M
mimds
Guest
Bütün kutular, örneğin Maslak Paşabahçe'ye gidecekler de ulaştı mı?
Bardağımı teslim aldım, oldukça kaliteli gözüküyor. Alımda emeği geçen herkese teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 6601
Sağlık olsunBaktım da bulamadım herhangi bir şey, kutusu bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 6602Ekli dosyayı görüntüle 6603
Merhabalar, ben de sipariş için geç kaldığımı düşünüp pek ilgilenmedim. Ancak hala sipariş geçme şansımız var ise lütfen beni de bilgilendirir misiniz?Herkese merhaba ben konuyu yeni gördüm ve bardaklar çok ilgimi çekti. Bütün sayfaları okuduğumda Paşabahçe Mağazalarının 40 adet kadar fazla ürettiğini gördüm. Netice itibariyle bir kutu (4 ad.) almak isterim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, fotoda ki 200ml. hali mi?Bardağı 2 kez denedim, 200 ml su alıyor, tutuşu eliniz büyük değilse biraz zor, alttan desteklemek gerekiyor. fotoğraflarda görünce biraz düşündürmüştü fakat oldukça rahat bir içimi var. Altı çok kalın olduğu için iyi ısıtmak lazım kahve çabuk soğuyabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6625
Yok hayır, içilebilecek şekilde tam dolumu 200 ml, tamamen boşluksuz 225 mlHayırlı olsun, fotoda ki 200ml. hali mi?
200 ml düşükmüş biraz, arada az miktarda yapınca kullanacağız demek kiBardağı 2 kez denedim, 200 ml su alıyor, tutuşu eliniz büyük değilse biraz zor, alttan desteklemek gerekiyor. fotoğraflarda görünce biraz düşündürmüştü fakat oldukça rahat bir içimi var. Altı çok kalın olduğu için iyi ısıtmak lazım kahve çabuk soğuyabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6625
Yok hayır, içilebilecek şekilde tam dolumu 200 ml, tamamen boşluksuz 225 ml

Brüt mü net mi?
Hacimde brüt olur mu? Net olması lazımBrüt mü net mi?
Camın hacmini de sayıyodur belki?Hacimde brüt olur mu? Net olması lazım
Bu mantıkla 50lik bira aldığında da aslında 400ml içiyorusun şişe hacmi çıkıncaCamın hacmini de sayıyodur belki?
iskonto yapiyoruz diye hacimden kismislar
Ölçmeden bilemezsinBu mantıkla 50lik bira aldığında da aslında 400ml içiyorusun şişe hacmi çıkınca![]()
Tamamen ağzına kadar doldurduğunuzda mı yoksa fotoğrafta ki kahvenin hacmi mi 200 Ml?200 ml su alıyor,