• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Selamlar arkadaşlar.

Sipariş, kargo, adres vb deşiğiklik/düzeltme tarzı taleplerinizi her ne kadar buradan çözmeye çalışsak da foruma sadece ben baktığım için gözden kaçma veya geçikme olabilir. Sizden ricam bu tarz taleplerin e-posta yolu ile iletilmesidir. Anında reaksiyon alınıp düzeltme ve değişiklikler yapılabilmektedir.

Herkese iyi akşamlar dilerim.

Gövdeli, düşük asiditeli, tatli çekirdek önerisi alabilir miyim? Etiyopya goremedim fazla, sebeple arada kaldım, orta amerika vs. v60ta nasıldır, demleme ve tat profili ortaya çıkartma yine kolay olur mu? 🤔

İndirim kodu ne arkadaşlar?
İlk mesajda belirtilen linkten alım yapman gerekiyor, direk indirimli fiyatlar.

Zümrüt Karaca ilk denedigim kavuruculardandir. Bu markayı severim.
İndirim gayet iyi , çeşit çok ve de bende kiloluk alım yapmama rağmen (ayda ortalama 2 kg tüketiyoruz ailece) bu ay 250 gramlık paketlerin uygun fiyatlı olması daha çok hoşuma gitti. Nerdeyse 1 kg tek çeşit kahve fiyatına 4 çeşit 250 gram denemek harika.
Keşke 3-4 sayfayı hiç okumasaydim. Bu sayfalardaki gibi yorumları görmek çok sıkıcı...
Etkinlikte emeği geçen herkesin eline sağlık. Herkese afiyet olsun

Sanırım sabredemeyip geishayı geldiği gibi demleyeceğim. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Zümrüt Karacanın Açıklamasından; beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda olduğu görüşü hasıl oldu bende, güzel bir kahve içeceğiz ama çokta uçmayacağız sanırım.

Şifre sıfırlama maili bir türlü gelmedi. Hesabım varmış ama sanırım açıp sipariş vermeden bırakmış olabilirim.

Şifre sıfırlama maili bir türlü gelmedi. Hesabım varmış ama sanırım açıp sipariş vermeden bırakmış olabilirim.

Neyse beklerken başka bir hesap açtım.

Şimdi hızlıca eski sayfalara baktım ama göremedim. Bazı kahvelerde "Filtre-Espresso" denmiş bazı kahvelerde sadece "Filtre" yazıyor.
Filtre-espresso olanlar omni gibi 2 demlemeye de uygun mu demek ? Yoksa özel bir profil seçmeli miydik?

Kahvesi gelen arkadaslarin yorumlarina gore alim yapacagim bu ay alimda emegi gecen tum arkadaslara ve kavurucuya tesekkurler simdiden

Neyse beklerken başka bir hesap açtım.

Şimdi hızlıca eski sayfalara baktım ama göremedim. Bazı kahvelerde "Filtre-Espresso" denmiş bazı kahvelerde sadece "Filtre" yazıyor.
Filtre-espresso olanlar omni gibi 2 demlemeye de uygun mu demek ? Yoksa özel bir profil seçmeli miydik?
Espresso kavrum filtre kavrum gibi bir ayrımımız yok. Espresso sayfasındaki çekirdekleri espresso olarak da tadıp ilave bir espresso profilleme yapmadan da yakıştırdığımız çekirdekler. Diğer türlü tüm çekirdekleri ister filtre ister espresso deneyebilirsiniz. Tamamiyle damak tadınızla ilgili. Açık kavrumlarda ısı arttırıp, kısmen ince öğütüp tatlılığı arttırabilir asiditeyi düşürebilir ve bir çok espresso profilleme seçeneği ile uğraşabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: BK8
hangi açıklamasından bu sonucu çıkardınız acaba?
Selam @sncy Bir adet sample roast (minik sample roasterda) 1 adet de büyük makinada potansiyel kavrumları 26 Ağustosta yapıldı. Bu test kavrumları bugün 9. gününde ve her gün içerek değerlendirme ve yorumlarım oldu. Profile karar vermek için acele de etmek istemedim açıkçası. Yıkanmış olması dolayısıyla bir natürel meyvemsiliği doğal olarak yok zaten tedarikçinin tadım notlarında da bu belli. Daha önce de söylediğim gibi yıkanmış bir geisha/gesha varyetesi içmediğim için diğer geishalarla kıyaslayamıyorum. Ancak şunu net söyleyebilirim çok kompleks ve farklı olduğunu net hissettirdiği kesin. Notalarını yazmak zordu çünkü farklı demleme parametreleriyle farklı farklı tatlar çıkıyor, farklı yerlere kolayca evriliyor. Ben keyifle içtim açıkçası umarım sizler de beğenirsiniz.

Geri