• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Suadiye şubesine henüz teslimat yapılmamış, zamanı konusunda bilgileri de yoktu. İlk alan buraya yazarsa süper olur.

arkadaşlar merhaba

geçmiş sayfada yazmıştım sanırım gözden kaçmış. Paşabahçeden bize bilgilendirme geldikçe paylaşım yapacağım.

"Mağaza sevkiyatlarımızda pandemi nedeniyle düzensizlik var ancak büyük ihtimalle en geç haftaya Cuma gününe kadar tüm mağazalarımıza ürünler ulaşmış olacaktır."

@Yucelbrs hayırlı olsun güle güle kullanın ilk siz aldınız :)

Herkese merhaba ben konuyu yeni gördüm ve bardaklar çok ilgimi çekti. Bütün sayfaları okuduğumda Paşabahçe Mağazalarının 40 adet kadar fazla ürettiğini gördüm. Netice itibariyle bir kutu (4 ad.) almak isterim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, ben de sipariş için geç kaldığımı düşünüp pek ilgilenmedim. Ancak hala sipariş geçme şansımız var ise lütfen beni de bilgilendirir misiniz?

Bardağı 2 kez denedim, 200 ml su alıyor, tutuşu eliniz büyük değilse biraz zor, alttan desteklemek gerekiyor. fotoğraflarda görünce biraz düşündürmüştü fakat oldukça rahat bir içimi var. Altı çok kalın olduğu için iyi ısıtmak lazım kahve çabuk soğuyabiliyor.
IMG_20201204_084036.jpg

Bardağı 2 kez denedim, 200 ml su alıyor, tutuşu eliniz büyük değilse biraz zor, alttan desteklemek gerekiyor. fotoğraflarda görünce biraz düşündürmüştü fakat oldukça rahat bir içimi var. Altı çok kalın olduğu için iyi ısıtmak lazım kahve çabuk soğuyabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6625
Hayırlı olsun, fotoda ki 200ml. hali mi?

Ekli dosyayı görüntüle 6625
200 ml düşükmüş biraz, arada az miktarda yapınca kullanacağız demek ki 😀

bu haliyle gerçekten kulübe özel üretim olmuş :) . yine de sormak lazım paşabahçeye.

Geri