• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Benim hem deneme paketindeki hem de ek olarak aldığım hambela 14 ekim kavrumluydu ve ikisi de gayet lezzetliydi, bir sıkıntı görmedim ben. Genel anlamda Nordic serisinden çok memnun kaldım ama ek olarak aldığım costa rica tarrazu ve kafeinsiz meksikadan beklediğim verimi aldığımı söyleyemeyeceğim maalesef.

Son düzenleme:
@NoDRaC kasım 2021 için toplu alım olacak mı

cc @mvscoffee

Diğer bir sorum Finca Paraiso alan var mıdır? Şimdi paketi yeni açtım da böyle ekşi mayalı ekmek gibi garip bir kokusu var, kahve gibi kokmuyor, demledikten sonra da düzgün bir kahve kokusu almıyorum. Tadı da olmasa da olur seviyesinde, sadece tatlı. Normal midir bu tip bir durum diye merak etmekteyim.

Diğer bir sorum Finca Paraiso alan var mıdır? Şimdi paketi yeni açtım da böyle ekşi mayalı ekmek gibi garip bir kokusu var, kahve gibi kokmuyor, demledikten sonra da düzgün bir kahve kokusu almıyorum. Tadı da olmasa da olur seviyesinde, sadece tatlı. Normal midir bu tip bir durum diye merak etmekteyim.
kavrum tarihi nedir?

Rica etsem Costa Rica Tarrazu San Rafael için tarif paylaşabilir misiniz ?

Finca Teresita Guatemala, San Jose Maresol Honduras, Kenya Kanja, Heleph Ethiopia, Ethiopia Kerchanshe Yirgacheffee kahveleri ile ekim ayı toplu alıma katıldım. Kahveleri hep espresso olarak demledim zira espresso kavrum almıştım. Kahvelerimi dün bitirdim. Ne yazık ki zor bitirdim diyebilirim. Kahvelerden çoğunlukla yanık tadı aldığımı, aroma uğruna hiç bir tat almadığımı belirtmek isterim. Kahveyi kalın öğütmemde bile yanık hoş olmayan tat aldım. Aslında kahveleri alırken çok ümitliydim ancak şu anki düşüncelerimle memnun olmadığımı rahatlıkla belirtebilirim. Bence ekim ayı toplu alımda firmada ya bir sorun oldu ya da zoraki bir toplu alıma katıldı diye düşünüyorum, ya da benim şansıma iyi olmayan kahveler geldi diyebilirim.

Amacım firma ve kahve kötülemek değil, şahsi fikrimi paylaşmaktı. Ekim ayı toplu alım kahvelerinden keyif almadığımı söyleyebilirim.

Evet bende espresso kavrulma koyuluğu sebebi ile aynı duyguları yaşadım, sütlü tüketimde bile eşim yanık tadı geliyor diye defalarca beni uyardı. Hala açmadığım ve köşede duran 250g çekirdeğim var dekoratif amaçlı kullanırım diye planlıyorum.😔

Nordic'ler hariç, espressoda Finca Teresita Guatemala ve Kolombia Finca Paraiso'da aradığımı ben de bulamadım.

Geri