• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

bir paket daha alsamıydım diye iç geçirecektim de, ne kadar çok arkadaş tadarsa o kadar iyi.
teşekkürler tekrardan.

Şuan sipariş versem gelip alabilir miyim bahçeliye ki dükkandan

Merhabalar @Tuncay . Sizin aracılığınızla tekrar belirteyim, postlar hızlı aktıkça gözden kaçıyor sanırım. Bugün yarın ve pazar günü dükkandan kahve verilemeyecek!. Dükkan teslimleri kavurum günlerinden sonraki günlerde sadece.
.
.
.
Tamamdır pekela dükkan da geisha içme şansımız var mıdır Zümrüt bey

Ben de aldım bir paket :) İnsan merak ediyor.

Zümrüt Karaca dan toplamda 1 kg. lık siparişi verdim ben de. Geisha yı biz de kaçırdık. :(
Kavurma derecesi yok gerçekten. V60 ile demliyorum umarım uygun bir kavurma derecesi yakalanır.

Geri