• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü 2.yıl Kutlamaları Kasım Ayı Planlaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kargo Seçeneği Nasıl Olsun?

• 10 Euro Fark DHL Express 1-2 güne teslimat

Oy: 61 24.1%
  • Ucuz olsun her türlü bekleriz

Oy: 192 75.9%

• Kullanılan toplam oy
    253

NoDRaC

Barista
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Bu konuyu önceden açıp sizleri bilgilendirmek istedim. Aramızda eski olanların bildiği üzere 2021 kasım ayı Kahve Kulübü'nün kuruluşunun ikinci yıl dönümü. Geçtiğimiz yıl Coffea Circulor ile harika bir organizasyon yaptık. Bazı arkadaşların yaşadığı vergilendirme hatası ve taş çıkma problemleri dışında başarılı bir alım oldu. Genel olarak üyelerimiz bu alımda memnun kaldılar. Ivaca çok naif biri Kahve Kulübü'nü ve üyeleri çok seviyor ve her zaman elinden gelen tüm yardımı gösteriyor. Geçtiğimiz yıl neredeyse zararına bize özel bir paket yaptı. Bu sene için farklı bir organizasyon yapmak istedim 5-6 farklı firma ile görüştüm. Ama hem çekirdek zenginliği hem de yardımseverlik anlamında iyi bir firma bulamadım. Hayalimde ki 3 farklı avrupa kavurucusu ile bir paket yapmaktı bunun için Coffee Evine ile görüştüm ama mevcut paketler dışında bir organizasyon yapamayacağını belirtti keşke olsaydı. Bu nedenle Kasım ayı organizasyonunu Ivaca ile yapacağız görünüyor. Başarabilirsek filtre ve espresso ayrı paketler hazırlamayı düşünüyoruz. Birde mali durumu iyi olan veya farklı çekirdek denemek isteyen arkadaşlar için özel çekirdeklerden oluşan güzel bir seçki hazırlayabiliriz. Güncellemeleri yine bu başlık altından yazarım.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kasım ayında Türk Kavurucular ile bir organizasyon yapmayacağız. Bunun iki nedeni kara cuma nedeni ile bir çok firmanın ciddi indirimler yapması, diğer nedeni ise enerjimizi yurt dışı organizasyonuna vermek.

Başlıklarda belirtiyorum Kahve Kulübü ile ilgili hayallerimi gerçekleştirmek için ciddi bazı adamlar atmaya çalışıyorum. Çünkü başka türlü bu hayallerin gerçekleşme imkanı yok. Hayallerimi merak ettiğinizi biliyorum ama olgunlaşması planlanması için lütfen bana zaman verin açıkladığımda desteğinize ciddi anlamda ihtiyacım olacak.

Geçtiğimiz yılın organizasyonu:

Son düzenleme:
Kabaca Paket içerikleri şu şekilde olacak.
paket 1 : 2 adet 250 gr kahve bir adet özel 150gr kahve. 2 paket bir kutu olacak. Nordpost olursa: 60 Euro 15 gün gelmesi gümrük vs olacak. Dhl express istersek 70 Euro civarı olacak.
Paket 2: özel çekirdeklerden 3x60gr 180gr olacak 3 paket bir kutuda olacak.

10 Euro farkla 1-2 günde teslim alabileceğimiz dhl express mi seçelim yoksa geçtiğimiz yıl ki gibi NordPost ptt mi yapalım?

herkes kahve stoğunu 2 hafta sonra gelecek şekilde ayarlarsa 2 hafta beklenebilir diye düşünüyorum, malum kurlar her geçen gün artıyor, 10 eur 100 TL'yi geçti. ama çoğunluk dhl'i tercih ederse de itiraz etmem.

70 Euro:700 TL üffff çok değil mi yaaa :( biz 250 Gram'a 100 TL üzerinde olunca çok diyoruz :(

70 Euro:700 TL üffff çok değil mi yaaa :( biz 250 Gram'a 100 TL üzerinde olunca çok diyoruz :(
2 paket var içerisinde 35 euro olacak kişi başı. 350 arttı vergiye tl ye 2 adet 85-90 arası 250 gr kahve bir tanede 150 gr 90+ kahve içeceksiniz. Null kahveleri ile benzer fiyata geliyor :)

Kabaca Paket içerikleri şu şekilde olacak.
paket 1 : 2 adet 250 gr kahve bir adet özel 150gr kahve. 2 paket bir kutu olacak. Nordpost olursa: 60 Euro 15 gün gelmesi gümrük vs olacak. Dhl express istersek 70 Euro civarı olacak.
Paket 2: özel çekirdeklerden 3x60gr 180gr olacak 3 paket bir kutuda olacak.

10 Euro farkla 1-2 günde teslim alabileceğimiz dhl express mi seçelim yoksa geçtiğimiz yıl ki gibi NordPost ptt mi yapalım?
Daha önceki alışverişlerimden biliyorum Postnord 10-12 günde geliyor aslında dhle gerek yok bana göre

Yanlış anlaşılmasın ama şu an (yurtiçi fiyatların artması sebebiyle yurtdışına bakınıyorum) the Barn'a aylık abonelik (4x250gr) kargo ücretsiz 55 EUR. Vergiyle beraber kabaca kahve başına 150 TL veya biraz fazlası.
İçerikteki çekirdekler çok mu özel bilmiyorum ama bu açıdan pahalı görünüyor. Kişisel görüşüm.

