• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Merhaba,

4 adet bardak için para transferi emrini girdim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

4 adet bardak için ödemeyi yaptım. Emeği geçenlere çok teşekkürler

Özel üretim ve toplu alım olması sebebi ile 4 bardak için ismimi yazdırdım fakat beklentimin üzerinde fiyat ve beklentimin altında iskonto olması sebebiyle alıma katılmayacağım. Katılmak isteyen arkadaşlar var ise bildirilir.

2 bardak için ödeme yapıldı :D (4 adetti fakat konuşup 2'ye indirdim @jackjoker bilgisi dahilinde)

2 adet için ödeme yapıldı.

2 bardak için ödeme yapıldı. İstanbul - Tuzla. Emeği geçen herkese teşekkürler.

arkadaşlar ilginize çok teşekkürler
ancak form da kayıtlı olmayanlar için yeni sipariş alamıyoruz. bu konuda özel mesajla istekte bulunanlar oldu ama kabul edemedik.
form da isminiz varsa yani daha önceden kayıt ettirdiyseniz o zaman kabul edebiliyoruz ödemeleri.
bunun dışında ödeme artık alamıyoruz.

An itibariyle yeni sipariş almıyoruz arkadaşlar. Düşündüğümüzden de fazla talep oldu, iptaller oldu, ama açıkçası yorulduk 😆

Liste güncellenmeye devam edecek... (form değil, ödeyenler listesi...)

Son düzenleme:
Bende 2 adet bardak için ödemeyi dun gerçekleştirdim.

2 adet bardak ödemesi yapıldı.

Merhabalar
Listenin son durumu şu şekildedir.

Toplam 159 kişi oldu. Ayrıca adet bakımından son durum:

Toplanan Bardak294Kutu74

Şehirlere göre dağılım şu şekildedir.

Ben 2 adet için ödeme yaptım, ancak sarı listede 4 yazıyor. 🤔

Merhabalar

dün görüşme yapacaktık Paşabahçe ile ama araya işler girince bugün yapabildik.
Dedikleri gibi Kasımın 2. haftası üretimin tamamlanması bekleniyor.
Bugün Fabrika ile iletişim kuruldu ve doğrulandı. Bardaklar üretilmeye başlanmış.
@Kahveciningalaksirehberi ile konuyu takip ediyoruz.
Bir kaç gün içinde Büyükşehirlerde bulunan ve gönüllü olmak isteyenlerle konuşacağız.
Paşabahçenin olduğu şehirlerde bardakları o şehirlerde ki Paşabahçe mağazalarına sevk edeceğiz. Böylece o şehirlerde kargo ile uğraşmayacağız ve gidip bardakları mağazadan teslim alacaksınız ( Ankara, İstanbul, İzmir hariç. Bu şehirlerde gönüllü olan arkadaşlar teslim alıp herhangi bir cafe de dağıtımı üstlenebilir )
Bunun dışında ki Paşabahçe mağazası olmayan şehirlere gönderimi Karşı ödemeli olacak şekilde kargoyu Teoman ile ben yapacağız.
Bu başlık şuan itibari ile güncellemeler için açık olacaktır.

Geri