• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Etkin Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar,

Geçen gün yine ofiste dost ağırladığım bir akşam geçirdik.

30-500 demlemelerimde çok keyifli ve verimli demleme sonuçları alıyorum.

Çok kişili partilerde bu alet el ayak oluyor.

Yani v60 tek kişilik demlemelerime çok yakın* sonuçları büyük demlemelerde alabilmek bence çok önemli

Bu dripperın 2024 Türkiye Demleme Şampiyonluğu var artık
Kim bilir, bi bakmışsın dünya demleme şampiyonluğu da gelmiş.
Hadi inşallah(:

Porseleni seviyorum, bardaklarımda. Etkin, Orea, Lily vs. hoşuma giden porselen dripperlar var ama kıracağımı bildiğimden alamıyorum. Tritan, resin bir dripper da düşünüyorlardır umarım.

Etkin 2 drippera ikea 600 ml uyuyor mu?

Bu karaf görsel olarak çok iyi olur. Genel kalıptaki, dar ağızlı serverlar çok eğreti duruyor etkinin altında. Etkin tam tosun çünkü, “baby etkin” yerine “tosuncuk etkin 2cup dripper” adı daha isabetli olabilirmiş. Gerçekten tumturaklı dripper.

Son düzenleme:
Nida hanımlarda yarışma öncesi server arayışına girmişlerdi, elişi bi karaf yakıştırmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
@fnidaf sizin kullandığınız karafın internet satışı, linki var mıdır?
Benim koca tosun (8cup) da olunca bir sürü denemiştim ama İKEA olan biraz havada kalıyor. Şampiyonun dediği gibi 8cup için hele garip bir oynaklığa sahip oluyor falan ama 2cup için ölçü kabı perfect match

Etkin-2 hangi filtrelerle uyumlu? Etkin filtrelerine mi mahkumuz?

Geri