• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Arkadaşlar iyi akşamlar,

@Bucolie günün anlam ve önemini yansıttığın için teşekkür ederim :)

Beni bilen bilir bu mesajlara Total bir yanıt vermek istedim ve tanıyan arkadaşlar fazlasıyla patavatsız biri olduğumu bildiği içn bodoslama dalıyorum alınmaca gücenmece şükretmece olmasın lütfen. Forum kültürlerinde üslup önemli derken arka arkaya üslup üzerine hatalar yaptığınızı göstermek adına yazıyorum siz dışında rahatsızlık duymayan arkadaşları a sanatçısını nasıl tanımazsın azarı çektiniz bu da üzücü ben şükür eden biriyim her ay sizler için anket hazırlarken şükrediyorum firmalar bana tutarsız teklifler sunduğunda sizler için ( tanımadığın için özet bilgi vereyim sadece kahve sever değil kahve üreticisiyim) tablo hazırlayıp sunan biriyim buna da şükür. Sizler bu dönemlerde iyi kahve ile bir miktar indirimli sunuyoruz bunun için emek, saat harcanıyor lütfen cümlelere dikkat etmiyorsanız bile rahatsızlık duyacağınız şeyleri iyi seçin a haber kitlesi değil kimse. Kimse mükemmel değil daha iyi kahve mümkün kitabı mı yazmamız içine de 3lira yüzünden rahatsız oldum yazalım lütfen mizahı eksik keyfi yarım bırakmayın her bir üyemiz firmalar dahil başları dik, sırtları pek, kahveleri demli kalsın herkes değerlidir. Kahve bu değerin ortak kaidesi çok rahatsız olduğunuz zaman @mvscatch Instagram hesabım, @mvscoffee özel mesaj hattı ve numaramın olduğu kişiler zaten 7/24 ulaşılabilir olduğumu bilir. Herkese iyi akşamlar dilerim :)
Ne diyim eyvallah. Madem herkes ağız birliği benim haksız olduğumu düşünüyor. Diyecek başka lafım yok. Benim vicdanım rahat. Usluba sessiz kalsam içime batacaktı. Şimdi beni eleştirenler düşünsün.

150 gr paketlerin fazla pahalı olduğunu düşünüyorum. Miktar azaldıkça birim fiyatın artması normaldir ama 250 gr 53 TL, 150 gr 40 TL gibi fiyat oranı biraz orantısız olmuş diye düşünüyorum.

Miktar azaldıkça birim fiyatın artması normaldir ama 250 gr 53 TL, 150 gr 40 TL gibi fiyat oranı biraz orantısız olmuş diye düşünüyorum.
kg fiyatları belli aralıklara bölünüp 150gr fiyatları 2 lira az 3 lira takılmadan düz hesap 35-45 liraya yuvarlanmış.
kg fiyatı 250 üstü - 45 yüzelli gramı
200-250 arası - 40 yüzelli gramı
200 ve altı - 35 tl olarak belirlenmiş.
Bu kadar hesapçılık yapmazsanız kahveden daha çok keyif alırsınız :(

@zumrutkaraca hocam bir geisha yok mu ya valla içim de kaldı veya da daha sonra tedarik edip siteye indirimsiz koyduğunuz fiyat gibi hem ucuz hem geisha getirmeyi düşünüyor musunuz veya da dükkan için bir paket ayırdınız mı?

kg fiyatları belli aralıklara bölünüp 150gr fiyatları 2 lira az 3 lira takılmadan düz hesap 35-45 liraya yuvarlanmış.
kg fiyatı 250 üstü - 45 yüzelli gramı
200-250 arası - 40 yüzelli gramı
200 ve altı - 35 tl olarak belirlenmiş.
Bu kadar hesapçılık yapmazsanız kahveden daha çok keyif alırsınız :(
Hesapçılık? Kendi adıma fikrimi belirttim. Siz ekstra ödeme yapabilirsiniz isterseniz.
Ne yaparsam kahveden daha çok keyif alabilirim mesela? Ve de size ne?

Ne yaparsam kahveden daha çok keyif alabilirim mesela?
bunlara takılmazsanız daha çok keyif alırsınız :)

Sitede normal şekilde çekirdekler 150 gram seçilmiyor, sanırım kavurucu forumda 150gram'a bir talep olduğunu bildiği için bir çözüm bulmuş ve bu yüzden maaliyet artmış olabilir.

