- İsim
- Suat
Daha fazla
- İsim
- Suat
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca
- Değirmen
- Niche, Comandante
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Kalita, Melodrip
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- istanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- gaziosmanpaşa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- taksim
Bu konuyu önceden açıp sizleri bilgilendirmek istedim. Aramızda eski olanların bildiği üzere 2021 kasım ayı Kahve Kulübü'nün kuruluşunun ikinci yıl dönümü. Geçtiğimiz yıl Coffea Circulor ile harika bir organizasyon yaptık. Bazı arkadaşların yaşadığı vergilendirme hatası ve taş çıkma problemleri dışında başarılı bir alım oldu. Genel olarak üyelerimiz bu alımda memnun kaldılar. Ivaca çok naif biri Kahve Kulübü'nü ve üyeleri çok seviyor ve her zaman elinden gelen tüm yardımı gösteriyor. Geçtiğimiz yıl neredeyse zararına bize özel bir paket yaptı. Bu sene için farklı bir organizasyon yapmak istedim 5-6 farklı firma ile görüştüm. Ama hem çekirdek zenginliği hem de yardımseverlik anlamında iyi bir firma bulamadım. Hayalimde ki 3 farklı avrupa kavurucusu ile bir paket yapmaktı bunun için Coffee Evine ile görüştüm ama mevcut paketler dışında bir organizasyon yapamayacağını belirtti keşke olsaydı. Bu nedenle Kasım ayı organizasyonunu Ivaca ile yapacağız görünüyor. Başarabilirsek filtre ve espresso ayrı paketler hazırlamayı düşünüyoruz. Birde mali durumu iyi olan veya farklı çekirdek denemek isteyen arkadaşlar için özel çekirdeklerden oluşan güzel bir seçki hazırlayabiliriz. Güncellemeleri yine bu başlık altından yazarım.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kasım ayında Türk Kavurucular ile bir organizasyon yapmayacağız. Bunun iki nedeni kara cuma nedeni ile bir çok firmanın ciddi indirimler yapması, diğer nedeni ise enerjimizi yurt dışı organizasyonuna vermek.
Başlıklarda belirtiyorum Kahve Kulübü ile ilgili hayallerimi gerçekleştirmek için ciddi bazı adamlar atmaya çalışıyorum. Çünkü başka türlü bu hayallerin gerçekleşme imkanı yok. Hayallerimi merak ettiğinizi biliyorum ama olgunlaşması planlanması için lütfen bana zaman verin açıkladığımda desteğinize ciddi anlamda ihtiyacım olacak.
Geçtiğimiz yılın organizasyonu:
www.kahvekulubu.net
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kasım ayında Türk Kavurucular ile bir organizasyon yapmayacağız. Bunun iki nedeni kara cuma nedeni ile bir çok firmanın ciddi indirimler yapması, diğer nedeni ise enerjimizi yurt dışı organizasyonuna vermek.
Başlıklarda belirtiyorum Kahve Kulübü ile ilgili hayallerimi gerçekleştirmek için ciddi bazı adamlar atmaya çalışıyorum. Çünkü başka türlü bu hayallerin gerçekleşme imkanı yok. Hayallerimi merak ettiğinizi biliyorum ama olgunlaşması planlanması için lütfen bana zaman verin açıkladığımda desteğinize ciddi anlamda ihtiyacım olacak.
Geçtiğimiz yılın organizasyonu:
Kahve Kulübü 1.Yıl Dönümü Toplu Alımı Coffea Circulor
Herkese Merhaba; Acısıyla tatlısıyla, üzüntüsü ile sevinci ile Kahve Kulübü ailesi olarak birinci 10 Kasımda 1.yılımızı dolduruyoruz. Bu fikir işlemez diyenlere inat Kahve Kulübü ailesi her geçen gün daha büyük bir aile oluyor. Sizlerin katkısı olmasa bugün bu noktada olmaz. Bugün geldiğimiz...

Son düzenleme: