• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Öncelikle Şerif Bey’e sağlık sorunları sebebiyle geçmiş olsun.

Kısa soluklu sayılmayacak forum serüvenimde başlarda bir kere aylık alım için öneride bulunmuştum, bunun harici hiçbir toplu alım tartışmasına girdiğimi hatırlamıyorum. Hatta genelde oy da kullanmam, zaten sadece espresso için çekirdek alıyorum, kaynaklar sınırlı…

Öte yandan bir “ölüm listem” var, çoğu kavurucuyu geçmişte yaşadığım ya da yaşayan insanların haberdar etmesi sebebiyle boykot ediyorum. (Paketten çıkan taşlar, defect çekirdekler, net/brüt tartışması, bir Youtube yayınında üst perdeden konuşması, müşteri ile girilen saygısız diyaloglar,…) bu listemden olmadığı müddetçe aylık alımlara katılmaya çalışıyorum. Bunun sebebi uygun fiyata çekirdek denemek değil, kullanıcı deneyimleri ile kendi deneyimlerimi kıyaslamak. Yeri geldiğinde 100-150 lira fazla vermek alım esnasında göze fazla gelse de aya vurduğunuzda günlük 3 lirayı sorun etmeyecek kadar şanslıyım. ANCAK…

Forumda çok fazla öğrenci var, forumda istediği ekipmanlara ulaşamayan çok kişi var, forumda ne yazık ki istediği çekirdeklere ulaşamayan çok kişi var. Bu yüzden lütfen şu “üçün beşin hesabını yapmayın” bakış açınızı tekrar gözden geçirin.

“Aylık oylamanız beni alakadar etmez diyebilir kavurucu, %25 indirim verdiği için teşekkür edin” diyenler var; gerçekten çok üzücü bu düşünce tarzı. Benim bildiğim o liste hazırlanırken kavurucuların adını yazmadan önce kavurucular ile iletişime geçiliyor. -Kafein Kültür’de durum karışmış biraz, o olayı anlamadım gerçi- ayrıca bu alımlar ilk defa yapılmıyor, daha önce yapıldı ve size bir sır vereyim, her sene bir kere Kahve Fabrikası seçilecek… her şey bir yana, bir tonun üzerinde alım oluyor yeri geldiğinde. Yılda bir kere bir ton kahve alacağınızın teyidini verirseniz dünya üzerinde herhangi bir kavurmacının size “sizin her ay kendi aranızda yaptığınız oylamanın bende bir karşılığı yok, indirim mindirim vermem” diyeceğine inanmıyorum.

Oylama ve sonrasında emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Ulas cogunlukla katiliyorum abi, sadece minik bir duzetme yapayim, daha once de konusuldu, listeye yazilmadan once kavurucularla gorusulmuyor, secildikten sonra sizden alim yapacagiz diye gidiliyor. Serif Bey de belirtti. Ilgili girdiyi bulamadim simdi ama

WhatsApp grubunun yöneticisi kimdir? Haberdar olmak için eklenebilir miyim?

Ulas cogunlukla katiliyorum abi, sadece minik bir duzetme yapayim, daha once de konusuldu, listeye yazilmadan once kavurucularla gorusulmuyor, secildikten sonra sizden alim yapacagiz diye gidiliyor. Serif Bey de belirtti. Ilgili girdiyi bulamadim simdi ama

Aynen bende bu şekilde yazdığını görmüştüm. Aslında öncesinden mi dense daha etik olur bilemedim.

Burada çok eski değilim ama Petra katılmak istemiyoruz demişti sanırım seçilipte.

Hepinize güzel bir hafta başlangıcı diliyorum arkadaşlar.
Yeni kahveleri girdik (5 farklı kahve), şu anda Web Tasarımcımız girdiklerimizi kontrol ediyor, test ediyor sistemi. Kimseye haksızlık olmasın ve ekran başında beklenmesin diye saat 14:00 yerine daha kesin bir saat olan 15:00'te indirim kodu geçerli olacaktır (eğer ben yarım saat öncesinden aksini yazmazsam). Nodrac'a da şimdi whatsapp'tan yazacağım, buradan da kodu iletiyorum :

İndirim Kodu 31 Ekim 2021 tarihine kadar : HeForShe

Saygılarımla,

Şerif

HeForShe, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014'te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketidir.

.
Hepinize güzel bir hafta başlangıcı diliyorum arkadaşlar.
Yeni kahveleri girdik (5 farklı kahve), şu anda Web Tasarımcımız girdiklerimizi kontrol ediyor, test ediyor sistemi. Kimseye haksızlık olmasın ve ekran başında beklenmesin diye saat 14:00 yerine daha kesin bir saat olan 15:00'te indirim kodu geçerli olacaktır (eğer ben yarım saat öncesinden aksini yazmazsam). Nodrac'a da şimdi whatsapp'tan yazacağım, buradan da kodu iletiyorum :

İndirim Kodu 31 Ekim 2021 tarihine kadar : HeForShe

Saygılarımla,

Şerif

Şerif Bey merhaba,

indirim için teşekkür ederiz, nordicler harici mutlaka deneyin diyeceğiniz hangisi olurdu?