Bana gereksiz bir saldırganlık gösterdiğiniz için sizi engelliyor, kahve serüveninizde başarılar diliyorum.

bunlara takılmazsanız daha çok keyif alırsınız :)

Sitede normal şekilde çekirdekler 150 gram seçilmiyor, sanırım kavurucu forumda 150gram'a bir talep olduğunu bildiği için bir çözüm bulmuş ve bu yüzden maaliyet artmış olabilir.

Bana gereksiz bir saldırganlık gösterdiğiniz için sizi engelliyor, kahve serüveninizde başarılar diliyorum.
Hadsiz tavsiyeye en medeni şekilde yanıt verdim.

Kampanya ozel sitedeki fiyatlar ile normal sitedeki fiyatlar arasında bir fark göremiyorum. Örneğin Guatemala 1 kg her iki sayfada da 210 tl. Kaçırdığım bir sey mi var? Teşekkürler

Kampanya ozel sitedeki fiyatlar ile normal sitedeki fiyatlar arasında bir fark göremiyorum. Örneğin Guatemala 1 kg her iki sayfada da 210 tl. Kaçırdığım bir sey mi var? Teşekkürler
ilk sayfadaki linkten alım yaparsanız kampanya fiyatlarını görürsünüz.

Son mesajları okudum da ne kadar gereksiz bir konuşma olmuş yahu. Son aylardaki en yüksek indirim oranıyla bir toplu alım yapılıyor, 2-3 tl içine oturuyor arkadaşın. Bu iş için gönüllü esaslı emek veren arkadaşlara ayıp oluyor bence. Günümüz piyasasında 250 gr kahveyi 45-50 tl bandında satın alabiliyorsunuz ve hala şikayet edebilecek bir nokta bulabiliyorsunuz. Bence biraz keyif almayı bilmek gerekiyor, gereksiz noktalara çok takılmamak gerekiyor.

1kg olanlara fiyat girilirken burundi shembati 3 lira banko gutiti 2 lira kenya 3 lira fazla girilmiş, guatemala 3 lira brezilya da 5 lira daha uygun girilmiş. bu 2 veya 3 liralık hata için özür dileriz. kampanya harici 1kg. fiyatlarda 25% indirim vardı. bu kampanya ile birlikte 33% indirim oldu.
Farklı bir konuşma geçti mi arada veya bir sürtüşme yaşandı mı bilmiyorum fakat sadece muhatap mesaja verildiyse bu cevap, bu üslup beni de rahatsız etti. Bilmediğim farklı bir neden varsa özür dileyerek, bu cevabı hoş karşılayamıyorum. Yalnızca fikrimi beyan ediyor, kimseden bir cevap veya savunma beklemediğimi söylemek istiyorum. Herkese mutlu toplu alımlar diliyorum. :)

Sevgili @zumrutkaraca cold brew ve cold drip tekniğine uyduğunu düşündüğünüz bir kahve var mıdır acaba? Özellikle Brezilya Fazenda ve Guatemala Capuchinaslar olabilir :)

Fiyatlara baktım, bu piyasada bu kalitede kahveler için gerçekten çok uygun fiyatlı olduğunu düşünüyorum. Zümrüt bey elinden geleni yapmış. 3 sayfa çöp yazı okudum. Artık para pul, üslup, indirim gibi konuları bırakıp kahvelerin lezzetleri kimler nasıl demlediler, nasıl daha lezzetli olur gibi konuları konuşalım bence

Merhaba,
Kahve kulübüne yeni üye oldum. Yazılanları maalesef üzüntüyle okuyorum. Eğer nitelikli kahve içme kültürünü geliştirmek istiyorsak, İthalatçı, kavurmacı, içici, bu zincirin her halkasını ailenin bir parçası olarak görmek daha doğru olur.
İndirim... Az olur çok olur, uyan alır uymayan almaz, bu yüzden kimseyi rencide etmemek gerekir.
Fakat benim aradığım daha çok indirim değil. Piyasada çok fazla farklı kavrulmuş kahve var, hepsini denememiz mümkün değil. Tabi ki gönül hatır işine de saygı duyumalı ama eleştiri de yapılabilmeli özgürce, son 1 aydır sürekli kahve denememe rağmen sadece 3 hadi 4 (damak tadıma göre) mükemmel kahveye ulaşabildim ve aynı kahveyi tekrar almak istediğimde, birisi farklı geldi, diğeri bitmiş, diğerinin kavurucusu corona olmuş.

Yani, aranılana ulaşmak kolay değil. Bu bağlamda, fiyat yerine, tad, nitelik, kalite açılarından yorum ve tavsiyelerde bulunursanız çok memnun olurdum.

Şimdiden teşekkür ediyorum

Saygılarımla

Murat

Geri