• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Yüzde elliyi aşmışız pazartesi bende göndereceğim ödemeyi

Merhaba ,

8 Adet için Eft yaptım tşk'ler.

2 adet bardak için ödemeyi gönderdim. Tekrardan emeği geçenlere çok teşekkür ederim :)

Ben de pazartesi yapacağım fakat bir çekincem var. 2 adet siparişi verdim anladığım kadarıyla ürünün kolisi 4 tane için. Malum cam ürün 2 adeti kendi paketiyle gönderemeyince kırılması riski çok yüksek kargoda. 10 gün kadar ankaradayım ama üretim süreci ne kadar sürecek acaba? Yoksa bayburta geçeceğim ve kargo benim kafamda sorun yaratıyor dediğim gibi cam bir ürün bu. Bu konularda bilgi verebilir misiniz acaba?

Merhabalar,

Form kapanmış gözüküyor. Sipariş veremiyor muyuz? Bilgi verir misiniz ona göre bende alım yapmak istiyorum.

Ben de pazartesi yapacağım fakat bir çekincem var. 2 adet siparişi verdim anladığım kadarıyla ürünün kolisi 4 tane için. Malum cam ürün 2 adeti kendi paketiyle gönderemeyince kırılması riski çok yüksek kargoda. 10 gün kadar ankaradayım ama üretim süreci ne kadar sürecek acaba? Yoksa bayburta geçeceğim ve kargo benim kafamda sorun yaratıyor dediğim gibi cam bir ürün bu. Bu konularda bilgi verebilir misiniz acaba?
merhaba
kutu da 4 adet çıkıyor ama kutu adeti dışında sayılarda talep eden arkadaşlarımız var. dolayısıyla her şehir için gönderim yapılırken kutu şeklinde gönderim yapılarak o şehirde ki bir gönüllü tarafından toplu olarak kargolar alınıp hem kargo hem de bardakların paylaşımı yapılabilir. bu şekilde bir düşüncemiz var.

Merhabalar
Şehirlere göre Sipariş çekenlerin durumu aşağıdadır. Bu durumda sayısı çok olan Şehirlerimiz için yavaştan gönüllü arayışımız başlamıştır. Bunun için @Kahveciningalaksirehberi ile bir yol haritası tasarlıyoruz. Yakında detaylı bir çalışma yapacağız. Ancak bunun için şehirler için dağıtımlarda kullanıcılara yardımcı olabilecek üyeler arıyoruz. Yardımcı olabilecek kişiler bana ve @Kahveciningalaksirehberi 'e ulaşabilirse bu kişileri not alalım. Bunun başlıca sebebi kutudan 4 adet bardak çıkıyor ancak 1 bardak ya da 2 bardak isteyen üyelerimiz var. Haliyle tek kutu olsaydı çok sorun değildi ama bardakları adet olarak isteyenler için bir dağıtım şablonu gerekiyor. Unutulmaması gereken bir konu da kargo ne kadar başarılı olsada bunun bir "cam" olduğu ve kırılmasının mümkün olabileceği.

Not: Ankara için sorun yok. Bir cafe de toplanıp el den teslim edeceğiz.

Son düzenleme:
Geri