Burda tam olarak ne demek istediniz.
Ya sanırım oylama gereksiz, yalan gibisinden bir anlam çıkardınız. Kesinlikle böyle bir niyetim yok, Şerif Bey piyasanın en bilinen ismi olduğu için ve sektörden çoğu kişi kendisinden eğitim aldığı için, Kahve Fabrikası’nı tercih edenlerin genel itibariyle memnun kaldıkları için 12 ayı doldurunca en fazla 2-3 aylık bir gecikme ile Fabrikası’nın tekrar seçileceğine eminim, bunu demek istemiştim. Hatta iddiaya girebiliriz; 15 ay sonra Kahve Fabrikası tekrar seçilecek diyorum ben, kabul ederseniz ve ben kaybedersem o ay seçilen kavurmacıdan alacağınız kahvenin bir kilosunu ben ödeyeyim :)

bu arada düzeltenlere de teşekkür ederim, listeye eklemeden önce sorulmuyormuş ancak bu liste de geçen ay birden çıkmadı, çoğu kavurucu bu listede adının geçtiğinin farkında, hatta 2 kere seçilen kavurucular var gayet (mesela Kahve Fabrikası…)

Bana kalırsa aylık alımda satın alınan çekirdek boyutunu hafife alıyorsunuz. Hatta forumu hafife alıyorsunuz; bu forum olmasaydı Türkiye’de nitelikli kahvenin bu denli gelişmeyeceğini, insanların aylık 2-3 kilo çekirdek almayacağını iddia ediyorum. Belki de ben abartıyorumdur, bilemem. Aylık alımdan, Kahve Fabrikası’ndan çok uzaklaştı konu. İsterseniz bu konuyla alakalı başka bir başlık altında devam edelim, isterseniz özelden yazabilirsiniz.

bu ayki toplu alım herkese hayırlı olsun

Ben forum sayesinde nescafeden, bu içtiğim şimdi filtre kahve miydi ama ben filtre kahve sevmem bu başka bir şey diyen arkadaşları gördüm :)

Ya sanırım oylama gereksiz, yalan gibisinden bir anlam çıkardınız. Kesinlikle böyle bir niyetim yok, Şerif Bey piyasanın en bilinen ismi olduğu için ve sektörden çoğu kişi kendisinden eğitim aldığı için, Kahve Fabrikası’nı tercih edenlerin genel itibariyle memnun kaldıkları için 12 ayı doldurunca en fazla 2-3 aylık bir gecikme ile Fabrikası’nın tekrar seçileceğine eminim, bunu demek istemiştim.
Bi anlam çıkarmadım. Netlik yoktu cümlenizde.
Hatta iddiaya girebiliriz; 15 ay sonra Kahve Fabrikası tekrar seçilecek diyorum ben, kabul ederseniz ve ben kaybedersem o ay seçilen kavurmacıdan alacağınız kahvenin bir kilosunu ben ödeyeyim :)
iddaanız çok güzel lakin1 kilo kahve için 15 ay tutamam aklımda :)
Bana kalırsa aylık alımda satın alınan çekirdek boyutunu hafife alıyorsunuz. Hatta forumu hafife alıyorsunuz; bu forum olmasaydı Türkiye’de nitelikli kahvenin bu denli gelişmeyeceğini, insanların aylık 2-3 kilo çekirdek almayacağını iddia ediyorum. Belki de ben abartıyorumdur, bilemem.
Forumun baya güçlü olduğunu, potansiyelini doğru kullanmadığını ben de fark ediyorum. Sanırım 1 2 ay daha takılır sonra uzarım burdan. Ayrıca kahve tüketimim forum sayesinde artmadı sadece daha nitelikli hale geldi. Ha iyi mi oldu onu da tam çözmüş değilim. :) Bazen kahve sadece kahvedir. Nitelik konusuna gelince de bunun çok öznel bir durum olduğunu düşünüyorum. Ben dripesso blend ile başladım filtre kahveye bazen nitelikli diye aldığım bi çok kahvenin dripessonun yanına bile yaklaşmadığını düşünüyorum.
Belki de artık bir kahveye ihtiyacım olduğunda süprizle karşılaşmaktan sıkılmış olabilirim. Örneğin 100 tl üstü verip bir kahve alıyorsun. Yoğun bir iş temposunda bir kahveye ihtiyacın var ama kahve dandik çıkıyor. Bu durum bazen çok can sıkıyor. Ofiste yüksek sesle kavurucuya sövmüşlüğüm bile var.

Geri