• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Birkaç ay önce n11 den bir mağazadan çift cidarlı kupa bardak almıştım, açıklamasında 250ml yazıyordu. Geldikten sonra demlememi 220 çıktı olacak şekilde yaptıktan sonra bardağın en fazla 180 ml alabildiğini gördüm, efektif olarak 170 ml daha rahat oluyor. Aldığım satıcıya yazınca kendilerinin firmanın açıklamasına göre hareket ettiklerini söylemişti ve ilanı düzeltmişlerdi.
Benim anladığım firmalar net hacim yazmıyorlar. Hatırladığım kadarıyla sadece bira bardaklarında görüyorum bunun istinasını.
@SirJohn told ya!

tekrar merhaba arkadaşlar.
yazılarınız için teşekkürler ancak elbette sorumluluk üstümdedir. sonuçta bir süreç yönetimi yapıyoruz. en ufak hata sürecin başındaki kişinindir. o yüzden bir hata varsa üzerime alırım özür dilerim yani.
özellikle foruma yazmadım çünkü konuyu incelemeden ve fabrika ile görüşmeden net bir yazım da olmayacak. Ancak forumu Damla hanım yakından takip ediyor ve kendisi de Fabrikaya soru sordu. Bir taraftan da üretim tarafından bir arkadaşına da test ettirdi. tam net şekilde 250cc tam aldığının fotoğrafını canlı şekilde bana yolladı. 20cc de olsa fark fark dır diyerekten fabrikadan özel olarak teyit istetti. Ama dediğim gibi bazı durumlarda üreticiler camın ölçüsünü yüzey alanı olarak paylaşabiliyor. Güral, Porland veya İkea dan aldığım bardaklarda da örneğin 300cc yazmasına rağmen 260cc max aldığını bizzat tecrübe etmişliğim de var. Ben zaten bunun bilincindeydim. Neyse Pazartesi yanıt gelir. ben yine yanıtı sizinle paylaşacağım. Sürecin başından beridir en ufak gelişmeleri sizinle paylaştım. Bundan dolayı eğer üzdüğümüz arkadaşlar varsa tekrar özür dilerim.

1607102838174.png

Özürlük bir şey yok abi, fabrikadan gerekli cevap ta gelir elbet.
Güzel bir iş çıkardınız, zorlu bir sürece el attınız, size verilen bilgileri bizlere ulaştırdınız. Gelen bilgi hatalı ise sizin me suçunuz olsun.
tekrar teşekkürler.

tekrar merhaba arkadaşlar.
yazılarınız için teşekkürler ancak elbette sorumluluk üstümdedir. sonuçta bir süreç yönetimi yapıyoruz. en ufak hata sürecin başındaki kişinindir. o yüzden bir hata varsa üzerime alırım özür dilerim yani.
özellikle foruma yazmadım çünkü konuyu incelemeden ve fabrika ile görüşmeden net bir yazım da olmayacak. Ancak forumu Damla hanım yakından takip ediyor ve kendisi de Fabrikaya soru sordu. Bir taraftan da üretim tarafından bir arkadaşına da test ettirdi. tam net şekilde 250cc tam aldığının fotoğrafını canlı şekilde bana yolladı. 20cc de olsa fark fark dır diyerekten fabrikadan özel olarak teyit istetti. Ama dediğim gibi bazı durumlarda üreticiler camın ölçüsünü yüzey alanı olarak paylaşabiliyor. Güral, Porland veya İkea dan aldığım bardaklarda da örneğin 300cc yazmasına rağmen 260cc max aldığını bizzat tecrübe etmişliğim de var. Ben zaten bunun bilincindeydim. Neyse Pazartesi yanıt gelir. ben yine yanıtı sizinle paylaşacağım. Sürecin başından beridir en ufak gelişmeleri sizinle paylaştım. Bundan dolayı eğer üzdüğümüz arkadaşlar varsa tekrar özür dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 6644
Bardağın ağız kısmını yere paralel olacak şekilde eğince hacim kısmı biraz daha artabilir. Ona göre hesaplamışlardır belki.

Yoh artık daha neler. Hocam özürlük bişey yok. 270 i görünce burdaki onlarcamızın da aklına gelmedi. Alınca bakarız deneriz demleme miktarıyla oynarız. En son durumda yapınamazsak bu hacimle mutlu olan arkadaşlara satarız. Kendi adıma 8 tane aldım ama satsam 4 tanesini satarım. Neticede gördüğüm en şık tiski bardağı ;)

Yoh artık daha neler. Hocam özürlük bişey yok. 270 i görünce burdaki onlarcamızın da aklına gelmedi. Alınca bakarız deneriz demleme miktarıyla oynarız. En son durumda yapınamazsak bu hacimle mutlu olan arkadaşlara satarız. Kendi adıma 8 tane aldım ama satsam 4 tanesini satarım. Neticede gördüğüm en şık tiski bardağı ;)
Valla karaborsaya düştü gibi. Şimdiden kardasın bence

Sevgili @Kahveciningalaksirehberi, ve @jackjoker, sizlerin o güzel bakan gözleri bu özel bardakları gördüğü için bizler de bakabilme şansını yakaladık.🙏
Sağolun, varolun...🙂
Kendi adıma konuşmam gerekirse;
Ha 200ml. olmuş, ha 250 ya da 270.🤔
Bu özel bardak benim ya?
O bana yater. 😍

Valla karaborsaya düştü gibi. Şimdiden kardasın bence
Yok hocam ya satayım diye almadım ki bardakları. Şu an, daha önce fotosunu attığım, düz viski bardaklarını kullanıyorum. Ondan da 8 tane var günlük 4er tane kirletiyorum. Her şekilde umarım bunlar onların yerini alır. Daha güzel olur.
NOT: olur da satarsam aldığım fiyata satarım.

Burda bardağın tanesi 51,25TL ye geliyor. Biz 44 e aldık. Bu durumda güncel fiyattan 14% daha uyguna almış oluyoruz.

Alacak arkadaşlar bence biraz sabretsin. Toplu alımda alanlar arasından forumda alış fiyatına satacaklar olabilir.
Hocam benim bulunduğum yerde paşabahçe mağazası yok o nedenle bir de kargo ücreti nedeniyle maliyetim 50 lirayı geçecekti zaten. Bir de kargo zaten ücretsiz ve 3 ay vade farksız taksite böldü bonus carda. Ben çok sınırlı ürettiklerini ( sanırım 40 tane) bildiğim için kendim siparişi geçmeden buraya da haber ettim. Şimdi siparişimi yeni verdim bir sıkıntı olmadı. Ama kısa sürede bitecektir.

Hocam benim bulunduğum yerde paşabahçe mağazası yok o nedenle bir de kargo ücreti nedeniyle maliyetim 50 lirayı geçecekti zaten. Bir de kargo zaten ücretsiz ve 3 ay vade farksız taksite böldü bonus carda. Ben çok sınırlı ürettiklerini ( sanırım 40 tane) bildiğim için kendim siparişi geçmeden buraya da haber ettim. Şimdi siparişimi yeni verdim bir sıkıntı olmadı. Ama kısa sürede bitecektir.
:unsure: siz de haklısınız

tüm Ilio serisini koymuşlar sitelerine . paşabahçe en başta talep varsa üretelim sitemizde satışa koyalım ya da zaten üreteceğiz deseydi toplu alımda elde ettiğimiz %14 kar kimsenin umrunda olmazdı herhalde. arkadaşlarımızı bu kadar uğraştırmamış, dert tasa sahibi yapmamış olurduk.
tekrar tekrar çok teşekkürler arkadaşlar...

Son düzenleme:
Geri