tekrar merhaba arkadaşlar.
yazılarınız için teşekkürler ancak elbette sorumluluk üstümdedir. sonuçta bir süreç yönetimi yapıyoruz. en ufak hata sürecin başındaki kişinindir. o yüzden bir hata varsa üzerime alırım özür dilerim yani.
özellikle foruma yazmadım çünkü konuyu incelemeden ve fabrika ile görüşmeden net bir yazım da olmayacak. Ancak forumu Damla hanım yakından takip ediyor ve kendisi de Fabrikaya soru sordu. Bir taraftan da üretim tarafından bir arkadaşına da test ettirdi. tam net şekilde 250cc tam aldığının fotoğrafını canlı şekilde bana yolladı. 20cc de olsa fark fark dır diyerekten fabrikadan özel olarak teyit istetti. Ama dediğim gibi bazı durumlarda üreticiler camın ölçüsünü yüzey alanı olarak paylaşabiliyor. Güral, Porland veya İkea dan aldığım bardaklarda da örneğin 300cc yazmasına rağmen 260cc max aldığını bizzat tecrübe etmişliğim de var. Ben zaten bunun bilincindeydim. Neyse Pazartesi yanıt gelir. ben yine yanıtı sizinle paylaşacağım. Sürecin başından beridir en ufak gelişmeleri sizinle paylaştım. Bundan dolayı eğer üzdüğümüz arkadaşlar varsa tekrar özür dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 6644