31 Eylül son. Daha sonra Paşabahçeye ileteceğiz ve onlarda fabrikalarına üretim teyidi verecekler. Normalde 25 Eylül sondu ama ben rica ettim ve uzattırdım biraz daha.son tarih nedir gençler?
okdir31 Eylül son. Daha sonra Paşabahçeye ileteceğiz ve onlarda fabrikalarına üretim teyidi verecekler. Normalde 25 Eylül sondu ama ben rica ettim ve uzattım biraz daha.
2 adet için gönderdimArkadaşlar IBAN güncellendi, lütfen daha sonraki ödemeleri şu IBAN’a atınız:
IBAN:
Finansbank Enpara
TR860011100000000079688728
Teoman Demirhan
Teşekkürlerüreticinin verdiği bilgiye göre 270ml
ben ödeme aşamasına geçtiğimizi yeni farkettim. talimatı geçtim sabahtan geçecektir.. benim gibi görmeyenler için email vs. atılabilir mi ? hedefin gerisinde bu sebepten kalınmasın...Arkadaşlar IBAN güncellendi, lütfen daha sonraki ödemeleri şu IBAN’a atınız:
IBAN:
Finansbank Enpara
TR860011100000000079688728
Teoman Demirhan
ben ödeme aşamasına geçtiğimizi yeni farkettim. talimatı geçtim sabahtan geçecektir.. benim gibi görmeyenler için email vs. atılabilir mi ? hedefin gerisinde bu sebepten kalınmasın...
EFT yaptım, açıklamaya isim yazmamışım, ancak 2 adet diye yazdım, umarım sıkıntı olmaz sizler için.2 adet için ödeme yaptım, Hüseyin Aydoğan Bahçeci adına
süreç @jackjoker ın soylemine kadar dinamik 30 Eylül son tarih; geç kalmış değilsinSelam ben yeni gördüm alımlar kapalı mı 2 adet için bende katılabilir miyim. Çok geçmi kaldım Yoksa
@jackjoker az önce listeye dahil olabilmem için mesaj yazdım hocam. Dikkate alırsanız sevinirim. Saygılar.Arkadaşlar talepler normalde toplandı, 30 Eylül’e kadar ödeme yapmanız şart, ödenmeyenler direkt iptal edilmiş sayılacak. @jackjoker ‘e İsim/Soyisim/Telefon no/Şehir/Adet bilgisini mesaj atarsanız form’a ekler...