• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Bence öneri istek şikayetler alım ekibine iletilsin. Firmayı fantezilerle meşgul edip siparişlerde aksatma yaşatmayalım.

Herkese merhaba. 🙂
Bu gün Zümrüt hocaya sitesindeki iletişim formundan mesaj attım. Sağolasın o da mesaj yolu ile yanıt vermiş. Mesajında bu aya ait kavrum ve gönderim işini, kargoların malum durumunu öngörerek geçtiğimiz hafta Cuma günü sonlandırdığını ancak, beninle evine götürdüğü çekirdekleri paylaşabileceğini yazmış.
Bu zerafeti karşısında duyarsız kalamadım ve hemen aradım kendisini.
Bu davranışının beni çok etkilediğini ve teşekkürlerimi ilettikten sonra deneme paketindeki kahveleri sordum, o da evinde zaten onlardan 200-300'er gram olduğunu ve onları benimle tüm ısrarıma rağmen evime bırakarak ücretsiz bir şekilde paylaşmak istediğini yineledi. Ardından kendisinin neden Zümrüt hoca diye anıldığının sanki bir göstergesi gibi şu sözü söyledi.
KAHVENİN ANLAMI TAM DA BU DEĞİLMİDİR Aydoğan bey.

Ne dersiniz,
Kıssadan Hisse diyelim mi. 🤔

Bu mesajı 21 Mayıs 2020 de Bayram öncesi, sanırım Arefe günü yazmışım. Tekrar paylaşmak istedim.🙂

Son düzenleme:
Tekrardan herkese selamlar, Eylül alımı ile ilgili detaylar netleşti. @zumrutkaraca bizi kırmayarak Kulübümüze özel %33 indirim kodu tanımladı. (150 grlik paketlerde yaklasik %30 civarinda indirim uygulandi. %33 indirim orani 250 gr ve 1 kg lik alimlar icin gecerli.)

-105 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz olacak.

-1kg lık siparişler tek pakette gönderilecek.

-Her ay belirttiğimiz gibi bu ay içerisinde de oluşan sipariş yoğunluğundan dolayı kargolarımızda gecikme yaşanabilir bu konuda hassasiyetinizi ve anlayışınızı bekliyoruz.

-Link ay sonuna kadar aktif olacak.

Alımı linki: https://www.zumrutkaraca.com/kampanya/

@zumrutkaraca Zümrüt Abi'ye yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Öneri, şikayet ve isteklerinizi bana @mvscoffee @coffeebean @Kahveciningalaksirehberi ne özel mesajla gönderirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Umarız güzel bir Eylül ayı alımı olur. Sonbaharın ilk alımı hayırlı olsun.

Herkese sağlıklı günler.

Türker

Edit: paketlere gore indirim orani bilgilendirmesi
İndirim kodunu bulamadım :/

Kahve stoklarım dolu olması sebebiyle ay sonunda sipariş vereceğim. Geishayı bitirmeyin kurban olayım.

Onda indirim yok normal alın, ay sonu diğer kahvelere bakarsınız, geisha icin stoğumda olan 2-3 kahveyi elleyebilirim şahsen ben😁
valla indirim yok ama 100 paketle sınırlı alım. Ben aldım, muhtemelen çok dayanmayacak. İndirim olmasa da bu kadar uygun fiyata geisha tadımlayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Şimdiden kendi adıma teşekkür ederim sevgili Zümrüt Karaca...

Merhaba Zümrüt bey. Pazartesi salı Bahçeliye dükkana gelsek yine indirimli alabilir miyiz oradan da?

Kahve stoğum olduğu İçin sadece geisha ile alıma katıldım emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Merhaba Zümrüt bey. Pazartesi salı Bahçeliye dükkana gelsek yine indirimli alabilir miyiz oradan da?
Kavrum günleri dışında alınabileceğini yazmışsınız bir mesajınızda, şimdi gördüm. Yani Pazar ve Çarşamba hariç.

Merhaba Zümrüt Bey ben de dükkandan alabilirim. #8372 O tarafa sık geliyorum. İlk başta seçenek yoktu. Açıklamaya yazmak aklıma gelmedi.

Geri