• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Antalya için başka alacak olacak mı. Nasıl gönderim sağlanacak. 2 adet almayı düşünüyorum

Ben de iyi bir fiyat beklentisi ile 4 demiştim ancak halen düşünmekteyim. Kaç milim kahve alıyor bu fincanlar ben unuttum. 🤔

Arkadaşlar IBAN güncellendi, lütfen daha sonraki ödemeleri şu IBAN’a atınız:

IBAN:
Finansbank Enpara
TR860011100000000079688728
Teoman Demirhan
ben ödeme aşamasına geçtiğimizi yeni farkettim. talimatı geçtim sabahtan geçecektir.. benim gibi görmeyenler için email vs. atılabilir mi ? hedefin gerisinde bu sebepten kalınmasın...

Son düzenleme:
2 adet için ödeme yaptım, Hüseyin Aydoğan Bahçeci adına

Merhaba bende 2 adet için havale yaptım

Geri