60 euroluk paketi alacak beyaz yakalılara postnord, 3x60'ı alacak burjuva'ya DHL.
Bu görüşe katılmıyorum. Bu bir deneyimdir. Kendinize verdiğiniz bir ödül gibi. Kahve Kulübü olarak bunu zaten yılda bir yapıyoruz . 2 paket 70 Euro kişi başı yaklaşık 350 tl yapar. 20 gr vakumlayıp 3 kişi paylaşsanız. 3x20gr 120-130 tlye geliyor. 20 gr da 320 mil kahve yapar 140 ml fincanlara koyarsanız bardak maliyeti 20-25 tl :) Bugün bir kola restaurantta 10 tl olmuş.

Yani totalde 650 gram mı yoksa 1300gram mı olacak?

Şöyle anlatıyım elimizde iki kutu var. Kutu 1 de 2 kişi için 2 set kahve olacak. 1 setin içeriği 2 adet 250 gr kahve ve bir adet 150 gr daha özellikli kahve. Bu kutunun içeriğinde 2 set olduğu için kutu ağırlığı yaklaşık 1.5 kg olacak. 2 kişi birlikte bir kutuyu alacaksınız Türkiye'de paylaşacaksınız. 70Euro olursa. Kişi başı 35 Euro artı vergi ödeyeceksiniz.

Kutu 1 120 adet olacak 240 kişi faydalanabilecek. Talep olursa sayıyı biraz daha artırabiliriz.

Kutu 2: Özel kahvelerin olduğu her zaman içemeyeceğiniz kahvelerde oluşacak. Bunun içerisinde 2 veya 3 kişilik set olacak. bir kişilik setin içerisinde 3 farklı kahve bu kahveler 60 gr olacak. Bir kişinin eline 180 gr kahve geçecek. Kutu 2 içeriğinde 2 veya 3 set olabilmesinin nedeni toplam ağırlığın düşük olması bu sayede kargo daha uyguna geliyor.

Kutu 2 20 adet olacak 40 kişi faydalanabilecek.

1 Set Kahve alsak bir kutuya koysak 650 gr shipping 22 Euro iken 1.3kg shipping 30 Euro yani kişi başı kargo 7 Euro daha düşük oluyor.

60€ =1300 gr kahve. Bence neredeyse buradaki fiyatlara yakın bir fiyat.
Yurtdışı deneyimi için olabilir, kahve arkadaşı arayalım şimdiden.
@cooper52 gibi 60a tamamım ben.

Kahvekulubünün 2. kuruluş yıldönümünü için gerçekten çok güzel ve heyecan verici bir kampanya düşünmüşsünüz. Ben şartlar ne olursa olsun bu kampanyaya katılacağım. 3 hafta önce Coffea Circulor’dan 4 paket (1 kg) 90+ geisha kahveler aldım Ivica gerçekten çok naif ve her konuda yardımcı oluyor kahveler DHL Express ile kavrulduktan sonraki 2. gün gelmişti ve hepsi mükemmel kahveler, maddi durumunu zorlamayacak tüm arkadaşların bu kampanya fırsatını kaçırmamasını öneriyor, bu güzel kampanya için @NoDRaC hocama çok teşekkür ediyorum. ☕

Suat Bey, acaba 7 EUR daha fazla kargo parası verip 1 set kahve alma seçeneği de eklenebilir mi? dediğiniz şekilde anlaşıldıysa sorun değil tabii ki de, Türkiye'de paylaşma ile uğraşmak istemeyen ya da paylaşmak için uygun ortamı olmayanlar için de bir seçenek olur?

Şöyle anlatıyım elimizde iki kutu var. Kutu 1 de 2 kişi için 2 set kahve olacak. 1 setin içeriği 2 adet 250 gr kahve ve bir adet 150 gr daha özellikli kahve. Bu kutunun içeriğinde 2 set olduğu için kutu ağırlığı yaklaşık 1.5 kg olacak. 2 kişi birlikte bir kutuyu alacaksınız Türkiye'de paylaşacaksınız. 70Euro olursa. Kişi başı 35 Euro artı vergi ödeyeceksiniz.

Kutu 1 120 adet olacak 240 kişi faydalanabilecek. Talep olursa sayıyı biraz daha artırabiliriz.

Kutu 2: Özel kahvelerin olduğu her zaman içemeyeceğiniz kahvelerde oluşacak. Bunun içerisinde 2 veya 3 kişilik set olacak. bir kişilik setin içerisinde 3 farklı kahve bu kahveler 60 gr olacak. Bir kişinin eline 180 gr kahve geçecek. Kutu 2 içeriğinde 2 veya 3 set olabilmesinin nedeni toplam ağırlığın düşük olması bu sayede kargo daha uyguna geliyor.

1 Set Kahve alsak bir kutuya koysak 650 gr shipping 22 Euro iken 1.3kg shipping 30 Euro yani kişi başı kargo 7 Euro daha düşük oluyor.
Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. 1300gram kahve 60€ gerçekten iyi fiyat.

Emeğinize sağlık.

Not: İzmir içi kutu 1'e ortak aranıyor. :D

Başlıktaki ikinci mesajdan 70 EUR'ya 2x250gr + 150gr gibi anlamıştım.
Ama sanırım 70 EUR'ya 4x250gr + 2x150gr, siz bunu 2 kişi paylaşacak şekilde tarif ettiğiniz için biraz kafa karışıyor.

Anladığım gibiyse normal fiyat.

Geri