• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Nasıl biter az önce 26ıydı stok internete bağlanmadı bir türlü geisha bitmeden alak dedik üzüldük açıkçası

KOLOMBİYA GEİSHA WASHED kaçırdık, o zaman diğer kahveleri deneyelim. @zumrutkaraca

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210903-180437_Chrome.jpg
    Screenshot_20210903-180437_Chrome.jpg
    47.6 KB · Görüntüleme: 171
  • Screenshot_20210903-180426_Chrome.jpg
    Screenshot_20210903-180426_Chrome.jpg
    44.8 KB · Görüntüleme: 112
16:26 - 8527 ile son anda alabildim sanırım ben de

Ekli dosyalar

• 975E80D2-6EFC-4B4C-88C9-4BB391F7CC3B.png
    975E80D2-6EFC-4B4C-88C9-4BB391F7CC3B.png
    167 KB · Görüntüleme: 155
ben almadım ama alanlara hayırlı olsun Geisha..
Aman ricam doküşü klik sayısını su sıcaklığını iyi ayarlayın reçetesindeki gibi yapın bari keyfini tam alın… sonra yok acı oldu yok biter tadı geldi yok tadım notlarını alamadım bana uymadı falan diyenler olursa çok üzülürüz ..

Geisha kaçıranlar Keramo’ya baksın, Zümrüt bey favori seçmiş kendine :) ben coffeenutz’dan denediğim için sipariş geçmemiştim ama ay sonuna doğru kalırsa ondan da sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• DF3AF0F1-833A-4B9D-A9A6-F95E2AF87E3B.jpeg
    DF3AF0F1-833A-4B9D-A9A6-F95E2AF87E3B.jpeg
    114.1 KB · Görüntüleme: 140
Geisha kaçıranlar Keramo’ya baksın, Zümrüt bey favori seçmiş kendine :) ben coffeenutz’dan denediğim için sipariş geçmemiştim ama ay sonuna doğru kalırsa ondan da sipariş geçmeyi düşünüyorum.
Geisha ve keramo seçimi yapmış olmama tekrar bir mutlu oldum. @zumrutkaraca Zümrüt Bey keramo'yu daha çok sevmiş demek ki :)
Geisha ile ilgili hiçbir yorum yok. Onu çok merak ediyorum.

Minimum sepet tutarı koşulu yerine her zamanki gibi kupon koduyla kampanya olsa daha iyi olur

zümrüt bey torbanın dibinden bir 150 gr geisha çıkar ben ona talibim 😂

Stajdan eve bir döndüm, en çok merak ettiğim Kolombiya Geisha bitmiş :( Sağlık olsun, artık elimdeki kahveleri bitirince diğer seçeneklerden sipariş geçerim.

Teşekkür ederim @puspus . Favori çekirdeklerden açılmışken konu ufak bir yorum yapayım IG postuna ilişkin. Ulusal Gıda Enis Bey Ankara'ya gelmişti sektörden diğer 1-2 arkadaş ile beraber getirdiği yeşil numuneleri kavurup içmiştik, sonrasında cidden hem tanıştığımıza hem de böyle güzel ve taze çekirdeklere kavuşacağımıza sevinerek heyecanla beklemeye başlamıştık. Sonrasında ürünler geldiğinde tekrar yaptığımız tadımlarda cidden keyif alacağımız bir Etiyopya yılı bizi bekliyor diye yorumlamıştık. Burdan kendisine de teşekkür etmiş olalım.

Abartır mıyız acaba diye gelen tüm çekirdekleri almamıştık. Ben kendi tadımlarımdan yola çıkarak Banko Gutiti (worka chelchele) Refisa ve Yıkanmış Bombe almıştım. Bunlardan en öne çıkanı Banko Gutiti oldu benim için hala çok çok severek içiyorum. Keramo çok farklı bulduğum 2. parti ile gelen bir çekirdekti ve artık Etiyopya almayayım diye düşünürken fikrimi değiştirmeme sebep oldu.

Yıkanmışlar da güzel çekirdekler, Kenya'nın 2 test kavurumu oldu. Açık diyebileceğim (nordic tarzı) yıkanmış bir Etiyopyalı gibiydi cidden. 2 C derece sonrası kavrumu da tam bir Kenyalıya dönüştü . Açıkçası 2 kavrum da çarpıcı ve kararsız kalmama sebep oldu. Ancak Kenyalıysan kenyalı kal diyerek ikinci profili tercih ettim.

Burundi Shembati'de şaşırtıcı şekilde tadım notalarını yansıtan bir profil çizdi. Listede sedir çam falan görünce ilginç geldi. Cidden o da notalarındaki gibi farkı tatlar yaşattı. Size de farklı geleceğine eminim.

Son eklenen Kolombiya strawberry'i az önce test kavurumunu içtim, açıkça beğendiğimi söyleyebilirim. Hem filtrede hem de espressoda farklı tatlar yaşatma potansiyeli hayli yüksek.

Guatemala Las Capuchinas da 2 yıl öncesinden çok iyi tanıdığım ve uzun bir süre hem toplu alım müşterilerime hem de nihai tüketiciye ulaşan çok güzel espressolar çıkaran bir çekirdek oldu. Yoğun gövde tatlı bitişi ile tam bir espresso canavarı desem abartmış olmam.

Kararsız kalan kahve severler için ipucu olabilir şeklinde yorumlayabilirsiniz. Bu arada alım ile ilgili herkesin teşekkürlerine ve tabi alım ekibine de bir ara teşekkür olsun. Soru görüş eleştiri ve yorumlarınız için henüz buradayım ama yarın sabah yoğun bir tempo bekliyor olacak, çekirdeklerimle ve makinamla tekrar kucaklaşıp keyfini çıkarmak istiyorum. Foruma arada yine bakıyor olurum ancak cevap yazmam öğleden sonrayı bulabilir.
.
.
.

Merak ettiğim çekirdeği ne ara bitirdiniz. :)
Hayır indirimde bile değildi.

Pas geçelim madem bu ayı, zaten stoklar doluydu. Hayırlısı olsun. Keyifli tadımlarınız olsun. ;)

Geri