• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1611502070043.png

tadını anlatmakla uğraşmak istemiyorum, görüntü ziyadesiyle kafi :D

Paketim bugün öğlen elime ulaştı. Öncelikle özenli paketlemeniz için teşekkür ederim. (:

Eve henüz geldim ve ancak deneyimleyebildim. 2 paket biscotti ve 1 espressolu, 1 normal süt reçeli sipariş etmiştim ve tamamen meraktan.
İnsanın başına gerçekten meraktan geliyormuş hocam. Bunlara müdavim olunur. 😃
Süt reçelleri gerçekten çok iyi, sade olan çok net karamel tadında ve baymıyor. Şeker miktarı çok iyi ayarlanmış, eğer siz ayarlıyorsanız.
Espressolu süt reçeli, hani eskiden kahveli Misbon şekerler vardı, bire bir aynı tat ama akışkanı. Kaşık kaşık Misbon yiyebiliyoruz. (:
İkisi de gerçekten efsane tatlar. Ellerinize sağlık. Müthiş.
Biscottilerin de tadı oldukça dengeli. Her malzeme tam da olması gerektiği kadar mevcut. Kıtır kıtır. Çay ve kahve yanında çok iyi olur.
Annem yaklaşık 3 haftadır bizimle kalıyor, normalde kendi yapmadığı şeyi beğenmez ama biscottilere ve reçellere aşık oldu. Keyifle tüketiyoruz. (:
Tekrar tekrar teşekkürler @Metehan hocam. (:

ben de tanışma pakedini bir süre önce teslim alıp keyifle tükettim, özellikle cevizli tost ekmeği inanılmaz lezzetliydi bunu söylemeden geçemeyeceğim :) ellerinize sağlık, bu güzel hizmet için teşekkürler. yine eskisi gibi bir bundle oluşturma fikriniz var mı acaba, çünkü ben daha fazla ürün denemek istiyorum fakat tek tek seçip alınca biraz fazla maliyetli oluyor (öğrenciyim de :p ), böyle espressolu süt reçelli, karakılçıklı falan bi bundle olsa belki güzel olabilirdi :) olmazsa da canınız sağolsun @Metehan

ben de tanışma pakedini bir süre önce teslim alıp keyifle tükettim, özellikle cevizli tost ekmeği inanılmaz lezzetliydi bunu söylemeden geçemeyeceğim :) ellerinize sağlık, bu güzel hizmet için teşekkürler. yine eskisi gibi bir bundle oluşturma fikriniz var mı acaba, çünkü ben daha fazla ürün denemek istiyorum fakat tek tek seçip alınca biraz fazla maliyetli oluyor (öğrenciyim de :p ), böyle espressolu süt reçelli, karakılçıklı falan bi bundle olsa belki güzel olabilirdi :) olmazsa da canınız sağolsun @Metehan
Öğrenciler için özel bir paket yapmayı düşünüyorum ancak şu sıralar shopier'in kargo anlaşmasında attığı golden dolayı ertelendi :) Yine de özelden öğrenci olduğunu gösteren belge/evrak ile ulaşan arkadaşlarımıza elimden geldiğince güzellik yapmaya hazırım. Bizde o yıllardan geçtik, öğrencilik döneminde nitelikli vakit geçirmek gibisi yok. Sonradan hayat telaşına atıldığınızda o vakitleri çok özlüyorsunuz. Tecrübe ile sabit :D
Paketim bugün öğlen elime ulaştı. Öncelikle özenli paketlemeniz için teşekkür ederim. :)

Eve henüz geldim ve ancak deneyimleyebildim. 2 paket biscotti ve 1 espressolu, 1 normal süt reçeli sipariş etmiştim ve tamamen meraktan.
İnsanın başına gerçekten meraktan geliyormuş hocam. Bunlara müdavim olunur. 😃
Süt reçelleri gerçekten çok iyi, sade olan çok net karamel tadında ve baymıyor. Şeker miktarı çok iyi ayarlanmış, eğer siz ayarlıyorsanız.
Espressolu süt reçeli, hani eskiden kahveli Misbon şekerler vardı, bire bir aynı tat ama akışkanı. Kaşık kaşık Misbon yiyebiliyoruz. :)
İkisi de gerçekten efsane tatlar. Ellerinize sağlık. Müthiş.
Biscottilerin de tadı oldukça dengeli. Her malzeme tam da olması gerektiği kadar mevcut. Kıtır kıtır. Çay ve kahve yanında çok iyi olur.
Annem yaklaşık 3 haftadır bizimle kalıyor, normalde kendi yapmadığı şeyi beğenmez ama biscottilere ve reçellere aşık oldu. Keyifle tüketiyoruz. :)
Tekrar tekrar teşekkürler @Metehan hocam. :)

Beğenmenize çok sevindik, bu tarz güzel geri dönüşler devam etme, sürekli ürün geliştirme yapmaya sevk ediyor bizleri. Biscotti'de bize göre doğru oranı bulmak için çok uğraştık. Genel olarak hem biscottide hem de süt reçelinde şeker oranında güzel dönüşler alıyoruz. Ben teşekkür ederim afiyetler olsun tekrardan.

Selamlar, bu akşam saat 23:00'a kadar gelen siparişlere, Atalık harman unlardan (kunduru,zerun ve karakılçık) oluşan 1 adet köy ekmeği hediye edeceğim :)

Siparişi verdim ben de.Ne zaman kargolanır ekmek stoğunu ayarlayayım. :)

Selamlar, siparişler kargolandı. Hediye gönderdiğim ekmekle ilgili yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Zerun, kunduru ve karakılçık unlarının taş değirmende eski usulde öğütüldükten sonra ipek elekte elenmesi ile elde edilen bir harmandan hazırladım. Renk olarak oldukça koyu ama bir o kadar yumuşak ve lezzetli bir ekmek çıktı ortaya. Su oranını biraz daha artırmayı planlıyorum.

IMG_20210204_193140_853.jpg

Biscottiler geldi. Ben bunlara ölürüm. Muazzamlar.
Her siparişte “Bu sefer kargocular açıp yiyecek.” diye korkuyorum. :D
Ben kargocu olsam affetmezdim. :D
Elinize emeğinize sağlık @Metehan hocam. Gerçekten efsane lezzetler. En kısa zamanda espressolu süt reçelinizden de tekrar sipariş geçeceğim. 👍

Selamlar, yeni ürünler üzerine çalışmalarım devam ediyor. Yakında cevizli köy ekmeği, soğuk sandviç ekmeği, yeşil baharatlı(mercanköşk, fesleğen, reyhan, kişniş kombinasyonu) köy ekmeği ve yulaflı tava ekmeği sizlerle buluşacak. Bunlara istinaden yeni bir deneme paketi yapma hazırlığındayım. Ayrıca kısa bir süreliğine süt reçeline 00:00'dan itibaren %20'lik bir indirim uyguluyorum ( sınırlı stoklarla).

Yakın zamanda süt reçeli stoklara girecek mi? Yine yetişememişim :)

Geri