herkese iyi akşamlar dilerim