Go_Master
Barista
Panik alımları başladıGeisha için son 27 paket olarak güncelleme yapayım arkadaşlar.
.
.
.
.
Yanına diğer Kolombiya ile sipariş geçtim yoksa aklımda kalacaktı.
Panik alımları başladıGeisha için son 27 paket olarak güncelleme yapayım arkadaşlar.
.
.
.
.
Geisha 12x2 toplam 24 kilo yeşil şeklindeydi ve tedarikçideki toplam stok buydu. Kavrulmuş stok miktarı ona göre ayarlandı.Zümrüt hocam indirimli paketlerin sonu mu yoksa tüm stok mu bitiyor? tadına baktıktan sonra almak istesek stokta olur mu acaba?
Bittim gözün aydınnnn, bittimm helal olsuunGeisha için son 27 paket olarak güncelleme yapayım arkadaşlar.
.
.
.
.
Merhabalar @Tuncay . Sizin aracılığınızla tekrar belirteyim, postlar hızlı aktıkça gözden kaçıyor sanırım. Bugün yarın ve pazar günü dükkandan kahve verilemeyecek!. Dükkan teslimleri kavurum günlerinden sonraki günlerde sadece.Şuan sipariş versem gelip alabilir miyim bahçeliye ki dükkandan
Tamamdır pekela dükkan da geisha içme şansımız var mıdır Zümrüt beyMerhabalar @Tuncay . Sizin aracılığınızla tekrar belirteyim, postlar hızlı aktıkça gözden kaçıyor sanırım. Bugün yarın ve pazar günü dükkandan kahve verilemeyecek!. Dükkan teslimleri kavurum günlerinden sonraki günlerde sadece.
.
.
.
Bugün ivica'nın komusu geçti darısı bizim başımıza demiştim, çok erken oldu. Bu müthiş hareketiniz için kendi adıma teşekkür ederim.@Daunterm Bilgilerinizi özelden gönderin lütfen. Size hediye olarak gönderimini sağlayacağım.
@Daunterm Bilgilerinizi özelden gönderin lütfen. Size hediye olarak gönderimini sağlayacağım.

@zumrutkaraca KOLOMBİYA GEİSHA WASHED stokta gözükmüyor. Tekrar stoğa girecek mi o na göre sipariş vereceğim. Teşekkürler...
Geisha 12x2 toplam 24 kilo yeşil şeklindeydi ve tedarikçideki toplam stok buydu. Kavrulmuş stok miktarı ona göre ayarlandı.
Kısacası paylaştığım 26 adet 150g. paket kalan tüm stok miktarıdır.